Uzależnieni od muzyki! [18116]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ja lubię śpiewać i to bardzo. A wy?
  • †maDafaka♪ ♫♥

ja kocham śpiewać i nie wyobrażam sobie życia bez tego.....
  • kokos1234567890

Ja tez uwielbiam śpiewać zawsze i wszędzie:D
  • majtuś

"Śpiewać każdy może, troche lepiej lub troche gorzej, ale nie oto chodzi jak co komu wychodzi. Czasami człowiek musi, inaczej się udusi; )" Uwielbiam śpiewać, ale jak jestem sama. Moim ulubionym miejscem do śpiewy jest PRYSZNIC; )
  • Martaaaaaa ♫

ja tez uwielbiam aczkolwiek nie lubie siebie słuchac dlatego ograniczam śpiew xD teraz na przykład śpiewam Placebo - "Pure Morning" z pełną japą jogurtu :D
  • Gloria

Prysznic rządzi, ponieważ w łazienkach zwykle jest świetna akustyka. Gorzej z poczuciem prywatności: codziennie zdaję sobie sprawę, że moich wokalnych popisów będą zmuszeni wysłuchać sąsiedzi w całym pionie. Dlatego pod prysznicem śpiewam tylko ciche liryczne kawałki. Kiedy chcę na dobre rozruszać struny głosowe i ryknąć po ludowemu, muszę się zabarykadować w pokoju:)
    Inna rzecz to automatyczne bezwiedne wtórowanie artyście z płyty... Musi być wkurzające.
  • Frojd :)

Ja lubię - szczególnie po pijaku - i dodam ,że zupełnie mi to nie wychodzi.
  • KatarzynkA :)

Lubić a umieć to różnica:) Ja lubię, ale raczej nie potrafię.
  • Adaś

uwielbiam śpiewać, chociaż kompletnie nie potrafię; ]

oprócz śpiewania w domowym zaciszu chodziłem też czasem na karaoke. naprawdę przednia zabawa :]
  • *poziomka*

uwielbiam śpiewać! nie wyobrażam sobie życia bez śpiewania :)
    większość znajomych mówi że fajnie się mnie słucha... generalnie śpiewam kiedy tylko mogę i gdzie tylko nikomu nie przeszkodzę :)
  • Anonim

Dla mnie muzyka i spiewanie jest nieodłączną częścią mnie:))Żyje dzięki muzyce i spiewaniu:)Kocham to, a czy potrafie spiewać to nie mnie jest to oceniać.Ważne jest dla mnie to że mogę spiewać i nikt mi tego nie odbierze:))))
  • nochal :)

lubię i nie umiem :)
  • Piotrek

Ja mam taki fetysz ze nawet jak slucham muzy na sluchawkach jak ide ulica czy w szkole to ruszam ustami.Strasznie glupio musi to wygladac ale nie moge sie powstrzymac
  • Anonim

Ja kocham śpiewać ..... nie jak wy??
  • Anonim

Kocham śpiewać... Chociaż moi rodzice twierdzą że brzydko śpiewam :(... Ale moja koleżanka twierdzi że to nie prawda... A jak nawet to się tym nie przejmuje... zawsze w domu jak słucham muzyki to śpiewam :] xD
  • kotavenusa

śpiewanie to moje życie. Nie ma niczego co mnie tak satysfakcjonuje. Moja miłość!
  • Anonim

ja lubię śpiewać, ale nie które piosenki mi nie wychodzą:}
  • Anonim

mam wlasna kapele gdzie pisze i spiewam piosenki
  • ...:::♥NatY♥:::...

kocham śpiewać, nie wyobrażam sobie życia bez muzyki i śpiewu :)
    tworzę piosenki, tworzę do nich muzykę i za niedługo zamierzam nagrać to na płytkę :)
  • Ania

Ja tez uwielbiam spiewac.Od dziecka kazdego dnia spiewam.to moje hobby:):):)życ bez tego sie nie da.:):):)
| |

to grono dla wszystkich, którzy nie wyobrażają sobie życia bez muzyki. dla których jest ona nar...

Fotki

Miejsca grona (6)