-
Omne ignotum pro magnifico.
-
>Omne ignotum pro magnifico. napisał
>To fajnie go nauczyłaś.
Nic go nie uczyłam.
>A jak niszczysz tych dzieciaków w
>necie? ; )
Jak niszczę dzieciaki w necie to bajka na inny temat i na inny czas.
-
Ewa
>Crokodille napisała:
>A tak na serio to mój koń, który nie lubi obcych dla
>dzieciaków jest bardzo delikatny i ostrożny.
Znam podobnego konia :). Normalnie jest 'trudna' i jak wsiada na nią ktoś lepiej jeżdżący, pokazuje różki, ale jak wsadzi się na nią dziecko.. inny koń. Chodzi jakby miała jajko na grzbiecie.
-
Crokodille to może jak to robisz z tymi dzieciakami - w sensie jak je niszczysz - to może opowiesz mi do poduchy to szybciej usnę co? -
-
>Omne ignotum pro magnifico. napisał
>Crokodille to może jak to robisz z tymi dzieciakami - w
>sensie jak je niszczysz - to może opowiesz mi do poduchy to
>szybciej usnę co?
Nie, jak masz do mnie pytania inne niż dotyczy tego temat wątku, to zadaj je prywatnie.
Za karę nic Ci nie opowiem. -
-
ola
>Crokodille napisała:
>Taaa mądry...kręcił się po boksie tak, że słomę
>skopał, a potem się takie opowieści pojawiają.
Jeśli nie znasz moich koni to proszę nie wypowiadaj się na ich temat...
A poza tym to dlaczego tylko na mnie tak naskakujesz skoro są tu inne takie historie, które są wywołane typowym dla koni zachowaniem, np:podchodzenie do właściciela, który przyszedł na padok
Do mnie wszystkie konie tak podchodzą nawet te, które widzą mnie pierwszy raz, ponieważ większość z nich chce zwyczajnie wrócić do stajni albo chcą się przywitać bo lubią ludzi i ich towarzystwo, a zawsze może ten ktoś ma dla nich coś dobrego do jedzenia -
tak ola ale weź pod uwagę to że do tej stajni do której jeżdżę to ten koń podchodzi tylko do mnie - nawet do właściciela nie chce - i to niezależnie od tego jak długo jest na dworzu -
Dzisiaj to już w ogóle oberwało mi się, że jestem niekulturalna, bo zwróciłam jednej dziewczynie uwagę, że naskakuję, bo nie zgadzam się ze wszystkim ludzie co piszą.
Nom ola nie wszystkie konie :) Mój do obcych raczej nie podchodzi, bo nie! Bo nie chce.
Chociaż w sumie raz "podszedł"....koleś potem ratował się skacząc przez ogrodzenie. -
ola
-
>ola napisała:
>no to niezły charakterek ma twój koń:)
Jestem z niego całkowicie zadowolona, bo jest moim idealnym lustrzanym odbiciem.