Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karina20

A co sądzicie o alcatraz? W jakie dni wam się najbardziej tam podoba?
  • Jasco

Ostatnim razem jak tam bylem to bylo... yyyy .... hmmm.. no jakos tak latem:) wtedy mi bylo wszystko jedno gdzie, byle gdzies:) nie bylo zle nawet, ale jak jest teraz i w ogole jakie sa klimaty w rozne dni tygodnia to nie mam zielonego pojecia... wiem tylko ze chyba w czwartki jest za free dla studentow... :)
  • magda

ostatnia w miare fajna impreza w tym klubie jaka pamietam, to angelo mike ok 1,5r temu.
    Pozniej to miejsce sie totalnie zeszmacilo...
    chociaz czasami nawet fajnie jest sie pobawic przy roznych popowych "hitach" (po wypiciu oczywiscie odpowiedniej ilosci alkoholu:D)
  • Karina20

Za free to było :P a że dużo studentów przychodziło i brakowało miejsca w klubie to zobili wejście za 5 zł; ) od razu kolejka sie zmniejszyła; )
  • Anonim

najlepiej jest jak jest czarna, w piątki bodajże.

ale nie lubię zbytnio.
  • Mi

hmmm...to miejsce, jak twierdza moi koledzy, gdzie mozna wyrwać "dziewczyna na jedna noc" :)

• Karina20

To, że zdarzają się takie przypadki owszem... ale nie można tego uogólniać... Jeden przypadek nie świadczy źle o całym klubie...
  • Vexilla Regis Prodeunt Inferni

no dokładnie.

ale pulsar świadczy :P
  • Karina20

Na temat pulsaru wolę się nie wypowiadać; ) za dużo wulgaryzmów mogłoby tu paść :P
  • Nat

Alcatraz...
    nie, stanowczo nie polecam...
  • dżajło

A ja kocham piątkowe Alca... Kocham ten klimat i miejsce...

Więc tereeeleee morrreelle... gram na nosie :P

Aha!!! Trza skoczyć do nowootwartej Tuby i spojrzeć jakiż klimat na blacku się roztacza :D
  • STANDBY

Też nie polecam - więcej miesjca dla nas:D!!!

Piątek piątek piatek.
  • mis.

Dzajło kochanie p8iatkowe balety w alca sa nasze!!!!popieram!!ja tez kochamm to miejsce i ten klimat nie wiem o Wy macie do tego klubu...a Tube i tak trzeba obczaic,no nie:D??
  • KinGuleQ:)

ja tam lubie chodzic na balety do Alcatraz:) mi sie podoba:) napewno o wiele lepiej niz w Pulsarze:D
| |

Jeśli znasz jakiś ciekawy klub w Poznaniu ... byłeś/aś na jakiejś dobrej imprezie chilloutowej...

Fotki

Miejsca grona (9)