-
Anonim
Jak w każdym przyzwoitym gronie znajduje się miejsce na stajnię Agmaja - co sądzicie o tej stajni, jakie są wasze ulubione konie, a jakich koni nie lubicie. Proszę o nie kłócenie się.
Ja uważam, że stajnia Agmaja jest drugą najfajniejszą stajnią w Warszawie tuż po SK Grodzisko. Fajne konie, mili instruktorzy. Praca tam to czysta przyjemność, choć czasem bywają chwile gorsze (milion oprowadzanek w weekendy...) Najbardziej z koni przypodobał mi się Jaśmin - z charakteru i do jazdy. Do jazdy także Lotek, a z charakteru też Lary. XD Fajna stajnia, miła atmosfera. DUżo klientów XD -
Cricetidae
-
.:Aga:.
i dodatkowo jeszcze fragment z w/w linka:
>aleqsandra napisała:
>
> (...) Na długo istniejących forach wątku Agmai
>się nie porusza, gdyż jest to
>stajnia-której-imienia-się-ni e-wymawia; ). Dlaczego?
>Powoduje on zawsze ogromne kłótnie, wywołuje mało
>pozytywne nastroje, a i tak zdanie większości wyklepanego
>społeczeństwa jest niezmienne.
>Wiele mówiło się o Agmai w innych wątkach o warszawskich
>stajniach, tudzież nawet w wątku o Pa-ta-taj'u Agmaja
>została rozłożona na części pierwsze.
>Przeszperaj grono, gdyż nam nie chce się po raz setny
>pisać tego samego; p wybacz.
-
Anonim
o.O! Nie zaglądałam dalej XD Sorry... Proszę moderatora o wykasowanie tematu. -
-
Anonim
ALE TAM JEST FAJNIE !!! ja tam jeżdżę ,,,,,,,,, najbardziej lubię Erę -
Winnie The Pooh:)
No to co z tego?po co zakładac tysiąc takich samych wątków?i powyższe posty chyba mówią same za siebie;/ -
Anonim
no tak ale czy ja coś mówię ?! poprostu pisze że lubie to miejsce i tyle. -
Ola
Nie mam pojęcia Karolina po co zakładałaś kolejny wątek o Agmai; / Chyba po to, żeby wywołać kolejne kłutnie na gronie...; /;/;/ -
kalynca
jako ze chyba jedyna mam kontakt z moderatorem tego grona ktory aktualnie jest poza krajem i nie ma dostepu do internetu prosze w jego imieniu aby NIE KONTYNUOWAC DYSKUSJI W TYM TEMACIE. i tak po powrocie pani mod zostanie on zamkniety. jak ktos chce sie wypowiadac nt agmaji to prosze robic to w temacie do ktorego link zostal podany. dziekuje i zegnam -
Cola
ja tylko dodam żeby Karolina zdecydowała się którą stajnie lubi bo zdanie zmienia jak rękawiczki i zaczyna to być lekko drażniące. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Na każdym gronie tylko przepraszasz! Weź się ogarnij! Zanim coś napiszesz to się zastanów.! -
...
moim zdaniem ta stajnia jest jedną z najgorszych i najpopularniejszych stajni w i pod Warszawą...niestety!
Z tego co wiem dużo było tam wypadków z udziałem Qcy...które nie przeżywały ich!
Ogółem koniki bardzo zniszczone...szczególnie psychicznie
(jak ma się tyle godzin dziennie to nie dziwne:(( )
a czego tam można się nauczyć to nie wiem oprócz tego jak nie powinno być!
Oczywiście konie i tak są świetne choć zniszczone i zmęczone!
Oczywiście to moje zdanie a wiem coś o tym! -
Anonim
>Z tego co wiem dużo było tam wypadków z udziałem
>Qcy...które nie przeżywały ich!
jakie kucyki ?? -
...
innymi słowy koniki....
Podobno było coś takiego że wyleciał przez tą zawsze otwartą bramę na drogę i potrąci Go samochód
a inny że sie spłoszył i wpad do siodlarni i sie nadział na wieszaki -
zaprzęgowiec duszą
-
cynalesia
>KONIARA napisała:
>a inny że sie spłoszył i wpad do siodlarni i sie nadział
>na wieszaki
a jestes pewna, ze nie powiesił się na wędzidle? to podobno częste wypadki xD -
...
>zaprzęgowiec duszą napisała:
>hehe dobre a kto ci to powiedział ??
Ta stajenna ... jak sie zapytałam o ten wypadek to powiedziała że taki miał miejsce ale Ona nie chce o tym rozmawiać bo było to straszne i nie chce do tego wracać:(.... -
Ola