-
buahahaha
Bardzo proszę o pomoc - szukam teledysku do pewnej piosenki, nie znam niestety tytułu ani wykonawcy, trudno mi też zaklasyfikować ale to coś w stylu house, muzyka elektroniczna, jest taka nostalgiczna, ma wyrazistą fabułę więc opowiem o czym jest teledysk, może Ktoś z Was skojarzy...
Zaczyna się od tego, że kobieta z takim wielgaśnym sercem chodzi po centrum takiego ogromnego miasta, gdzie wszyscy są zabiegani, zajęci własnymi sprawami, interesami. Ta kobieta jest otwarta do wszystkich ludzi, uśmiecha się do wszystkich, ale mimo to nie znajduje zrozumienia i z czasem powoli te serce maleje aż wieczorem staje się takie malutkie (za każdym razem jak maleje ona staje się smutniejsza i bardziej zamknięta w sobie) i dopiero wtedy spotyka faceta, który do niej zagaduje, poznają się przez cały wieczór. Następnego dnia ona znów wychodzi do miasta z takim ogromnym sercem, ale znowu nie znajduje zrozumienia nawet w tym chłopaku, którego poznała poprzedniego wieczora.
Tak mniej więcej szła fabuła tego teledysku, był puszczany na MTV i VIVA, tak raczej w godzinach nocnych.
Będę bardzo wdzięczny jeżeli Ktoś mnie naprowadzi na tą piosenkę...
-
Anonim
eh... wiem o jaką piosenkę Tobie chodzi, ale też nie pamietam tytułu.... -
Mateusz Pe
-
m.j
sluchajcie mam big prosbe, znacie moze tytul albo wykonawce piosenki co zaczyna sie: na na na na... (tak spokojnie) a w refrenie jest make your wish...., ta piosenka jest cudowna.... -
-
brociek
hmm.. moze podaj gatunek, klimat, albo chociaż plec wokalisty XD bo tak to trochę mało danych; ] -
m.j
piosenka jest popowa i spiewa ja babka, ogolnie piosenka taka w stylu kelly clarkson; ] -
brociek
-
m.j
-
Anonim
-
m.j
ojej to to:) dzieki dzieki, jestes wielka:) a ja jeszcze pisze ze piosenka jest w stylu kelly clarcson;p hehehe
ahh jaka ta piosenka jest piekna;p;p;p -
Anonim
-
Julia
Szukam utworu house z tekstem refrenu: deep in love( czy coś takiego) zawsze go słyszę w klubach -
Kasia
http://www.youtube.com/watch?v=aSVY...
Szukam piosenki która w tym filmiku leci jako druga (koło 4 minuty).. Proszę, pomóżcie, nigdzie nie mogę jej znaleźć.. cokolwiek... wykonawca, tytuł...
-
sinek
> http://www.youtube.com/watch?v=aSVY...
>
>
> Szukam piosenki która w tym filmiku leci jako druga (koło 4 minuty).. Proszę, pomóżcie, nigdzie nie mogę jej znaleźć.. cokolwiek... wykonawca, tytuł...
>
link niedziała -
Drake
Ludzie pomóżcie. Wiecie może skąd mogę wziąć piosenkę Chad Kroeger - Hero ?? HELP !! -
diabli pomiot
Może z eMula albo innych programów do ściągania muzyki?
Wyslałabym, ale nie mam... -
Sylwusia;*;*;*;*
Drake jeśli masz aresa a jak nie to wejdź na strone http://www.programs.pl i tam napisz tytuło najleprzy program na świecie mówie ci
-
Drake
-
Sylwusia;*;*;*;*
-
Brooke:)
wiecie moze jaki tytul ma ta piosenka:
wykonuje to jakis facet i gdzie niegdzie jest glos żenski,część tekstu brzmi tak:
Zadaj, zadaj mi pytanie. Ile w stanie poswięcić jestem dla niej ile nocy nieprzespanych, myśląc o niej. To moja miłość ja dla niej wszystko zrobie, wszystko, wszystko, wszystko robie.
Żyję chwilami, które dała ona mi ile jeszcze pieknych chwil u boku jej czeka w życiu mnie tym. Ile szczęscia łez, które uronimy. Pięknych snów, które spełnimy. Czasem brak słów by określić jak człowiek kocha tylko czyny potrafią to oddać a tęsknota potrafi zabić i pochować. Nasza część i nasza nowa historia. Niebo a ziemia, niebo w twych ramionach. Dar Boga Emilcia tobie wszystko oddam.To co cenne nic nie jest tyle warte co nasze serce, chcem, mam i chcem jeszcze wiecej. Niech ta przyszłość owocuje szczęsciem. Przeciez ono w życiu jest najważniejsze. Wieżysz w to? Wiem ze wiezysz, ja tez w to wieże, że pisany tobie, zdjety na ten świat przyszedłem.
ref: Zadaj, zadaj mi pytanie. Ile w stanie poswiecić jestem dla niej. Ile nocy nie przespanych, myśląc o niej. To moja miłość ja dla niej wszystko zrobie, wszystko wszystko zrobie.