-
♪♫˙·٠•●GuSkA●•٠ ·˙♪♫
Muzyka jest jak sen. Przy niej odpoczywasz.Muzyka jest większym odkryciem, niż cała mądrość i filozofia. -
Kube
Muzyka to prawdziwa miłość dziewczyny przychodzą i odchodzą a muzyka jest ze mną zawsze !!! -
Anonim
Ale poszczególne zespoły zdradza się zazwyczaj częściej, niż dziewczyny :D -
Matuszelach
-
-
♪♫˙·٠•●GuSkA●•٠ ·˙♪♫
-
amnesiac
-
Matuszelach
tylko po cholere robić kilka enteró przerywaną linię a dopiero potem pytanie? -
Anonim
zdrada??? Czy muzyka moze zdradzic??? Albo band???Czy moze zdradzic??? Chyba nie!!
Muzyka daje nam mozliwosc wyrazenia siebie i stanu swojego umyslu.... Muzyka jest lekarstwem, ale moze byc tez twoim straceniem. Wlasnie to jest najbardziej pociagajace..... No i mozesz zawsze ja przy sobie miec.... -
MaciekŁobuz
Muzyka jest raczej odzwierciedleniem stanu w jakim się znajdujemy a raczej znajduje się artysta Np. Zespól Dżem kiedy jeszcze żył Rysiek Rygiel śpiewał o tym co czul i stanie swojej duszy itp. albo Doda napisała piosenkę Katharsis po rozstaniu z Radkiem...
Tak ja to rozumiem.
-
Anonim
muzyka zawsze bedzie mowic cos o człowieku
bedzie wyrażac poniekąd jego stosunek do różnych spraw
itd... :)) -
Pippi
pewnie, że jest.. słuchasz jej jak masz dobry czy zły humor. w każdym nastroju znajdziesz coś odpowiedniego. gdy ją piszesz też odzwierciedla twoja osobopwość, stan itd :) I love IT -
Piotro
>Kube napisał
>Muzyka to prawdziwa miłość dziewczyny przychodzą i
>odchodzą a muzyka jest ze mną zawsze !!!
stawiam Ci browar za to stwierdzenie!
moim zdaniem muzyka której słuchasz odzwierciedla to jaki jesteś naprawdę i nieważne co ludzie o tym myślą, Ty ją czujesz więc słuchasz jej... nawet jeżeli nie masz z kim o Niej porozmawiać. -
KatarzynkA :)
Ja słucham przede wszystkim smętow. Lubie spokojna muzykę, romantyczną.... -
Marta
a ja słucham zalenie od nastroju smutne dgy jest mi smutno agresywnej gdy musze odreagowac i wesolej gdy mi wesolo...
i wszystkich kawalkow wykonanych przez mojego arturka na gitarze...akustycznej elektrycznej...:) -
Piotro
Każdy ma swoje pojmowanie muzyki i to jest w tym wszystkim piękne... nie zmieniajcie się;) -
K.
ja uwielbiam rap i hip-hop.... czasem lubie posłuchać tez dobrego punk rocka; )) -
*poziomka*
muzyka jest życiem duszy...
bez niej świat byłby pusty...
tak myślę... -
Piotro
>.k.b. napisała:
>ja uwielbiam rap i hip-hop.... czasem lubie posłuchać tez
>dobrego punk rocka; ))
oświeć mnie... na czym wg Ciebie polega różnica między rapem i hip hopem? ostrzegam.. sprawdzam Cię;) -
Anonim
Muzyka jak dla mnie jest przekazem i czystą kwintesencją osoby.
Pokazuje kim osoba naprawde jest....
Poprostu jest duszą i życiem -
W E R O
Dzieki muzyce mozemy pokazac jacy jestesmy tak naprawde...przy muzyce mozemy odpoczac, pomyslec i pomarzyc. Muzyka towarzyszy mi przez caly czas poprostu zawsze i wszedzie