-
stephanie™
-
JOLENE
-
Anonim
Ja tak samo: jak mi się nudzi, ale wtedy piszę jakieś głupoty, a jak jestem w lesie to najbardziej miwychodzi, ale nie mam warunków... \Ale uwielbiam pisac piosenki:* -
stephanie™
ja takze uwielbiam. to jest miedzy innymi moja hobby. pisze przedewszystkim jak mi smutno i zle. to działa w pewien sposob uspakajająco. wyładowuje sie tylko na kartce papieru. -
-
mateusz.
No ja coś czasami coś napisze jak jestem zły czy zawiedziony :P Raz nawet z tych moich bzdur wyszło mi coś ładnego,ale zaginęło w wiosennych porządkach :P -
Anonim
-
olgaolga
-
Anonim
piosenki raczej nie, ale texty do hh -o tematyce niesamowicie zróżnicowanej. -
Mateusz Pawlak
jw. kiedyś pisałem, raczej o tematyce społecznej, nawet ze dwa kawałeczki nagrałem:) z 15 zeszytów było
no i parę tekstów o brudzie i syfie tego świata, z moja wrodzoną ironią, dla znajomych punków, ale to było kiedyś i gdzieś się porozpizgało przy porządkach
ogólnie oceniam to negatywnie, praktycznie chłam, chociaż pare perełek się trafiło:)
Pozdrawiam
-
mathilda
-
Anonim
Hmmm... zdarza mi się próbować skleić jakiś rap; )
A pisze jak jest mi źle, smutno, jak chcę wykrzyczeć całą złość i cierpienie które jest w środku mnie.... -
Purplegrape
Ja pisze piosenki gdy nie mam co robić najczęściej o miłości kolegi do mojej koleżanki, nawet fajne wychodzą. Buźka :*:*:* -
Tośka!
-
Olczens.; P
Melani C-Carolyna
Patrycja Markowska-Jeszcze raz
Avril Lavigne-Complicated
Avril Lavigne-My happy Ending -
Ana ♥
ja rowniez pisze:) lubie...
gdy tylko zlapie mnie wena, chwytam kartke i pisze... :D
o tematyce? hm.. roznej.. zalezy.. od nastroju..
raz sa to piosneki smuitne, plynace z serca, opisujace moje uczucia.
raz weselsze, pelne optymizmu:) -
Anonim
Ja obecnie nie pisze piosenek... ale mam zamiar zacząć... tylko że za bardzo nie wiem o czym...heh...
Fajnie by było zostać sławną... i śpiewać... heh... teraz sie rozmarzyłam... -
Ana ♥
-
Ana ♥
-
Anonim
Pisać piosenki próbowałam, w sumie to 'prawie' dwie się udało^^. Ale zadowolona do końca z nich nie jestem.. przeważnie wolę jak już to śpiewać, a pisać to tylko wiersze^^ -
Agadżaga.
ja odkąd skonczyłam 5 lat zaczęłam pisać...
teraz też pisze, ale nie lubie swoich piosenek; p
może to dziwne, ale na serio jakbym nagrała płyte to napewno bym jej nie słuchala; p