Konie [5795]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak w każdym przyzwoitym gronie znajduje się miejsce na stajnię Agmaja - co sądzicie o tej stajni, jakie są wasze ulubione konie, a jakich koni nie lubicie. Proszę o nie kłócenie się.

Ja uważam, że stajnia Agmaja jest drugą najfajniejszą stajnią w Warszawie tuż po SK Grodzisko. Fajne konie, mili instruktorzy. Praca tam to czysta przyjemność, choć czasem bywają chwile gorsze (milion oprowadzanek w weekendy...) Najbardziej z koni przypodobał mi się Jaśmin - z charakteru i do jazdy. Do jazdy także Lotek, a z charakteru też Lary. XD Fajna stajnia, miła atmosfera. DUżo klientów XD
  • Cricetidae

• .:Aga:.

i dodatkowo jeszcze fragment z w/w linka:

>aleqsandra napisała:
    >

> (...) Na długo istniejących forach wątku Agmai
    >się nie porusza, gdyż jest to
    >stajnia-której-imienia-się-ni e-wymawia; ). Dlaczego?
    >Powoduje on zawsze ogromne kłótnie, wywołuje mało
    >pozytywne nastroje, a i tak zdanie większości wyklepanego
    >społeczeństwa jest niezmienne.
    >Wiele mówiło się o Agmai w innych wątkach o warszawskich
    >stajniach, tudzież nawet w wątku o Pa-ta-taj'u Agmaja
    >została rozłożona na części pierwsze.
    >Przeszperaj grono, gdyż nam nie chce się po raz setny
    >pisać tego samego; p wybacz.

• Anonim

o.O! Nie zaglądałam dalej XD Sorry... Proszę moderatora o wykasowanie tematu.
  • Anonim

ALE TAM JEST FAJNIE !!! ja tam jeżdżę ,,,,,,,,, najbardziej lubię Erę
  • Winnie The Pooh:)

No to co z tego?po co zakładac tysiąc takich samych wątków?i powyższe posty chyba mówią same za siebie;/
  • Anonim

no tak ale czy ja coś mówię ?! poprostu pisze że lubie to miejsce i tyle.
  • Ola

Nie mam pojęcia Karolina po co zakładałaś kolejny wątek o Agmai; / Chyba po to, żeby wywołać kolejne kłutnie na gronie...; /;/;/
  • kalynca

jako ze chyba jedyna mam kontakt z moderatorem tego grona ktory aktualnie jest poza krajem i nie ma dostepu do internetu prosze w jego imieniu aby NIE KONTYNUOWAC DYSKUSJI W TYM TEMACIE. i tak po powrocie pani mod zostanie on zamkniety. jak ktos chce sie wypowiadac nt agmaji to prosze robic to w temacie do ktorego link zostal podany. dziekuje i zegnam
  • Cola

ja tylko dodam żeby Karolina zdecydowała się którą stajnie lubi bo zdanie zmienia jak rękawiczki i zaczyna to być lekko drażniące.
  • Anonim

lekko to malo powiedziane xD
  • Anonim

jeszcze raz sorry... Przeczytajcie powyższe posty... :) Sorry
  • Anonim

Na każdym gronie tylko przepraszasz! Weź się ogarnij! Zanim coś napiszesz to się zastanów.!
  • ...

moim zdaniem ta stajnia jest jedną z najgorszych i najpopularniejszych stajni w i pod Warszawą...niestety!
    Z tego co wiem dużo było tam wypadków z udziałem Qcy...które nie przeżywały ich!
    Ogółem koniki bardzo zniszczone...szczególnie psychicznie
    (jak ma się tyle godzin dziennie to nie dziwne:(( )
    a czego tam można się nauczyć to nie wiem oprócz tego jak nie powinno być!
    Oczywiście konie i tak są świetne choć zniszczone i zmęczone!
    Oczywiście to moje zdanie a wiem coś o tym!
  • Anonim

>Z tego co wiem dużo było tam wypadków z udziałem
    >Qcy...które nie przeżywały ich!

jakie kucyki ??
  • ...

innymi słowy koniki....
    Podobno było coś takiego że wyleciał przez tą zawsze otwartą bramę na drogę i potrąci Go samochód
    a inny że sie spłoszył i wpad do siodlarni i sie nadział na wieszaki
  • zaprzęgowiec duszą

hehe dobre a kto ci to powiedział ??
  • cynalesia

>KONIARA napisała:
    >a inny że sie spłoszył i wpad do siodlarni i sie nadział
    >na wieszaki

a jestes pewna, ze nie powiesił się na wędzidle? to podobno częste wypadki xD
  • ...

>zaprzęgowiec duszą napisała:
    >hehe dobre a kto ci to powiedział ??

Ta stajenna ... jak sie zapytałam o ten wypadek to powiedziała że taki miał miejsce ale Ona nie chce o tym rozmawiać bo było to straszne i nie chce do tego wracać:(....
  • Ola

Która stajenna?
| |

Gronowa społeczność koniarzy. Konie, jeździectwo, sport, hodowla, rekreacja i wszystko inne zwi..

Fotki

Miejsca grona (2)