Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ♥ ♥ღPaulinkaღ♥ ♥

Witam. Jestem studentką, posiadam własnego konia jest to 8 letni wałach ( chodzi skoki, i zaczyna ujezdzenie ) z pochodzeniem Holenderskim. Ostatnio duzo pracuje i nie mam zbyt duzo czasu niestety ale chce by mój koń miał stały ruch... szukam kogoś kto jest chętny osoby dobrze jeżdżących na zasadach pół dzierżawy udostępnię konia na samodzielne jazdy. Koń stoi w stajni w Choszczówce . ( dzielnica warszawy ) Do stajni jest dobry dojazd komunikacja miejską w I strefie. Cena jazd czy dzierżawy do ustalenia, biorę pod uwagę każdą propozycję. Myślę że dogadam sie z każdym; ]

Wanta_91@wp.pl
    gg 2378383

Pozdrawiam Paulina
  • Agata Klim

ŁÓDŹ - wydzierżawię konia z Łodzi , płeć obojętna,rasa też :)
    Chciała bym mieć pod opieką konia :)
    KOSZT MAX 600ZŁ !!
    LIPIEC/SIERPIEŃ !
    Najlepiej 2 KONIE ! z koleżanką chciały byśmy dzierżawić.
    Klusuje , galopuje- nie latam po siodle, wysiaduje , skacze; )
    proszę o kontakt :
    lolka29.1998@o2.pl
    GG : 9036899
  • Karolina Janueszwska

Wezmę konia w dzierżawę na wakacje 2012 w zamian za koszt utrzymania , z możliwością przeniesienia do innej stajni ( chojnickiego klubu jeździeckiego skiba ) Chojnice i okolice , Transportem zajmę sie sama; ) Mogą być konie spod Bydgoszczy itp .

telefon; 507319621
    numer gg; 26368034
  • Emilka Zabłotni

Poszukuję konia do dzierżawy. Z możliwością przeniesienia za koszty utrzymania. Poszukuję konia do sportu skaczącego ( LL-L). Mieszkam w Lublinie więc konia chciałabym przenieść dokładnie do stajni : http://stajnia-drwal.pl/
    więcej informacji na PM
  • zaba zaba

oddam w dzierzawe/poldzierzawe 10l walach, 176cm,ujedzony na poziomie N,startowal skoki P,korytarz 160cm.bardzo spokojny i karny.idealny do nauki dla dzieci jak i zawodnikow do wyzszych klas.bardzo dobrze sie prowadzi,nie ploszy,bez narowow.
    mozliwosc wstawienia konia do stajni w Warszawie lub okolic,preferuje teren Bielany(ale nie koniecznie)

wszelkie informacje pod nr tel 667778719
  • Martynka

Witam wszystkich :):) poszukuję osoby która kocha konie :) jeździ na nich a nie ma swojego rumaka:) Z powodów osobistych muszę wydzierżawić konika:). Bardzo mi zależy na szybkim znalezieniu kogoś odpowiedniego. Jest to klacz rasy ,,oo", ma 7 lat bardzo fajny i spokojny charakter..nie ma z nią problemów, chodzi w teren naprawdę konik godny polecenia:). Gamessa stoi w stajni w Okolicach Mińska Mazowieckiego między Dębem Wielkim a Górkami. Cena jest do uzgodnienia. :):):)kontakt: martynhaa@o2.pl// zdj na e-maila :):) Pozdrawiam
  • Agata

Szukam konia do współdzierżawy :)
    Jazda konna na poziomie zaawansowanym - rocznikowo mam 18 lat, srebrna odznaka jeździecka, licencja skokowa oraz wielkie serce do koni :) Jeżdżę konno od 9 lat. Zależy mi aby koń chodził sam w tereny, jeśli chodzi o preferencje konia do skoków czy do ujeżdżenia - dostosuje się ponieważ zależy mi na pracy i rozwoju w obu tych dziedzinach tzn "krok po kroczku" :)

Zależy mi aby koń stał w okolicy Tarnowskich Gór np. bytom, świerklaniec, zbrosławice itd.

kontakt: tel 511007837 lub mail: agawie20431@interia.pl
    Pozdarwiam Serdecznie,
    Agata
  • Sylwia Mniej ważne

Hej wam szukam konia do dzierżawy na wakacje czerwiec wrzesień z poznania lub Bydgoszczy ?
  • Bandit princess.

Witam! Wezmę w dzierżawę/współdzierżawę konia do małego sportu. Wzrost czy wiek nie ma znaczenia (zarówno kuce jak i duże konie), ale interesuje mnie koń nie sprawiający większych problemów w jeździe ( chętny do współpracy). Jeżdżę od 9 lat regularnie i miałam doczynienia z wieloma końmi. O każdego dbam i traktuję go jak swojego własnego; ) Interesuje mnie przeniesienie konia do stajni Ulmag w Aleksandrowie (ważne!). http://www.ulmag.com.pl kontakt telefoniczny (510984443) , gg 4249602 lub kola9556@wp.pl (nie wchodzę na grono)
  • Ania

Witam.Jestem wlascicielka konia 5 letniego arabka i szukam osoby do współdzierzawy okolica Gliwic . gg
    32861518
  • katarzyna bartczak

Pilnie poszukuje osoby odpowiedzialnej do wspołdzierzawy 13-letniego hucułka o imieniu NAJKI. Konik jest bardzo spokojny idealny dla dzieci jak i dla osoby dorosłej. Najki chodzi w naturalu jak i klasycznie. posiada także predyspozycje skokowe bez mozliwosci przeniesienia do innej stajni a w chwili obecnej stoi w PEPELANDZIE kolo łomianek. cena wspołdzierzawy to 400zl kontakt pod numerem tel- 513580809
  • wicia

Witam :)
    Szukam konia do dzierżawy/współdzierżawy w okolicy Milanówka, Grodziska Maz, Opyp i okolic. Mam 14 lat, jeżdżę konno od 8. Mam brązową odznakę, brałam udział w zawodach skokowych. Mam delikatną rękę. Jestem osobą odpowiedzialną i zrównoważoną. Mieszkam w Milanówku.
    Email: wiciek@amorki.pl
  • ...>>Mariannka<<...

Wezmę konia lub kuca w dzierżawę w stajni w warszawie, lub z dobrym dojazdem z mokotowa, bądź z możliwością do spełniającej te kryteria stajni. Z koniem chciałabym pracować przede wszystkim ujeżdżeniowo (przyn. klasa P) i okazjonalnie coś poskakać. 2 lata temu zdałam srebrną odznakę, nie bardzo zależy mi na startach w zawodach, raczej bardziej satysfakcjonuje mnie praca z koniem i tworzenie tzw "zgranej pary". Proooszę jakby ktoś miał konia, który będzie mi odpowiadał niech się odezwie! (bialazyrafa@gmail.com)
  • Agata Klim

Witam jestem z ŁODZI, mam 14 lat i chciała bym DZIERŻAWIĆ/WSPÓŁDZIERŻAWIĆ konia..
    Stajnia obojętna, rasa, płeć konia również = )
    Cena do MAX 700 zł.
    Tylko ŁÓDŹ
    GG; 9036899
    Tel : 600-121-303
    mail : lolka29.1998@o2.pl
  • Agata Klim

no coment.

| |

Gronowa społeczność koniarzy. Konie, jeździectwo, sport, hodowla, rekreacja i wszystko inne zwi..

Fotki

Miejsca grona (2)