-
Anonim
stajnia p. Dziedzica w Skierniewicach. Ktos tam był ? może ktoś tam jeźdźi ? -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
stajenny w skierniewicach tam to jest jakis kumpel mojego tatay czy cos -
EWITA :D
Hey:) Ja pracuje od ponad 2,5 roku w stajni p. Jana Dziedzica w Skierniewicach:) Wiec jezeli chcesz cos sie dowiedzieć to pytaj?
Pozdrawiam:) -
Anonim
No tam są 2 stadniny.. Jedna nazywa się podajrze CWAł (ta znajduje się dalej od lasu)... Którą masz na myśli ?? :D hehe Dawno już tam byłam więc nie wiem która jest p. Jana Dziedzica :) -
Gosia_J
-
wolfdread
z tego co wiem to stadniny "cwał" już nie ma. obecnie jest tam hotel dla koni (coś takiego słyszałam). ale jest jeszcze "tarant" o którym nic nie wiem oprócz tego że jest strasznie brudno i biją konie.... -
Amazonka:)Ania;))
w tarancie koni nie biją, ale fakt faktem czysto tam nie jest. Ale koniki są dobrze traktowane.
Natomiast stajnia pana Dziedzica nie prowadzi rekreacji, jest to prywatna stajnia na potrzeby właściciela. Pozdrawiam. -
Ktosiek Nieznane
Stadnina Koni Tarant jest chyba najlepszą stadniną w Skierniewicach. Uczą tam metodą naturalną, na luźnej wodzy. Jest to świetna metoda- dobra dla jeźdźca i dla konia, ponieważ kiedy uczyli metodą sportową było wiele więcej upadków niż teraz - teraz nie ma ich prawie wcale.
- I do tej osoby która powiedziała że biją tam konie - to nie prawda!
Te konie są wspaniale zadbane, kochane, nie gryzą, nie kopią ludzi, są milusińskie, uwielbiają pieszczoty i nigdy w życiu ich nie bili! Jest tam p.Olga - mistrzyni polski juniorów w skokach.
Zastanów się najpierw co piszesz.
W Tarancie równie wspaniale uczą skoków - P. Beata jest super trenerką, p. Krzysztof tak samo!
Polecam, polecam!
-
Cinnamon
Szukam osoby pelnoletniej, dobrze jezdzacej konno do wspolnych wypadow w teren.
Udostepnie wlasnego konia. Stajnia znajduje sie 15km od Skierniewic - w Kurzeszynie.
Wiecej informacji udziele mailowo - chinex@o2.pl albo poprzez gg - 1056992
Pozdrawiam, Marta