Uzależnieni od muzyki! [18116]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak już uzależnienie to na maxa; )
    kto na czym gra, czemu, za co kocha instrument i w ogóle .
  • Siemowit Wacek

Gitara :D

Mam 2 instrumenty akustyczną prince'a i elektryczną Fender'a Stratocastera do tego piec Marshalla 15 multi efekt Behringera, kaczkę JH-1 Jima Dunlopa i uni-chorus.

dziwnym pytaniem jest czemu bo to takie samo pytanie jak dlaczego słucham muzyki...

Za co kocham instrument? Za brzmienie (dlatego rozglądam się za więkrzym wzmacniaczem), za możliwość ekspresji, za wygodę gry i świetną zabawę/ ucieczkę od rzeczywistości.

a w ogóle to wygląda zajebiście... i zawsze mogę się czymś pochwalić.
  • Anonim

ja też gram na gitarze, a przynajmniej tak można powiedzieć. ale chcę grać na perkusji!!!!!!!!!
  • Martaaaaaa ♫

ja umiem na cymbałkach :D no i trochę na flecie :)
  • Anonim

6 lat grałam na pianinie, ale skończyłam z tym.
    teraz już tylko na nerwach...
  • Anonim

na koncertach=D
  • Anonim

walnąłeś teraz :D ....
  • Anonim

ja gram na djembe (dla niewtajemniczonych- afrykański bębenek:)) i też jestem uzależniona, bo jak słucham muzyki to automatycznie probuje wymyślić jaki by tu rytm do tego wybijać na bębnie... w tramwaju to się muszę powstrzymywać od uderzania się rękami po kolanach :P
  • korki

A ja sobie mixuję na mixerku i nie wyobrażam sobie dnia bez tej rozrywki to mnie poprostu napędza:)
  • Anonim

A ja ostatnio pogrywam na perce-kolega z zespołu mnie doucza:D Narazie bardzo mi się podoba gra na tym:) A jeszcze trochę grałam ostatnio na Djembe. Mam nadzieję, że nie zaprzestanę:) Poza tym w tamtym roku uczyłam się grać na gitarze, ale stwierdziłam, ze to nie dla mnie i tak a propo to MAM DO SPRZEDANIA GITARĘ AKUSTYCZNĄ, z możliwością podłączenia do piecyka. Jeśli ktoś zainteresowany to więcej info na priv :)
  • Nath!

Ja gram sobie od 9 lat an pianinie:) fajna sprawa szczególnie że po ukończeniu I stopnia wiem jużconieco i gram swoje utwory (tzn te które mi sie podobają a nie narzucone przez nauczycieli)
  • Emi!

harmonijka!

ale niestety jeszcze nie tak super i bez beatbox'u :P
  • kokos1234567890

Fortepian!!!!:D 12 lat już będzie:D
  • *poziomka*

gram na flecie prostym i uczę się grać na gitarze :)
  • ann

Grałam 6lat na skrzypcach...ale teraz troche tego brakuje :P
  • A.P.

ja nie moge sie oderwac od Basu. ale lubie tez pograc na elektrycznej i na bębnach :]
  • Ola .

Grałam na fortepianie , harfie:p i teraz się uczę na gitarze.
  • Anonim

Coś mało postów jest szkoda:/Co to, co raz mniej muzyków na tym świecie?!
    Ja gram na gitarze...mojej pięknej szatynce, która pokochałem od pierwszego dźwięku; D
    Dlaczego? Kocham to brzmienie nie tyle siłę (przy elektryku) co sam ten dźwięk... A jak coś ma akustyczna gitarę w tle to już ma u mnie dużego plusa... Gitara to moja 2 miłość;)
  • Anonim

Ja gram na perkusji. Moja, kochana mała, czarna kobietka. :D Już jak byłem bardzo mały, to wkurzałem moich rodziców, bo chodziłem i wybijałem na wszystkim rytm. Kiedyś wziąłem zestaw garnków mojej mamy i one służyły jako zestaw, ale :) szkoda, że tak mało postów od nas perkmanów. :(
  • Anonim

>Außenseiter
    Nie no wiesz ja Cię wspieram bo zastanawiałem się kiedyś czy by perkusji nie spróbować... ale to i fundusze mi nie pozwoliły... A po pewnym czasie uznałem. że właśnie gitara jest my little destiny;)
| |

to grono dla wszystkich, którzy nie wyobrażają sobie życia bez muzyki. dla których jest ona nar...

Fotki

Miejsca grona (6)