-
Anonim
-
Iwa
Zasypiam przy muzyce, jem przy muzyce, gotuję przy muzyce, uczę się przy muzyce bla bla bla, no i od niedawna jeżdżę autobusem przy muzyce (dzięki siostra &Maja). -
Iza
jw. :P [no ok, ja nie gotuje przy muzyce:P wlasciwie to w ogole nie gotuje :P] -
hAsh
pierwsze co robie rano to wlaczenie radia lub moich plyt, o ile oczywiscie wylączyłam wieczorem, zawsze odpoczywam przy muzyce, wciaz szukam czegos nowego... -
-
Stefania
wciąż mi mało... im więcej poznaje-tym więcej chce. Apetyt rośnie w miare jedzenia. -
Anonim
-
Asieńka ツ
budze sie przy muzyce, zasypiam przy muzyce (czasem radio gra przez cala noc; P) no i caly dzien musi mi cos grac w glosnikach bo inaczej nie potrafie normalnie funkcjonowac :P -
Anonim
heh, jesli się budzę w ciszy, to już w drodze do łazienki napełniam pokój dźwiękami. I tak dopóki spać nie pójdę. A uczyć się bez muzyki, co szokuje większość moich znajomych nie jestem w stanie.
Uwielbiam się dzielić muzyką.
I nowe zespoły i płyty tez lubię bardzo, chociażbym akurat miała tydzień słuchania jednej piosenki na repeat'cie (a zdarza sie to bardzo często -też objaw?), to cały czas chcę nowych, nowych, nowych płyt :) -
Iw
Potrafię obudzić sie w środku nocy by włączyć muzykę i znowu zasnąć :D -
Anonim
-
Anonim
Ja nie jestem w stanie normalnie funkcjonować...serio...nie mogę przeżyć dnia bez muzyki, bo inaczej jestem...wrak -
x
często jak kłade sie spać i juz leże to pojawia mi sie w głowie jakas piosenka albo jakis dzwięk. Nie usnę póki się nie dowiem co to jest. Włączam komputer i szukam... dobrze jak to jest piosenka to raczej sybko ja znajduję ale jak to jest fragment vokali albo jakis pojedynczy sampel to musze przesłuchać sporo piosenek żeby znaleźć. Jak juz znajde to mogę spokojnie iśc spać.
Najgorzej jak za chwilę zmów cos pojawi sie w mojej głowie... -
Rota
to co napisaliscie to malo, ja za przeproszeniem na kiblu muzki slucham. -
kammikadze
u mnie muzyka leci na okraglo, wlasciwie to bardzo zadko jest cisza. jak nie slysze zadnej muzyki to po prostu wariuje :] -
Anonim
-
Anonim
-
..::KaTa::..
dzien zaczynam od wlaczenia muzyki, a wszystkiemu, co potem robie towarzyszy wlasnie muzyka, wylaczam ja tylko wtedy, kiedy wychodze z domu -
Zuza
a ja nie potrafię robić czegokolwiek przy włączonej muzyce, np. czytać książki, odrabiać lekcje itp. (Chyba, że to działania czysto artystyczne, wtedy muzyka jest inspiracją).
Gdy słucham muzyki, muszę się skupić, słuchać tekstu, wyławiać każdą nutę, oddychać melodią.
A objawy uzależnienia? W wakacje są takie dni, że nawet nigdzie nie wychodzę, z nikim się nie spotykam, tylko leżę na łóżku i zachłannie słucham, słucham, słucham.
Praktycznie codziennie muszę mieć co najmniej dwie godziny zarezerwowane dla tego stanu wniebowzięcia, transu. :) -
Anonim
Ja jak mam sprzątać <bo czasem trzeba..:/> to muzyta leeci leci z głośników <na fuull moich możliwości słuchowyć\>
muzyka do wszystkiego
*sprzątania
*gotowania
*nudzenia się
*płakania <bywa czasem>
*tęsknienia
*pragnienia..
*jeżdzenia z mamusią samochodziukiem.. z tatusiem też....
*pisaniem esów..:D
*jedzenia
*całowania
*miziania
*pisania prac...
*odrabianiem lekcji
*czytanie
*ubieraniem się
*siedzeniem na g-g:D
*itp..:D:D:D
*Duzio tego by było..
te naj naj naj fajniejsze wypisałem..:D -