-
Anonim
poszukuję jakiegoś dobrego kontaktu do robienia tatuaży w Wawie. Przy okazji ma ktoś może stronę ze wzorami tattoo??
z góry dzięki
-
Smurf Piercing
-
Anonim
niestety w warszawie nie ma żadnego studia tatuażu , najbliższe jest w burkina faso -
Anonim
co Ty gadasz!
heloł!!!
nie sluchaj tego kolesia. faktycznie, w w-wie nie mamy zadnego studio tatuazu, ale jesli pojedziesz do Opacza (pod w-we) jest swietne studio, robia super tribale.
powodzenia! -
-
mm (_!_)
...ale najpierw kup se trombke do pierdzenia...żartuje...właśnie co do tego kolesia...ty,koleś piszesz że ja pisze pierdoły tylko po to że by pisać...a co ty teraz robisz...o chuj Ci chodzi..? :] -
mm (_!_)
-
Uczymy Uzy~hemo~wac Jezyka
na kancztce robia najzajebisciej na swiecie i to za free! nie sluchaj ich..oni sie nieznaja:P
KANCZATKA RULEZ..aaaaaa..i opatentowali nowy sposob, mianowicie rysuja sniegiem! stary jak to zobaczylam to loooooooo..wymiata:)
-
blachon
"y,koleś piszesz że ja pisze pierdoły tylko po to że by pisać...a co ty teraz robisz...o chuj Ci chodzi..? :]" czarek - tobie chyba o mnie chodzilo; PP -
Anonim
-
Anonim
hehe czarek , coś ci sie popierdoliło i objebałeś nie tego co potrzeba:] -
Kociamber
-
Kociamber
Kwiatek co z tym graniem cholera mac, mam cisnienie na gitarowanie; E -
mm (_!_)
sory blachon....chodziło mi o no hope...ale ja nie objeżdżam...hahaha -
Anonim
-
Anonim
-
mm (_!_)
-
Anonim
-
noesis
uczymy się używać języka=> skoro już mamy używać tego języka to nie kaMczatka czasem?? -
Uczymy Uzy~hemo~wac Jezyka
ups..niedouk..yyy...to moze tak..to jest w inny jezyku:P nie pytaj w jakim bo sie zblaznie do reszty:) pozdr -
mm (_!_)