Kocham kino [10943]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

wiem, ze temat mogl Was troche zmylic, bo nie wiem, czy jakis dobry film teraz bedzie, czy nie. chodzi mi o to, ze moglibysmy sie nawzajem informowac, gdyby ktores z nas wypatrzylo w telewizji jakis film, ktorego nie sposob przegapic. pozdrawiam.
  • Julka-Szpulka

dla mnie tylko jeden problem się pojawia: częściej ostatnio chodzę do kina niż oglądam TV:(
  • Anonim

ale to przez to, ze wakacje sa i kazde z nas ma wiecej czasu na takie kino.
  • Julka-Szpulka

raczej przez przypływ gotówki:P
  • Anonim

w sobotę w Jedynce 'Czekolada':)
  • pantherion

może mnie wyśmiejecie, ale dla mnie wyrocznią jest Wyborcza i jej gwiazdki. bardzo rzadko się na nich zawodzę
  • pantherion

poza tym polecam przedziwny film Julia i Julia. nie pmiętam kiedy bo gazety pod ręką nie mam:>
  • Anonim

uwaga. info od modreatora -> televizor to nie KINO! temmat uważam za zamknięty i niedługo go usunę. Proszę o nie wciskanie #@$$#@$@# telewizji do grona o kinie.
  • AlteredState

A jesli to kanal AleKino ?
    ;)
  • Anonim

to tylko substytut namiastka ledwie :)
  • Anonim

ale w TV leca filmy, ktorych niektorzy z nas w kinie nie widzieli, wiec co ci do cholery przeszkadza ten temat??
  • agent D081

kino to nie tylko instytucja/budynek, ale tez ogol filmow
  • Anonim

kino to kino. telewizor to pudelko. przeszkadza mi ten temat i to bardzo. si ja!
  • Anka

Ale masz chlopcze problemy... tylko takich ci zycze...
  • Anonim

no to masz problem, stary. free country democratic system. nie wiem, jak ktos taki moze sie uwazac za moderatora tematu o kinie, skoro gowno sie na nim zna.
  • Anonim

'chłopak' wczół sie w role :D
  • kachasu

Ja wlasnie obejrzalam w "pudelku" Czekolade po raz... oj sporo:) I po raz kolejny po obejrzeniu mialam ochote zjesc co najmniej tabliczke czekolady, a najchcetniej te specjaly, ktore niestety tylko ogladalam na ekranie:)
  • Anonim

pantherion jakbyś jeszcze raz tu zajrzał/ła to skrobnij gdzie ta Julia i Julia bo za nic znaleśćnie mogę:/
  • Anonim

o ile wątek będzie istniał :)
  • Anonim

chłpiec faktycznie na kinie się nie zna. ale był szybki i założył to grono. i jeszcze mała informacja: demokracji tu nie ma. tu jest monarchia absolutna :P