XXVIII ELO Kochanowski [2249]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

23 baby, 9 facetów... cóż miłe panie - LIGA RZĄDZI, LIGA RADZI, LIGA NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI !

będzie dobrze :]
  • *Sylw*

hej ja jestem w biol chem w 3klasie i mamy 30 panienek i 8 facetów więc nie marudź :P
  • Anonim

znam kilka osób z tego biol-chemu...; ) pozdrawiam
  • Tomasz

ja jestem w tej klasie wraz z !!!Sylw~atomic:P!!! i...chłopy mają przejebane...przy takiej proporcji faceci są bardzo biedni...zwłaszcza jak Ci zacznie napierdalać nad uchem 15 baboli, każda głośniej od drugiej i na inny temat...przejebane...a co gorsza...ilość nie równa sie jakość; /
  • Anonim

zgadzam się! im więcej bab tym więcej obgadywania i plotek... tworzy się wtedy niezdrowa atmosfera.. dlatego najlepsze są klasy fifty fifty lub z lekką przewagą mężczyzn... :)
  • alekwisnia

Dla równowagi proponuje mat-inf : 8 kobiet, 23 facetów... Nasza szkoła jest chyba dobrze wyważona :P
  • Marta

witam serdecznie :)
    ja też z 1d
  • gosia

no ja jestem w 1c i mam chyba też z 8 facetów... lajtowo; b
  • Kacper Kacper

czemu we wszystkich klasach (f,c,d, oczywiście i tradycyjnie nie licząc klasy e) jest 2 razy wiecej dziewczyn niż chłopaków ? kurde ja się przepisuje do jakieś c
  • Anonim

klasa 3b już teraz (łaaa matura) ma 23 mężczyzn i 8 dziewczyn :] nie narzekamy bo stwarza to dobrą atmosfere
  • Anonim

Powiem Wam tak dziewczyny...(te z 1d)
    Może i chłopaków mamy mało, ale podobno w biol chemie są Ci najfajniejsi :):)
  • Marta

no ja mam nadzieje :)
  • Tomasz

droga Amu masz absolutną racje!! 2 roczniki wyżej tak właśnie jest!! bio-chem rządzi!!!

a wiecie moze już cokolwiek o nauczycielach was uczących, bądź o wychowawcach??
  • Marta

ja mam nadzieje że Bujaka na fizyka dostane :)
  • *Sylw*

tomuś ale wam się dostanie we wrześniu!! jakie "babole"?? mówi się "super koleżanki"! I nie napierdalamy nad uchem tylko spokojnie rozmawiamy i nie na różne tematy tylko na całkiem zbliżone :P
  • Tomasz

Klucho jedna, ja wiem co mówie!!! =P jak gadacie, to zadna nie wie o czym dokładnie jest rozmowa i każda mówi o czym innym!!! a na dodatek jak jedna zaczyna sie śmiać, to reszta za nią!co śmieszniejsze, żadna nie wie z czego sie śmieje! to jest masakra!!!

a niby od kogo mi sie dostanie?? od Ciebie?? hehehehehehehehehheheeh dobre...=P

z fizyki to jest dobry każdy nauczyciel oprócz starej Kozłowskiej...ona jest...sami zobaczycie=P
  • Rafał plej Sadkowski

co rocznik to wygląda inaczej.. w dużej mierze zależy wszystko od nauczycieli... na jakich zostaniecie ... to co mogę polecić nowym uczciom? wyróbcie sobie opinię w 1 klasie u wszystkich nauczycieli.. a później jedźcie na niej; ) znam kilka przypadków... skuteczne...
  • Anonim

taki mam zamiar...ale z drugiej strony - 1 klasa = integracja = melanże, czyli zero czasu na nauke :P
  • ngm

o lol melanże. dziecko o czym ty mówisz?! przecież kochanowski to elitarna szkoła... <rotfl2>

a co do starej kozłowskiej: kompletna porażka. lepiej jakbyśmy w ogóle lekcji nie mieli, bo i tak nic nie robimy...

btw: kondziora i jego podejście do świata wymiata! :D
  • Tomuś

Kondziora nie ma się co równać z duetem Ptaszyński-Sobieraj. Ich rozmowy trzymają poziom "bardzo lotny". To jest dopiero podejście do życia XD
| |

XXVIII ELO Kochanowski czas zaprowadzić tu porządek: 1. ogłoszenia zamieszczajcie zgodnie z ich...

XXVIII Liceum Ogólnokształcące im. Jana Kochanowskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)