Kolczyki i tatuaże [6223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

poszukuję jakiegoś dobrego kontaktu do robienia tatuaży w Wawie. Przy okazji ma ktoś może stronę ze wzorami tattoo??
    z góry dzięki
  • Smurf Piercing

BlackTatoo
    roman
    504 371 283

ps. to juz bylo archiwum :p
  • Anonim

niestety w warszawie nie ma żadnego studia tatuażu , najbliższe jest w burkina faso
  • Anonim

co Ty gadasz!

heloł!!!

nie sluchaj tego kolesia. faktycznie, w w-wie nie mamy zadnego studio tatuazu, ale jesli pojedziesz do Opacza (pod w-we) jest swietne studio, robia super tribale.

powodzenia!
  • mm (_!_)

...ale najpierw kup se trombke do pierdzenia...żartuje...właśnie co do tego kolesia...ty,koleś piszesz że ja pisze pierdoły tylko po to że by pisać...a co ty teraz robisz...o chuj Ci chodzi..? :]
  • mm (_!_)

w burkina faso robią buraki...jedź lepiej do san marino; ]
  • Uczymy Uzy~hemo~wac Jezyka

na kancztce robia najzajebisciej na swiecie i to za free! nie sluchaj ich..oni sie nieznaja:P

KANCZATKA RULEZ..aaaaaa..i opatentowali nowy sposob, mianowicie rysuja sniegiem! stary jak to zobaczylam to loooooooo..wymiata:)

• blachon

"y,koleś piszesz że ja pisze pierdoły tylko po to że by pisać...a co ty teraz robisz...o chuj Ci chodzi..? :]" czarek - tobie chyba o mnie chodzilo; PP
  • Anonim

a w tym san marino to peklują kaloryfery do puszek?
  • Anonim

hehe czarek , coś ci sie popierdoliło i objebałeś nie tego co potrzeba:]
  • Kociamber

buhehehe
  • Kociamber

Kwiatek co z tym graniem cholera mac, mam cisnienie na gitarowanie; E
  • mm (_!_)

sory blachon....chodziło mi o no hope...ale ja nie objeżdżam...hahaha
  • Anonim

dobra dobra , nie pitol tylko mów co z tym san marino
  • Anonim

koci , jootro na gg sie zgadamy
  • mm (_!_)

chciała byś...
  • Anonim

to hooj , ide spać i bede przez ciebie płakał!!
  • noesis

uczymy się używać języka=> skoro już mamy używać tego języka to nie kaMczatka czasem??
  • Uczymy Uzy~hemo~wac Jezyka

ups..niedouk..yyy...to moze tak..to jest w inny jezyku:P nie pytaj w jakim bo sie zblaznie do reszty:) pozdr
  • mm (_!_)

...reszty nie trzeba
| |

Kolczyki, Tattoo - nie trzeba niczego dodawać... TEMATY TATTOO I PIERCING PRYWATNIE - LISTA OSÓB ...

Fotki

Miejsca grona (4)