Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • aleqsandra

* tu moi drodzy zamieszczamy jedynie poważne oferty pracy lub poważne poszukiwania pracy.

może to być każdy rodzaj, chociaż wiadomo, że największy popyt będzie na każdą związaną końmi; )
  • Florcia

Poszukuje luzaka-berajtra
    40km od Poznania
    4 konie(skoki)
    piszcie na pv
  • Pinka

Poszukuje luzaka/berajtera!
    Stajnia w ktorej mam konie znajduje sie 5km od Śremu(woj.wlkp)
    Dam prace młodej osobie, ktora jezdzi dosc dobrze,ma doswiadczenie z konmi. Osoba ta jeździła by ze mną na zawody oraz objeżdżała w tygodniu, w ustalone dni moje konie.
    W zakres pracy wchodziło by:
    *wyjazdy na zawody
    *jazda na moich koniach
    *lążowanie
    *pielegnacja koni
    Wiecej na maila: szpaulina@tenbit.pl gg:9969984
  • Kamyczek

Wiem, że nie na temat, ale

lonżowanie!!!!!!!!!

• Julia

Jestem wytrwała, 2 razy naruszyłam regulamin, ale ok.

Potrzebna dobrze jeżdzaca osoba. Objezdzanie koni na sluzewcu w godz 7.00 - 11.00. Proszę o zgłaszanie się osób konkretnych, z doświadczeniem przy pracy z końmi.
    Więcej szczegółowych informacji udzielam prywatnie lub pod adresem julia665@poczta.onet.pl

dzięki
  • hania

Stajnia S.J.Szarża poszukuje osób do pracy przy koniach w zamian za jazdy. Info http://www.szarza.pl
  • Anonim

poszukujemy osób do pracy w klubie jeździeckim "Tarant" w Laskach pod Warszawą również w zamian za jazdy. Oferta jest skierowana do osób mających czas w tygodniu (najlepiej studentów) i jeżdżących na tyle dobrze, żeby bezproblemowo pojechać w teren.
    Więcej info na priv.
  • Karolcia

podejmę się opieki nad koniem odpłatnie okolicach konstancina i warszawie. (mam dość duże doświadczenie z końmi) więcej inf na priv.
  • Brzask

poszukuję pracy

jestem zawodniczką dyscypliny skoki posiadam IIIlicencję
    startowałam w zawodach w klasach do P w skokach i do P w ujezdzeniu (z wynikami ponad 60%)

podejmę sie ukladania młodych koni, korekcji zepsutych, prowadzenia treningów (niestety nie posiadam papierów instruktora).

jestem pełnoletnia i studiuję zaocznie zootechnikę, posiadam prawo jazdy kat. B

nie interesuje mnie praca luzaka. ale na inne propozycje jestem otwarta.

wszelkie info na pw i gg(podane w profilu)
  • Ańśka

Studencka stajnia k. Warszawy poszukuje instruktora, który jednocześnie będzie kierował stajnią od 1 marca. Wymagania: uprawnienia instruktora rekreacji, doświadczenie jeździeckie, kontakt z młodymi ludźmi. Posada płatna. Szczegóły http://www.szarza.pl. Zgłoszenia e-mailem: szarza@szarza.pl. Prosimy o przesyłanie CV i LM.

• Anonim

HEj! Czy znacie kogoś, kto chciałby się zająć prowadzeniem sporej stadniniy w lekko zaniedbanym stanie? Osoba ta musi mieć dużo zapału, chęci i na początek nie oczekiwać ogromnych pieniędzy...
    Możliwość mieszkania na miejscu ( przy stajni). Stadnina znajduje się niedaleko Warszawy;) a praca jest naprawdę w doborowej atmosferze;) trzeba kogoś kto się na tym wszystkim zna;))
    Jeśli tak to piszcie na priv.
  • Konrad88?

szukam pracy starty LP skoki i ujeżdżanie pełnoletni wzamian za treningi i możliwość startów na zawodach Warszawa
  • ☆]{.☆

szukam stajennego.
    Stajnia na 12 boksów, pos Warszawą.
    info na privie
  • Monika Rosińska

Witam, ja równiesz szukam do stajni w Łomiakach 2 stajennych. Dla zainteresowanych wiadomość na prv.

Pozdrawiam
    Monika
  • Anonim

witam.
    Szukam pracy na wakacje. Wiem ze jeszcze dość wcześnie na poszukiwania. Mam kontakt z końmi od 8 lat. W tym roku zostane absolwentka tech. hodowli koni. Nie bede kłamac ze mam wyjatkowe umiejetnosci jeździeckie. Startowałam open i L . Nie boje sie prac stajennych takich jak obornik; ) Mam duzo chęci i zapału do pracy z tymi cudownymi zwierzetami. Gdyby ktos chciał dowiedzieć sie odemnie czegos wiecej prosze pisac na pw
  • Anonim

Znajomy Holender, sympatyczny pan okolo piecdziesiatki poszukuje osoby do pracy w stajni w Holandii. Wymagania: sympatyczna, niepalaca, zaangazowana w prace osoba, komunikatywny angielski (bez obaw - angielski pracodawcy nie jest perfekt). Wiedza i zainteresowanie "konskimi" tematami jak najbardziej wskazane, wiele mozna sie tez nauczyc. Praca od zaraz, szczegolnie duzo pracy bedzie na wiosne, gdy urodzi sie kilka zrebiat :) Informacje http://www.dehommershoeve.nl oraz info@dehommershoeve.nl - tu tez wysylac aplikacje (cos o sobie, doswiadczeniu itp.). Info takze na priva. Zakwaterowanie na miejscu (bez dodatkowych oplat). Osoba ta bedzie sie zajmowac wszystkim co zwiazane z konmi - oczywiscie nie sama, jest tam kilka innych osob.
  • mandi

Hej!
    Poszukiwany instruktor jazdy konnej na wakacyjne obozy!
    Stajnia mieści się koło Nasielska, jakieś 50km od Warszawy.
    Kontakt - 605604096
    http://www.cavaletto.info.pl
  • mandi

Przpraszam, oczywiście http://www.cavaletto.info
  • Mała wredna Mi.. :)

Instruktorka jazdy konnej (uprawnienia robiłam w LKJ Lewada w 2005 roku) a także studentka weterynarii poszukuje pracy na wakacje.Interesuje mnie praca jako instruktor, luzak bądz jeździec. Mam wieloletnie doświadczenie w pracy z końmi (nauka jazdy,woltyżerka, zajeżdżanie i układanie młodych koni, troszkę powożenie) Jestem młodą komunikatywna osobą z dobrą znajomością języka angielskiego, nawiązującą łatwy kontakt z ludźmi :) Szukam pracy na sezon letni (lipiec, sierpień i w miare potrzeby pracodawcy oraz moich możliwości koniec czerwca, początek września)
    Zainteresowanych prosze o kontakt na priv :) bądz maila nadiach@interia.pl
  • Anonim

Witam!

Nazywam się Ola Wiejek, mam 15 lat. Chętnie podejmę się pracy przy koniach w Warszawie oraz okolicach k/Warszawy (stajnie gdzie jest dobry dojazd komunikacją miejską). w godzinach popołudniowych (w tygodniu) oraz w dowolnych godzinach (weekendy i dni wolne). W grę wchodzi również luzakowanie.
    Jeżdżę konno od ok. 8 lat i posiadam duże doświadczenie w tej dziedzinie (co nie zmienia faktu, że w dalszym ciągu się uczę). Ochotniczo pomagałam w wielu stajniach oraz byłam wolontariuszką w Fundacji PEGASUS (trenowałam pod okiem Zuzy Szopowskiej). W przyszłości planuje osiągnąć uprawnienia instruktorskie lub trenerskie PZJ. W chwili obecnej przygotowywuję się do egzaminu na brązową odznake. Zarówno w trakcie trwania zajęć szkolnych jak i w czasie wakacji jeździłam w wielu stajniach takich jak:
    Zatrasie, CWKS Legia, Agmaja, Zaborów, Koczargi Stare, Babice Stare, Stajnia Monika J. w Truskawiu.
    Uczestniczyłam w obozach jeździeckich gdzie m.in. uczyłam się pracy w stajni, często w szerokim zakresie godzin. Wielokrotnie dostawałam nagrody za bardzo dobrą opiekę nad koniem i pracy przy koniach. W pewnych okresach opiekowałam się jednocześnie trzema-czterema końmi.

MOJE CAłKOWITE DOśWIADCZENIE JEźDZIECKIE TO:
    2000 r. -Koczargi Stare.
    2000-2001 r. - Zaborów.
    2002 r. - jeździłam w wielu stajniach.
    2003 r. - Stajnia Monika J. w Truskawiu.
    2004-2006 r. - jeździłam w różnych stajniach.
    2006 r. - CWKS Legia.
    2006-2007 r. - Fundacja PEGASUS.
    2007-2008 r. - Babice Stare opieka nad dwoma Końmi.
    2008 r. - Agmaja.
    Obóz jeździecki, w którym uczestniczyłam - Stajnia Monika J. w Truskawiu.

KONTAKT:
    Mail: o.moschino@gmail.com lub olcia_pegasus@tlen.pl
    tel.: +48 500 191 656
    gg: 3007926

Pozdrawiam.
| |

Gronowa społeczność koniarzy. Konie, jeździectwo, sport, hodowla, rekreacja i wszystko inne zwi..

Fotki

Miejsca grona (2)