-
Kasia
>Crokodille napisała:
>>banshee napisała:
>>>Jestem odpowiedzialna w granicach rozsądku.
>>:D
>>
>
>xD
ciekawe ile osób się zgłosi :P -
Mery Jane
SZUKAM PRACY NA WAKACJE w stajni jako luzak, mogę pomagać w prowadzeniu obozów jeździeckich, itp. Mam 17 lat, jeżdze konno 6 lat w klubie jeździeckim, jeździłam na młodych i doświadczonych koniach...
pisz na maila: high_jump@o2.pl -
Agata
Witam! Szukam pracy przy koniach na wakacje 2012.
Pracowałam już w niejednej stajni wypełniając wiele obowiązków stajennych, przy koniach sportowych i rekreacyjnych, którymi się opiekowałam i jeździłam, kąpałam, lonżowałam, czyściłam itd. Udzielałam lekcji lonżowania dzieciom i dorosłym (instruktorzy i podopieczni byli bardzo zadowoleni), oprowadzałam dzieci, brałam udział w festynach oraz uczestniczyłam w hipoterapii z dziećmi niepełnosprawnymi. Prowadziłam jazdy na maneżu (* m.in. przygotowanie do odznak) oraz w terenie. Na początku wakacji kończę 18 lat. Jeżdżę konno od 10 lat – posiadam srebrną odznakę PZJ, znam podstawy naturalsu. Opieka nad końmi sprawia mi wielką satysfakcję i radość! Szybko się uczę, bardzo zależy mi na zdobyciu większego doświadczenia ponieważ swoją przyszłość chciałabym wiązać z hippiką, a w przyszłym roku planuje zrobić instruktora jeździectwa PZJ. Chętnie podejmę pracę w stajni kameralnej/ prywatnej jak w dużym ośrodku jeździeckim.
Proszę o kontakt na maila: agawie20431@interia.pl
lub tel: 511007837