KOBIETY ZA KIEROWNICĄ!!! [7571]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • aaggatka

hmm.. chyba takie które jeżdżą i nie wymagają naprawy:) wkońcu od napraw mamy facetów prawda???
  • Patrishiah

zadajesz pytanie czy sama na nie odpowiadasz?
    i czego dotyczy Twoje pytanie?
    strony wizualnej czy technicznej?

bo nie rozumiem Twojej odpowiedzi..
    w końcu samochód jeździ, a każdy wymaga kiedyś napraw, nawet drobnych..
  • °•η•G•m•°

No cóż :) zwracając uwagę na pierwszą część "Jakie samochody kręcą dziewczyny?" to myślę, że możemy pisać o markach, a nawet konkretnych modelach. Ja ubóstwiam Alfa Romeo, a moim marzeniem jest model 147 :)
  • Patrishiah

w takim razie mnie najbardziej kręci Toyota Supra..
    ale również np. Lotus Exige czy nawet Nissan 350Z..
  • aaggatka

między innymi chodzi mi o marki... ale daję upust wyobraźni każdemu z osobna.... ja wypowiedziałam się w swoim własnym imieniu... chciałabym wiedzieć jakie są wyobrażenia innych osób...
  • Anonim

Auta które mnie kręcą to SUV-y.W szczególności Volvo XC90 i Cadillac Escalade, no Jeep'y też nie do pogardzenia;) eh...
  • Nieprzewidywalna

Lincoln Navigator, Cadillac Escalade, Dodge Ram a z tych mniejszych to chyba Jeep Grand Cherokee i standardowo Chrysler Voyager :)

Takie właśnie samochody kręcą dziewczyny. Duże, przestronne i... amerykańskie :)
  • Patrishiah

oo właśnie - Dodge Viper :D
  • >>Justa<<

• aaggatka

Jednak kobiety znają się na markach! I pewnie nie jeden facet czytając to teraz nam zazdrości... oczywiście nam kobietom!!!
    Fajnie:)
  • Patrishiah

> Jednak kobiety znają się na markach! I pewnie nie jeden facet czytając to teraz nam zazdrości... oczywiście nam kobietom!!!
    > Fajnie:)

a czego tu jest zazdrościć, bo nie rozumiem?
    nie żyjemy w czasach gdzie kobiety zajmują się tylko domem i dziećmi..
    to, aż takie niesamowite, że ktoś zna markę jakiegoś samochodu?
  • sQ.

> to, aż takie niesamowite, że ktoś zna markę jakiegoś samochodu?

moze niektore z nas sa dumne ze sie nauczyly ze dwa ^ (takie o:D) jeden pod drugim to citroen:p :D

ja osobiscier zawsze mazylam o VW new bettlu...ale jestem chyba za wysoka na ten samochod:D jak bede bogata to kupie ot tak zeby posiadac

a ogolnie to mazda 323 albo mazda 3;)

bardzo chetnei bym taka jezdzila:)
  • Anonim

>aaggatka napisała:
    >Jednak kobiety znają się na markach! I pewnie nie jeden
    >facet czytając to teraz nam zazdrości... oczywiście nam
    >kobietom!!!
    >Fajnie:)

Sama znajomość marki to nie jest jakiś spcjalny powód do dumy. A faceci (mam na myśli takich co się interesują samochodami, bo wbrew pozorom to nie wszyscy) czytający te posty nie mają w tym wypadku raczej czego zazdrościć...
  • ★ Doti ★

Mi się podoba Toyota AURIS
  • (już nie panna) Yoanna

podoba mi się dużo samochodów ale takich które naprawdę mnie kręcą jest niewiele.
    takie perełki jak na przykład
    Ford Mustang I i II generacji (lata 1964 - 1968)
    Chevrolet Camaro I i II generacji (lata 1967 - 1982)
    Chevrolet Corvette C1 (1953), C3 i C4 (lata 1969 - 1981)
    Ferrari 250 GTO (lata 1962 - 1964)
    Lamborghini 350 GT (lata 1963 - 1966) i 400 GT (lata 1966 - 1968)

a jeśli chodzi o samochody na tak zwany co dzień to zakochana jestem w saabach.
  • Paula

na civica coupe....choruję:)
  • Anonim

BMW X5, BMW 530, Mercedes SLK 350 no i moja astrunia złota cabrio :P
  • Nieprzewidywalna

i jeszcze mi sie podoba Chrysler Pacifica :P
  • Anonim

ja osobisie lubuje sie w duzych autach. moze dlatego, ze nie naleze do niskich os im w moim domu byly zawsze duze samochody.
    uwielbiam Mercedesa S klasse i Audi A8. autka w ktorych bez problemu mozna wyprostowac sobie nozki i mam sporo miejsca za kierownica.
  • nunu

Porsche Cayenne Turbo :)))
| |

Zapraszam wszystkie babeczki - miłośniczki jazdy samochodem, ale nie jako pasażer, tylko za kół...

Fotki

Miejsca grona (0)