Konie [5795]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Omne ignotum pro magnifico.

To fajnie go nauczyłaś. A jak niszczysz tych dzieciaków w necie? ; )
  • Crokodille

>Omne ignotum pro magnifico. napisał
    >To fajnie go nauczyłaś.

Nic go nie uczyłam.

>A jak niszczysz tych dzieciaków w
    >necie? ; )

Jak niszczę dzieciaki w necie to bajka na inny temat i na inny czas.
  • Ewa

>Crokodille napisała:
    >A tak na serio to mój koń, który nie lubi obcych dla
    >dzieciaków jest bardzo delikatny i ostrożny.

Znam podobnego konia :). Normalnie jest 'trudna' i jak wsiada na nią ktoś lepiej jeżdżący, pokazuje różki, ale jak wsadzi się na nią dziecko.. inny koń. Chodzi jakby miała jajko na grzbiecie.

Crokodille to może jak to robisz z tymi dzieciakami - w sensie jak je niszczysz - to może opowiesz mi do poduchy to szybciej usnę co?
  • Crokodille

>Omne ignotum pro magnifico. napisał
    >Crokodille to może jak to robisz z tymi dzieciakami - w
    >sensie jak je niszczysz - to może opowiesz mi do poduchy to
    >szybciej usnę co?

Nie, jak masz do mnie pytania inne niż dotyczy tego temat wątku, to zadaj je prywatnie.

Za karę nic Ci nie opowiem.

Buuu Za karę to bym wolał klapsa a nie brak historyjki :(
  • ola

>Crokodille napisała:
    >Taaa mądry...kręcił się po boksie tak, że słomę
    >skopał, a potem się takie opowieści pojawiają.

Jeśli nie znasz moich koni to proszę nie wypowiadaj się na ich temat...
    A poza tym to dlaczego tylko na mnie tak naskakujesz skoro są tu inne takie historie, które są wywołane typowym dla koni zachowaniem, np:podchodzenie do właściciela, który przyszedł na padok
    Do mnie wszystkie konie tak podchodzą nawet te, które widzą mnie pierwszy raz, ponieważ większość z nich chce zwyczajnie wrócić do stajni albo chcą się przywitać bo lubią ludzi i ich towarzystwo, a zawsze może ten ktoś ma dla nich coś dobrego do jedzenia

tak ola ale weź pod uwagę to że do tej stajni do której jeżdżę to ten koń podchodzi tylko do mnie - nawet do właściciela nie chce - i to niezależnie od tego jak długo jest na dworzu
  • Crokodille

Dzisiaj to już w ogóle oberwało mi się, że jestem niekulturalna, bo zwróciłam jednej dziewczynie uwagę, że naskakuję, bo nie zgadzam się ze wszystkim ludzie co piszą.

Nom ola nie wszystkie konie :) Mój do obcych raczej nie podchodzi, bo nie! Bo nie chce.

Chociaż w sumie raz "podszedł"....koleś potem ratował się skacząc przez ogrodzenie.
  • ola

no to niezły charakterek ma twój koń:)
  • Crokodille

>ola napisała:
    >no to niezły charakterek ma twój koń:)

Jestem z niego całkowicie zadowolona, bo jest moim idealnym lustrzanym odbiciem.
| |

Gronowa społeczność koniarzy. Konie, jeździectwo, sport, hodowla, rekreacja i wszystko inne zwi..

Fotki

Miejsca grona (2)