Uzależnieni od muzyki! [18116]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • stephanie™

czy piszecie piosenki?! jezeli TAK, to o czym i dlaczego?!
  • JOLENE

Ja piszę ponieważ od czasu do czasu spływa na mnie natchnienie xD xD
  • Anonim

Ja tak samo: jak mi się nudzi, ale wtedy piszę jakieś głupoty, a jak jestem w lesie to najbardziej miwychodzi, ale nie mam warunków... \Ale uwielbiam pisac piosenki:*
  • stephanie™

ja takze uwielbiam. to jest miedzy innymi moja hobby. pisze przedewszystkim jak mi smutno i zle. to działa w pewien sposob uspakajająco. wyładowuje sie tylko na kartce papieru.
  • mateusz.

No ja coś czasami coś napisze jak jestem zły czy zawiedziony :P Raz nawet z tych moich bzdur wyszło mi coś ładnego,ale zaginęło w wiosennych porządkach :P
  • Anonim

to może napiszcie tutaj kilka swoich tekstów i ocenimy czy są fajne
  • olgaolga

Ja czasami piszę. xd
    Ale to zależnie od nastroju jest tekst.; 3
  • Anonim

piosenki raczej nie, ale texty do hh -o tematyce niesamowicie zróżnicowanej.
  • Mateusz Pawlak

jw. kiedyś pisałem, raczej o tematyce społecznej, nawet ze dwa kawałeczki nagrałem:) z 15 zeszytów było

no i parę tekstów o brudzie i syfie tego świata, z moja wrodzoną ironią, dla znajomych punków, ale to było kiedyś i gdzieś się porozpizgało przy porządkach

ogólnie oceniam to negatywnie, praktycznie chłam, chociaż pare perełek się trafiło:)

Pozdrawiam
  • mathilda

napisalam 50 piosenek, ale tylko dwie sa teraz w itunes ... :/
  • Anonim

Hmmm... zdarza mi się próbować skleić jakiś rap; )
    A pisze jak jest mi źle, smutno, jak chcę wykrzyczeć całą złość i cierpienie które jest w środku mnie....
  • Purplegrape

Ja pisze piosenki gdy nie mam co robić najczęściej o miłości kolegi do mojej koleżanki, nawet fajne wychodzą. Buźka :*:*:*
  • Tośka!

czasami sie zdaza ze cos naskrobie o tematyce bardzo roznej .... :D
  • Olczens.; P

Melani C-Carolyna
    Patrycja Markowska-Jeszcze raz
    Avril Lavigne-Complicated
    Avril Lavigne-My happy Ending
  • Ana ♥

ja rowniez pisze:) lubie...
    gdy tylko zlapie mnie wena, chwytam kartke i pisze... :D

o tematyce? hm.. roznej.. zalezy.. od nastroju..
    raz sa to piosneki smuitne, plynace z serca, opisujace moje uczucia.
    raz weselsze, pelne optymizmu:)
  • Anonim

Ja obecnie nie pisze piosenek... ale mam zamiar zacząć... tylko że za bardzo nie wiem o czym...heh...

Fajnie by było zostać sławną... i śpiewać... heh... teraz sie rozmarzyłam...
  • Ana ♥

hehe...
  • Ana ♥

fajnie by było:D popieram..
  • Anonim

Pisać piosenki próbowałam, w sumie to 'prawie' dwie się udało^^. Ale zadowolona do końca z nich nie jestem.. przeważnie wolę jak już to śpiewać, a pisać to tylko wiersze^^
  • Agadżaga.

ja odkąd skonczyłam 5 lat zaczęłam pisać...
    teraz też pisze, ale nie lubie swoich piosenek; p
    może to dziwne, ale na serio jakbym nagrała płyte to napewno bym jej nie słuchala; p
| |

to grono dla wszystkich, którzy nie wyobrażają sobie życia bez muzyki. dla których jest ona nar...

Fotki

Miejsca grona (6)