Uzależnieni od muzyki! [18116]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak w temacie
  • Mateusz .

hym... Green Day - American Idiot
    Linkin Park- Numb
  • Anonim

To zalezy czy ma mnie kopnc emocjonalnie w zlosc czy uspokoic. Jak wkurzyc bardziej to np. 4Lyn, jak uspokoic, wszelaki spokojny, balladowy pop z Norwegii; )
  • Anonim

Jakiś death i black metal... takie ryki mnie uspokajają i przy nich czuję, jakbym panowała nad całym światem :D

Ew. ballady Metalliki, Nightwishowe i WT-owe balladki oraz Blind Guardian :-)
  • sushi.

Metallica - Nothing Else Matters
  • Anonim

Ja jak jestem wkuri...y to slucham Sepultury Kreator'a albo Slayer'a żadnych ballad.
  • Anonim

Ja słucham rocka ale pink ale jednej piosenki so wchat
  • Anonim

Wkurzony = Behemoth, zwłaszcza Slaying The Prophets Ov Isa i Prometherion :P
  • Anonim

cos zglosnione na caly regulator, najlepiej RedHotChiliPeppers mocniejsze kawalki, a jak nje to cos innego mocniejszego.
  • Piotro

niedługo będą pojawiały się tematy w stylu "jakiej muzyki słuchacie w parzyste dni powszednie zaraz po nocy w której można było zaobserwować pełnię?" lol
  • Sick

Metallica -Kill 'em All, Ride The Lightning.
    Slipknot-All Hope Is Gone
    :D
  • Anonim

ja slucham Linikn Park "leave out all the rest"...H2O "Oszukam czas" DKA "tylko ty kochanie", "jakby to bylo",i niektorych jeden8L:):**
  • Pesymistyczna Optymistka

Rammstein-keine lust
    red hot chili pepers-dani california
  • /\/\artyśka; P/ Paulla; *

Doda "Nie daj się" , Feel "Pokonaj siebie" , Cliver "Femme fatale";))))))))))))))))
  • Anonim

Hmm.... Six Feet Under - Revenge Of The Zombie
  • żuczis ^^

Kasia Kowalska - Antidotum
  • 極真会

Linki'n Park - Somewhere I Belong
    Hinder - cokolwiek z albumu; ]
  • Tremere Ignis

Yann Tiersen - La valse d'Amelie (version orchestre)
  • .mαrtuśκα

najczęściej jakichś rockowych rytmów.
  • Okay.

Coś z Yellowcarda, Linkinów lub Chylińskiej xD xD xD
| |

to grono dla wszystkich, którzy nie wyobrażają sobie życia bez muzyki. dla których jest ona nar...

Fotki

Miejsca grona (6)