Konie [5795]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kasia

>Crokodille napisała:
    >>banshee napisała:
    >>>Jestem odpowiedzialna w granicach rozsądku.
    >>:D
    >>
    >
    >xD

ciekawe ile osób się zgłosi :P
  • Mery Jane

SZUKAM PRACY NA WAKACJE w stajni jako luzak, mogę pomagać w prowadzeniu obozów jeździeckich, itp. Mam 17 lat, jeżdze konno 6 lat w klubie jeździeckim, jeździłam na młodych i doświadczonych koniach...

pisz na maila: high_jump@o2.pl
  • Agata

Witam! Szukam pracy przy koniach na wakacje 2012.
    Pracowałam już w niejednej stajni wypełniając wiele obowiązków stajennych, przy koniach sportowych i rekreacyjnych, którymi się opiekowałam i jeździłam, kąpałam, lonżowałam, czyściłam itd. Udzielałam lekcji lonżowania dzieciom i dorosłym (instruktorzy i podopieczni byli bardzo zadowoleni), oprowadzałam dzieci, brałam udział w festynach oraz uczestniczyłam w hipoterapii z dziećmi niepełnosprawnymi. Prowadziłam jazdy na maneżu (* m.in. przygotowanie do odznak) oraz w terenie. Na początku wakacji kończę 18 lat. Jeżdżę konno od 10 lat – posiadam srebrną odznakę PZJ, znam podstawy naturalsu. Opieka nad końmi sprawia mi wielką satysfakcję i radość! Szybko się uczę, bardzo zależy mi na zdobyciu większego doświadczenia ponieważ swoją przyszłość chciałabym wiązać z hippiką, a w przyszłym roku planuje zrobić instruktora jeździectwa PZJ. Chętnie podejmę pracę w stajni kameralnej/ prywatnej jak w dużym ośrodku jeździeckim.

Proszę o kontakt na maila: agawie20431@interia.pl
    lub tel: 511007837
| |

Gronowa społeczność koniarzy. Konie, jeździectwo, sport, hodowla, rekreacja i wszystko inne zwi..

Fotki

Miejsca grona (2)