Uzależnieni od muzyki! [18116]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ♪♫˙·٠•●GuSkA●•٠ ·˙♪♫

Muzyka jest jak sen. Przy niej odpoczywasz.Muzyka jest większym odkryciem, niż cała mądrość i filozofia.
  • Kube

Muzyka to prawdziwa miłość dziewczyny przychodzą i odchodzą a muzyka jest ze mną zawsze !!!
  • Anonim

Ale poszczególne zespoły zdradza się zazwyczaj częściej, niż dziewczyny :D
  • Matuszelach

Przynajmniej zespoły zadradzają żadziej niż dziewczyny:P
  • ♪♫˙·٠•●GuSkA●•٠ ·˙♪♫

Czy sądzicie że muzyka jest mową serca i duszy??:)
  • amnesiac

oczywiście
  • Matuszelach

tylko po cholere robić kilka enteró przerywaną linię a dopiero potem pytanie?
  • Anonim

zdrada??? Czy muzyka moze zdradzic??? Albo band???Czy moze zdradzic??? Chyba nie!!

Muzyka daje nam mozliwosc wyrazenia siebie i stanu swojego umyslu.... Muzyka jest lekarstwem, ale moze byc tez twoim straceniem. Wlasnie to jest najbardziej pociagajace..... No i mozesz zawsze ja przy sobie miec....
  • MaciekŁobuz

Muzyka jest raczej odzwierciedleniem stanu w jakim się znajdujemy a raczej znajduje się artysta Np. Zespól Dżem kiedy jeszcze żył Rysiek Rygiel śpiewał o tym co czul i stanie swojej duszy itp. albo Doda napisała piosenkę Katharsis po rozstaniu z Radkiem...
    Tak ja to rozumiem.
  • Anonim

muzyka zawsze bedzie mowic cos o człowieku
    bedzie wyrażac poniekąd jego stosunek do różnych spraw
    itd... :))
  • Pippi

pewnie, że jest.. słuchasz jej jak masz dobry czy zły humor. w każdym nastroju znajdziesz coś odpowiedniego. gdy ją piszesz też odzwierciedla twoja osobopwość, stan itd :) I love IT
  • Piotro

>Kube napisał
    >Muzyka to prawdziwa miłość dziewczyny przychodzą i
    >odchodzą a muzyka jest ze mną zawsze !!!

stawiam Ci browar za to stwierdzenie!
    moim zdaniem muzyka której słuchasz odzwierciedla to jaki jesteś naprawdę i nieważne co ludzie o tym myślą, Ty ją czujesz więc słuchasz jej... nawet jeżeli nie masz z kim o Niej porozmawiać.
  • KatarzynkA :)

Ja słucham przede wszystkim smętow. Lubie spokojna muzykę, romantyczną....
  • Marta

a ja słucham zalenie od nastroju smutne dgy jest mi smutno agresywnej gdy musze odreagowac i wesolej gdy mi wesolo...
    i wszystkich kawalkow wykonanych przez mojego arturka na gitarze...akustycznej elektrycznej...:)
  • Piotro

Każdy ma swoje pojmowanie muzyki i to jest w tym wszystkim piękne... nie zmieniajcie się;)
  • K.

ja uwielbiam rap i hip-hop.... czasem lubie posłuchać tez dobrego punk rocka; ))
  • *poziomka*

muzyka jest życiem duszy...
    bez niej świat byłby pusty...
    tak myślę...
  • Piotro

>.k.b. napisała:
    >ja uwielbiam rap i hip-hop.... czasem lubie posłuchać tez
    >dobrego punk rocka; ))

oświeć mnie... na czym wg Ciebie polega różnica między rapem i hip hopem? ostrzegam.. sprawdzam Cię;)
  • Anonim

Muzyka jak dla mnie jest przekazem i czystą kwintesencją osoby.
    Pokazuje kim osoba naprawde jest....

Poprostu jest duszą i życiem
  • W E R O

Dzieki muzyce mozemy pokazac jacy jestesmy tak naprawde...przy muzyce mozemy odpoczac, pomyslec i pomarzyc. Muzyka towarzyszy mi przez caly czas poprostu zawsze i wszedzie
| |

to grono dla wszystkich, którzy nie wyobrażają sobie życia bez muzyki. dla których jest ona nar...

Fotki

Miejsca grona (6)