-
Camel Jenotowaty
Kocham jak szaleniec... bez granic, do utraty tchu... moja miłość to pewna Iwonka z Mazur... cudowna, wspaniala, kochana, jedyna...
A Wy macie kogoś takiego? Pochwalcie sie:) -
Camel Jenotowaty
hmmm... widac nikt nie sie czym pochwalic... widac tylko ja jestem takim szczesciarzem:))) -
Anonim
ja mam Taką miłość, Kocham ją bez granic, bardzo mocno jak tylko można, nie wyobrażam sobie życia bez niej, jest dla mnie wszystkim, siatełkiem i powietrzem.... jest najcudniejszą kobietą jaką znam, w dodatku miła, ładna, wierna i kochająca z odwzajemnieniem... życze każdemu kobiety podobnej do niej;) -
szczesliwa jak nie wiem co:-)
hej!!ja też jestem tą której się poszczęściło: mam najcudowniejszego faceta pod słońcem,który jest dla mnie wszystkim. zawsze mogę na niego liczyc jest ciągle przy mnie...taki mój Misiu najsłodszy. Nie wyobrażam sobie życia bez niego;-)i jest coś jeszcze:mogę śmiało powiedziec że on też mnie kocha i mam nadzieję że bedziemy razem na zawsze:-)))wszystkim zakochanym życzę takiej miłości i pozdrawiam was gorąco!! -
-
Anonim
Ja sie moge pochwalic:)))) Moja milosc to Pan Cameleonek; )))) Najcudowniejszy mezczyzna pod sloncem:) Nic dodac nic ujac; )))) -
Grono.Net
-
Aniś
-
Ola
kocham kogos bez granic, jest to osoba niesamowicie wyjatkowa... nie jestesmy JUZ ze soba... -
Grono.Net
ojjjj wspo.łczuje... ja kocham mojego 'mężusia' i nie wiem co bym bez niego zrobila :D -
Anonim
-
Grono.Net
-
Paulina
-
Grono.Net
a ja jush nie mam pieska wiec moge kochac tylko wspomnienia po niej :( -
Paulina
-
Grono.Net
nom po 10 latach z moja kochana jamniczka zostalam sama :( powiem ci ze ciezko sie zyje ale daje rade :( -
Paulina
-
Camel Jenotowaty
a ja nie mam pieska:((((
ale bede mial, a co, bede mieszkal pod laskiem to sie maly gamon nabiega do woli!:) i gwarantuje - tez bedzie wyjatkowy:))) -
Anonim
-
Camel Jenotowaty
-
Anonim