-
Anonim
wiem, ze temat mogl Was troche zmylic, bo nie wiem, czy jakis dobry film teraz bedzie, czy nie. chodzi mi o to, ze moglibysmy sie nawzajem informowac, gdyby ktores z nas wypatrzylo w telewizji jakis film, ktorego nie sposob przegapic. pozdrawiam. -
Julka-Szpulka
dla mnie tylko jeden problem się pojawia: częściej ostatnio chodzę do kina niż oglądam TV:( -
Anonim
ale to przez to, ze wakacje sa i kazde z nas ma wiecej czasu na takie kino. -
Julka-Szpulka
-
-
Anonim
-
pantherion
może mnie wyśmiejecie, ale dla mnie wyrocznią jest Wyborcza i jej gwiazdki. bardzo rzadko się na nich zawodzę -
pantherion
poza tym polecam przedziwny film Julia i Julia. nie pmiętam kiedy bo gazety pod ręką nie mam:> -
Anonim
uwaga. info od modreatora -> televizor to nie KINO! temmat uważam za zamknięty i niedługo go usunę. Proszę o nie wciskanie #@$$#@$@# telewizji do grona o kinie. -
AlteredState
-
Anonim
-
Anonim
ale w TV leca filmy, ktorych niektorzy z nas w kinie nie widzieli, wiec co ci do cholery przeszkadza ten temat?? -
agent D081
-
Anonim
kino to kino. telewizor to pudelko. przeszkadza mi ten temat i to bardzo. si ja! -
Anka
-
Anonim
no to masz problem, stary. free country democratic system. nie wiem, jak ktos taki moze sie uwazac za moderatora tematu o kinie, skoro gowno sie na nim zna. -
Anonim
-
kachasu
Ja wlasnie obejrzalam w "pudelku" Czekolade po raz... oj sporo:) I po raz kolejny po obejrzeniu mialam ochote zjesc co najmniej tabliczke czekolady, a najchcetniej te specjaly, ktore niestety tylko ogladalam na ekranie:) -
Anonim
pantherion jakbyś jeszcze raz tu zajrzał/ła to skrobnij gdzie ta Julia i Julia bo za nic znaleśćnie mogę:/ -
Anonim
-
Anonim
chłpiec faktycznie na kinie się nie zna. ale był szybki i założył to grono. i jeszcze mała informacja: demokracji tu nie ma. tu jest monarchia absolutna :P