-
Anonim
-
†maDafaka♪ ♫♥
-
kokos1234567890
-
majtuś
"Śpiewać każdy może, troche lepiej lub troche gorzej, ale nie oto chodzi jak co komu wychodzi. Czasami człowiek musi, inaczej się udusi; )" Uwielbiam śpiewać, ale jak jestem sama. Moim ulubionym miejscem do śpiewy jest PRYSZNIC; ) -
-
Martaaaaaa ♫
ja tez uwielbiam aczkolwiek nie lubie siebie słuchac dlatego ograniczam śpiew xD teraz na przykład śpiewam Placebo - "Pure Morning" z pełną japą jogurtu :D -
Gloria
Prysznic rządzi, ponieważ w łazienkach zwykle jest świetna akustyka. Gorzej z poczuciem prywatności: codziennie zdaję sobie sprawę, że moich wokalnych popisów będą zmuszeni wysłuchać sąsiedzi w całym pionie. Dlatego pod prysznicem śpiewam tylko ciche liryczne kawałki. Kiedy chcę na dobre rozruszać struny głosowe i ryknąć po ludowemu, muszę się zabarykadować w pokoju:)
Inna rzecz to automatyczne bezwiedne wtórowanie artyście z płyty... Musi być wkurzające. -
Frojd :)
Ja lubię - szczególnie po pijaku - i dodam ,że zupełnie mi to nie wychodzi. -
KatarzynkA :)
-
Adaś
uwielbiam śpiewać, chociaż kompletnie nie potrafię; ]
oprócz śpiewania w domowym zaciszu chodziłem też czasem na karaoke. naprawdę przednia zabawa :] -
*poziomka*
uwielbiam śpiewać! nie wyobrażam sobie życia bez śpiewania :)
większość znajomych mówi że fajnie się mnie słucha... generalnie śpiewam kiedy tylko mogę i gdzie tylko nikomu nie przeszkodzę :) -
Anonim
Dla mnie muzyka i spiewanie jest nieodłączną częścią mnie:))Żyje dzięki muzyce i spiewaniu:)Kocham to, a czy potrafie spiewać to nie mnie jest to oceniać.Ważne jest dla mnie to że mogę spiewać i nikt mi tego nie odbierze:)))) -
nochal :)
-
Piotrek
Ja mam taki fetysz ze nawet jak slucham muzy na sluchawkach jak ide ulica czy w szkole to ruszam ustami.Strasznie glupio musi to wygladac ale nie moge sie powstrzymac -
Anonim
-
Anonim
Kocham śpiewać... Chociaż moi rodzice twierdzą że brzydko śpiewam :(... Ale moja koleżanka twierdzi że to nie prawda... A jak nawet to się tym nie przejmuje... zawsze w domu jak słucham muzyki to śpiewam :] xD -
kotavenusa
śpiewanie to moje życie. Nie ma niczego co mnie tak satysfakcjonuje. Moja miłość! -
Anonim
-
Anonim
-
...:::♥NatY♥:::...
kocham śpiewać, nie wyobrażam sobie życia bez muzyki i śpiewu :)
tworzę piosenki, tworzę do nich muzykę i za niedługo zamierzam nagrać to na płytkę :) -
Ania
Ja tez uwielbiam spiewac.Od dziecka kazdego dnia spiewam.to moje hobby:):):)życ bez tego sie nie da.:):):)