Uzależnieni od muzyki! [18116]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gubiś.

spam
    koncerty/imprezy
    kupie/sprzedam
    oddam/przyjmę
    poszukuję
    etc

wsio.
  • Marblack

chciałbym by muzyka połączyła ludzi
    http://www.youtube.com/watch?v=DyQP...
  • Ash

MELODY WORSHIPERS CEREMONY
    16 czerwca 18.00
    Metal Cave ul. Jana Olbrachta 46
    Wjazd 6zł
    Występy zespołów + sety DJ do białego rana
    Info o dojeździe: http://www.metalcave.com
    Wystąpią:
    UNQUADIUM
    SINS OF WELKIN
    WICHHEAVEN
    DJ TISSAIA gothic rock, darkwave, electro, EBM
    DJ KAI (ninsane)

Wydarzenie łączy w sobie formułę koncertu metalowego i imprezy utrzymanej w stylistyce gotyckiej. Zatem każdy znajdzie coś dla siebie, od wykonywanych na żywo, ciężkich dźwięków gitar do zabawy przy utworach Project Pitchfork, The Cruxshadows, Marilyn Manson, Rammstein, Samael, MORTIIS, Type O Negative i wielu innych.

Lista obecności na http://grono.net/event/pub/9155/

Serdecznie zapraszamy!

Bardzo przepraszam za założenie nowego wątku. Wszystko przez moją nieuwagę. Proszę moderatora o usunięcie topiku.;)
  • aint got no friends

WARSZAWA. Siemka, szukamy WOKALISTY, który będzie potrafił sie mocno wydzierać ale i również śpiewac czysto i melodycznie. Bardzo podobają nam się wokaliści KILLSWITCH ENGAGE, TRIVIUM, IN FLAMES, MACHINE HEAD, VIRGIN SNATCH, MADONNA. Jeśli lubisz i umiesz śpiewać w tym stylu, daj nam znac, ustawimy się na próbe i zobaczymy. Więcej o zespole: Ciężko sklasyfikowac nasz styl w tych wszystkich dziwnych nazewnictwach, generalnie jest ciężko, melodyjnie, przytłaczająco i porywająco. Stroimy się bardzo nisko (barytonowe gitary) co nadaje naszej muzie ogrmnonego "mięcha". Muzycy z długim stażem, więc umiejętności ok. doswiadczenie sceniczne też mamy spore, gramy na wielu dużych stołecznych imprezach. SPRAWDŹ SIĘ!! Może ty właśnie okazesz się brakującym ogniwem!!!? Kontakt: a_lukomski@grey.com.pl studio@demontazownia.pl
  • Domi

Czytaj, kto żyw( amatorscy muzycy i wokaliści poszukiwani)!

A teraz do szczegółu:

moim marzeniem, a jednocześnie celem jest zespół muzyczny.
    śpiewam od lat, teraz szukam kompanów, którzy chcieliby ze mną współpracować na własny rachunek.

klimaty oscylują między pop-rockiem Myslovitz i Radiohead, przez elektronikę Moby'ego i Planet Funk aż do elementów jazzu.

główne założenie jest takie, żeby nasza muzyka była bogata, łączyła elektronikę z normalnymi instrumentami, miała coś do przekazania i grała na emocjach, zmuszała do jakichś myśli.

tak wiec szukam pelnego składu zespołu :)

ktokolwiek byłby chętny - niech pisze, nie żądam profesjonalnych szlifów bo sama poza muzycznym słuchem, kilkoma latami praktyki i uporem nie mam nic; )

mail dmgpopiela@wp.pl
  • Anonim

Witaj Domi!

Ja zajmuję się trochę muzyką. Mam pytanie: długo śpiewasz? Śpiewałaś już z innymi muzykami czy raczej z podkładami?

• David

siemasiema, gram w zespole hard rockowym. Wszystko byloby super ale nie mamy stalej nazwy zespolu . Zawsze sie ktos niezgodzi... moze wy macie dla nas jakies propozycje?
  • Anonim

Wszyskich wielbicieli muzyki zapraszam na nowopowstale forum muzyczne "Power Of Music"

http://powerofmusic.nmj.pl/
  • Anonim

czy ktos wie czy sa juz w sprzedazy bilety na koncert wu tang klan jak tak to prosze o podanie gdzie mozna kupic elooooooooo
  • Matuszelach

Ludziki przeczytajcie i podpiszcie się za ową petycją:
    http://serwisy.gazeta.pl/metro/1,50...
  • David

>Diss napisał
    >siemasiema, gram w zespole hard rockowym. Wszystko byloby
    >super ale nie mamy stalej nazwy zespolu . Zawsze sie ktos
    >niezgodzi... moze wy macie dla nas jakies propozycje?

• Anonim

Lucifer's Angels
  • Anonim

Zespół , (gitara,bass,bębny,kibord) poszkuje osobę która zajmuje się elektroniką w klimatach ambientowych mile widziany swój sprzęt i umiejętność gry na kibordzie, otwarta na każdy rodzaj muzyki, chcemy łączyć rock(transowy przełamany z mocnymi momentami i klimatycznymi solówkami) z elementami elektroniki wprowadzającej klimat , Twórczość nam bliska: Porcupine Tree ,Massive Attack, i wiele wiele innych, każdy z nas słucha różnej muzyki przez co zespół nie ogranicza się stylistycznie (Jazz , Ambient, Rock-progresywny,Trip Hop itp.) Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje pozdrawiam zainteresowanych zapraszam na Priv (okolice Warszawy)
  • XxxHeroinexxX

Moim największym marzeniem jest zespół muzyczny, dlatego też robię wszystko co tylko mogę, szukam ludzi gdzie tylko się da, bo zależy mi na tym jak na niczym innym. Dlatego jeśli są tu osoby którym zależy równie bardzo jak mi, to pisać:) Nieważne czy coś umiesz, jak daleko mieszkasz, po prostu jeśli masz coś co nazywa się zapał to pisz :P Zespoły które stawiam sobie jako wzór: My Chemical Romance, Green Day, The Used, The Rasmus, Evanescence, 30 Seconds To Mars, HIM, ewentualnie Fall Out Boy i Good Charlotte...

W skrócie jeśli masz zapał, chęci, zależy Ci na tym i jesteś w stanie zrobić wszystko by dojść do celu, nie poddajesz się z byle powodu, to nie czekaj tylko pisz xD

Pozdrawiam:)

ja1299@op.pl

GG: 33408731
  • Marblack

BAZUNA 2007 -
    35. Ogólnopolski Turystyczny Przegląd Piosenki Studenckiej BAZUNA 2007 ...... Elbląg, Podzamcze (teren Muzeum Zamkowego) ........ piątek 29 czerwca godz. 19.00 nocny koncert powitalny .......... sobota 30 czerwca godz. 11.00 konkurs część pierwsza godz. 15.00 konkurs część druga godz. 19.30 nocny maraton ...... niedziela 1 lipca 12.00 koncert laureatów .....

• Anonim

>Lady Of Sorrows napisała:
    >Moim największym marzeniem jest zespół muzyczny

moim też

>dlategot eż robię wszystko co tylko mogę, szukam ludzi gdzie
    >tylko się da, bo zależy mi na tym jak na niczym innym.

mi też

>Dlatego jeśli są tu osoby którym zależy równie bardzo
    >jak mi, to pisać:)

to ja :D

>Nieważne czy coś umiesz, jak daleko
    >mieszkasz, po prostu jeśli masz coś co nazywa się zapał
    >to pisz :P

to ja! :D

>Zespoły które stawiam sobie jako wzór: My
    >Chemical Romance, Green Day, The Used, The Rasmus,
    >Evanescence, 30 Seconds To Mars, HIM, ewentualnie Fall Out
    >Boy i Good Charlotte...

z tego wszystkiego nie słucham tylko The Used, 30STM i HIM :P

>W skrócie jeśli masz zapał, chęci, zależy Ci na tym i
    >jesteś w stanie zrobić wszystko by dojść do celu, nie
    >poddajesz się z byle powodu, to nie czekaj tylko pisz xD

jezu jezu! to ja :D

>Pozdrawiam:)

ja też xD
  • Anonim

Ludziska!!
    Ja też poszukuję osób , którę mają wielki zapał i zrobią wszystko żeby odnieść sukces!!
    Moja mama ciągle mnie dołuje, ze nie mam głosu i nie nadaję się na piosenkarkę - a ja mam to w d.... (jak to piosenka dody mówiła)

Ja chciałabym nagrywać muzę podobną to takich wykonawców jak:
    Blue, Vanilla Ninja, Lexington Bridge, US5, B2K, Sumptuastic,
    Celine Dion, Deep Side, Mario Vazquez, Velvet, Cascada, Part Six, Belinda Carlise, Gosia Andrzejewicz, Sarah Connor, Lee Ryan,
    Da Buzz, The Veronicas, Shebang i Angel City :)
    Jak są osoby chętne robic interes ze mną to zapraszam :D
    Nie wstydźcie się - każdy ma prawo grać taką muzę jaką chce :)

moje gadu: 4673681 :)

Pozdrawiam Lenna
  • Anonim

a kto nie chce... :P

moje gg: 7416179 :]
  • madziucha;P

a może założymy jakiś nowy wątek i stworzymy na nim wspólnie jakiś czaderski tekściorXD co o tym myślicie?
  • Anonim

texcior?
    tzn co?
    napiszemy durny text który ma się rymować?
    ok. mogę go wysłać do przedszkola...
| |

to grono dla wszystkich, którzy nie wyobrażają sobie życia bez muzyki. dla których jest ona nar...

Fotki

Miejsca grona (6)