-
Koniara<3
Poszukuję konia do dzierżawy w Warszawie lub okolicy. Na okres kilku lat od końca roku szkolnego.
Oferty oraz poszukiwania piszcie tutaj : ) -
infantovelove
bezsensu drugi temat o dzierżawie...
no ale cóż.
Wezmę we współdzierżawę
Szukam konia do współdzierżawy - Warszawa. Mam 14 lat, konno jeżdżę około 5-6 lat z przerwami. Myślę, że jeżdżę ponad poziom brązowej odznaki, jednak nie przystąpiłam jeszcze do egzaminu.
Szukam konia na którym mogłabym odznakę zdać i zacząć starty.
Do ok. 400 zł miesięcznie. Stajnia z dobrym dojazdem komunikacją miejską oraz z halą (jest to dla mnie bardzo ważne, szczególnie teraz, na sezon zimowy).
Kontakt na maila : olka.szewc@gmail.com
mogę podesłać więcej swoich zdjęć lub filmików. -
Koniara<3
Tamten temat był o ogólnej dzierżawie, a ten o dzierżawie w Warszawie. :) -
Jak już zakładacie taki temat to ma tu być porządek, czyli same ogłoszenia bez zbędnych dyskusji.
-
-
Mon ika
Oddam we współdzierżawę konia.
Klacz ma 165 cm w kłębie.
Koń z temperamentem, chętny do pracy i bardzo odważna.
Szybko się uczy. Można trenować skoki oraz ujeżdżenie.
Udostępnię cały sprzęt.
Cena zależna od ilości jazd.
Około 300 pln + połowa kosztów kowala
Koń stoi w Warszawie - Białołęka
Więcej informacji na pw -
budziQ
szukam osoby do współdzierżawy 10 letniego wałacha, ilość jazd do dogadania, na pewno w weekendy!
miejscowość Majdan pod Warszawą (możliwość dojazdu 3 autobusami miejskimi) stajnia z halą
więcej informacji na priv
Pozdrawiam -
Mαry. ♥
Szukam skoczka na terenie warszawy(od maja). Mile widziane stajnie w pobliżu Białołęki, Tarchomina,Młociny i Marymont też ok :) Chcę współdzierżawić konia (mogę jeździć 3-4 razy w tyg.) Chętnie zajmę się Twoim koniem, jeśli nie masz czasu.
Więcej informacji na priv./ gg : 303355.