-
Anonim
-
Anonim
-
♪ Aśkuu xD
-
Nataliaa.;)
Ja mam 4 przyjaciołeczki:* takie naj naj:))
a reszte to tez super ludzie:P -
-
๑Marzen(k)a๑
mam jedną przyjaciółkę (pozdro w Ciebie Małgoś :* )
i dwie takie też supcio ( Anulka :* Madziutek :* ) KW :*** -
๑Marzen(k)a๑
a i jeszcze taką która mi pomogła dalej żyć po stracie chłopaka
Patrycja :************************* dzięki :************* -
๑Marzen(k)a๑
a i jeszcze jakieś milion pozytywnie nastawionych osób :***************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************************** ****************** -
*Galaska*
Ja mam dwie kochane i wyjątkowe przyjaciółki. Miałam też jednego przyjaciela,ale przyjźń się zmienia. Trudno to zrozumieć... Mój chłopak też na zawsze pozostanie moim przyjacielem... -
<<Żet>>
Mam Kasię- kocham za jej poczucie humoru i głupawki xD, Emilkę dobrodziejkę- kocham za jej pozytywne nastawienie do zycia, Zu- kocham za jej rozumowanie, szczerość i miłość do sąsiadów xD, Madzię- kocham za lata spedzone ze mna, Maciusia- za jego "wstydu nie mają" i "co ja w niej widzialem?"i za to, że jest jak brat, Karolka- kocham za beatbox i za to, że tak jak Maciuś jest jak brat xD -
<<Żet>>
Wybaczcie, ze sie tak rozpisalam, ale jak o nich mowie to moge pisac i pisac tacy sa wspaniali xD -
Ruda; D
-
Anonim
-
Anonim
Jeśli chodzi o takich najlepszych przyjaciół to jest ich 5 :D:D Najlepsze osoby pod słońcem :*:*:* Looovciam was :*:* -
Kinia
Ja mam cztery najlepsze i zajebiste przyjaciółeczki kiss dla was :**
oraz 1 przyjaciela :** -
Anonim
Ja mam dwie wspaniałe przyjaciółki Ewę i Natalię i nigdy ich nie opuszczę, a one mnie. Pozdrawiam je serdecznie!!! -
>>Dorota<<
ja mam dwie:-) takie praaaaawdziwe przyjaciółki którym moge powiedzieć wszystko Eweline Anie:*:*:*:* <pzdr dla nich> oprócz tego 5 zajebistych baaaardzo bliskich koleżanki:-) -
Anonim
Moją taką ukochaną przyjaciółką jest Patrycja (ale nie ta o ktorej co niektorzy mysla) Pozdrawiam i sciskam Cię Pati. Buziaczki :* -
Anonim
Dużo.
Ale tylko jedną prawdziwą.
Tych prawdziwych mogę zliczyć na palcach u jednej ręki. -
PaJaa....
-
Anonim