• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Topcia

mam pytanko, czy ktoś ma może zdjęcia ze starych festiwali kultularnych lub zna jakieś stronki gdzie są one zamieszczeone?

pozdrawiam
  • |>Mery<|

zalezy jak starych;)?
  • Topcia

hihi
    no... ja skończyłam konopę 3 lata temu... ale ponieważ znałam troszkę ludzi ze starszych lat więc też będzie miło powspominać :)
  • Mariusz

za duzo % bylo... urwany lekko film.. a klisza to porwana; ]

ale gdzies mam film na cd; P chyba z 2002; ] pozdroo
  • Topcia

brzmi ciekawie...
  • |>Mery<|

ja moge tylko z 2002, 2003 i 2004 zaoferowac...
  • Mariusz

Topcia tak prawde mowiac to ja chyba tak pi razy drzwi nawet Cie kojarze; P
  • Topcia

ja ciebie nie bardzo... ale i tak miło mi gościć cię śród znajomych :D
  • Topcia

2002 - bardzo chętnie :DDD
  • Mariusz

ha.. wiem ze to dziwnie zabrzmi... ale młodsi panowie czesciej zwracaja uwage na starsze panie... niz na odwrot; P nie zeby tam cos.. ale tak mi sie kojarzysz; ] chociaz jak napisalas ze 3 lata temu skonczylas... to calkiem zastanawiajace...bo ja rok temu... czyli ty 2 lata przedemna... *mysli* zgubilem sie w rachunkach; ]
  • Topcia

no ... jestem na 3 roku... także... chyba że jakoś żle liczę (mnie Urban nie uczył)
  • Mariusz

no a ja na 1; ] wiec chyba dobrze musi byc; ]

to moze kojarzysz taka Asie... nazwisko cos zwiazane z ptakiem; P;P Jastrzebska czy Sikorska.. jakos w tą strone.. nigdy nie moglem zapamietac; ] taka wysoka, szczupła, czarne włosy; ] bo ona chyba tez byla z twojego rocznika; ]
  • Topcia

dokładnie... Asia Sikorska, z mojej klasy, nawet ostatnio spotkałam ją w autobusie :DDD miłe spotkanko po latach
    jest w mojej liście znajomych - poszukaj
    :DDD
  • Użytkownik uśmiechnięty

ja wiem, ze to pewnie nie miejsce, ale moze by sie tak spotkac po latach? wiem, ze mnostwo pracy na uczelniah, czy gdzie tam nasza mlodziez po ogolniaku wyladowala, ale moze by warto?
    Topcia, ja Ciebie juz ze dwa lata nie widzialem; -)
  • Agata

Uważaj bo jak zaczniesz tak zapraszać to sie potem nie dliczysz tyle ludzi przyjdzie :) W końcu Konopnicka wychowuje całe rzesze!!!
  • Anonim

hem swego czasu robiłem foty na festiwalu, częśc może być w szkole a częśc u Wrony(większa) lub p. Panabażys jak by ktos się interesował :P
  • Anonim

kurde zresztą cholera wie gdzie to wszystko teraz jest....:P
  • poznaj mojego syna... JJ :)

buahahahaah, stary kim jest wrona i owy pan...........heh juz zapomnialem jak mu na nazwisko ale niestety chyba z tamtych lat tylko ty bys cos wspomnial ogladajac te zdjecia
  • Anonim

nie gadaj, że nie wiesz kto to wrona, a p. Panabażys to pani, uczyła kiedys w Konopie biologii chyba, ale dawno, zanim myśmy sie tam zjawili.
  • Anonim

p. Panabażys zajmowała się festiwalami od samego początku do mniej - więcej 97/98r. nie pamiętam dokładnie. I faktyczie uczyła biologi. A Wrona to jedna z najbardziej zaangażowanych w w festiwal osób z tamtego okresu. No i jeszcze jej chłopak - Wiking :) Fajne były festiwale, zwłaszcza od str. organizacji, ale niestety niewiele więcej w tej szkole fajnego było...
  • 1
  • 2
| |

Grono osob zwiazanych z XLII LO w Wawie. Terapia grupowa po prostu. 1) WYWALAMY WATKI O NICZY ...

Fotki

Miejsca grona (0)