-
****************************** ****************************** ****************************** *
Nie wiem czy zauważyliście, mod na wakacjach jest i ma mocno ograniczony dostęp do internetu od czerwca do października tego roku.
za wszelkie niedogodności z góry przepraszam.
****************************** ****************************** ****************************** -
∂m∂retto
czy mógłby ktoś zablokować beti z wątku 'czego nie lubicie w jeździe konnej' -
Hej, z racji, że jestem chwilowo dostępna, a nie chce mi się przetrzepywać setek tematów tutaj od nowa, proszę o zgłaszanie mi gdzie warto zajrzeć i coś wykasować, uporządkować, odświeżyć, odkleić, przykleić, wstawić, okartkować, zbanować itd.
Pozdrawiam,
mod.
-
banshee
http://grono.net/users/663124/
uprzejmie prosim o bana dla tego użyszkodnika. beti z wątku o naturalsie zmieniła nick, zapewne sądząc, że nikt nie zauważy, że to wciąż ta sama osoba, i pisze posty o jeszcze niższej wartości intelektualnej niż przedtem. słowem: najwyraźniej zamierza nadal śmiecić na potęgę. i przeszkadza innym forumowiczom (bo nie wątpię, że nie piszę tej prośby tylko we własnym imieniu).
zatem można ją pacnąć?; ) -
-
banshee
http://grono.net/chat/#konie/topic/...
co ona tu jeszcze robi? (tak tak, to dalej ta sama) -
bardzo przepraszam, ale znowu wybyłam, dopiero w piątek skończyłam się wakacjować i wracam do normalności i swoich obligacji tutejszych; ) cierpliwości i wyrozumiałości, thanks; )
-
tompylak
Cześć, mam proźbe mam stajnie w ktorej jest 20 dużych boksów na konie. znajduje sie ona w Kozerkach Czarny las 2km od Grodziska Maz. w okolicy jest bardzo duzo terenów do jazdy lasy itp. na obecną chwilę w stajni mieszkają tylko dwa moje konie. chciałbym bardzo przyjąć konie do tej stajni zapewniam wysoki standard obsługi tylko nie wiem gdzie dać ogłoszenie???? Jeśli możesz mi pomóc z góry dziękuje!! Pozdrawiam -
banshee
głupota niektórych ludzi mnie przeraża... choć to w sumie nawet nie głupota. -
Anonim
>banshee napisała:
>głupota niektórych ludzi mnie przeraża... choć to w
>sumie nawet nie głupota.
ale lepsze to, że się tu zapytał, a nie od razu założył nowy wątek, prawda? -
-
banshee
>katarzynka napisała:
>>banshee napisała:
>>głupota niektórych ludzi mnie przeraża... choć to w
>>sumie nawet nie głupota.
>
>ale lepsze to, że się tu zapytał, a nie od razu
>założył nowy wątek, prawda?
tylko że właściwie umieścił treść całego ogłoszenia tutaj. o to mi chodzi, a nie o to, że zapytał.
już się nie odzywam :P -
-
****************************** **APEL DO GRONOWICZÓW******************* **********
Wątek Głupie pytania rośnie nam w strony, a niekoniecznie mam czas tu wysiadywać i przenosić co lepsze zapytania do nowych wątków.
Jeżeli macie pytanie, dla którego szybka odpowiedź nie będzie wystarczająca, które kwalifikuje się na osobny wątek, nie bójcie się zakładać nowych tematów!!
Za to jeżeli uznam, że pytanie kwalifikuje się nie tyle do głupich co do takich, które raczej nie będą powtarzane, wyszukiwane, które jest na swój sposób nietypowe lub błahe sama przeniosę go do wątku głupich pytań...
Nie chodzi o głupotę pytania, a myślę, że bardziej o Wasze samopoczucie z pytaniem lub jego wartość merytoryczną dla całego grona; )
Jak już zauważyliście wiele pytań wyrzucam z głupich, bo są wartościowe dla grona, a nie wszyscy będą przetrzepywać x stron 'głupich pytań' wiedząc lub nie, że odpowiedź an nie znajdą...
Jednym słowem! Nie bójcie się. :)