KONSERWAcja ... [141]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

pytam w imieniu kolezanki :)

jakies wlasne doswiadczenia?; )
  • Julia B

ja chodzilam do 3a na krakowskim przez 3 miesiace przed egzaminem, marzec-maj, ale bardzo duzo ludzi chodzi na otwarta akademie na nasz wydział i maja zajecia z nami, tj. studentami :)) - rysunek i malarstwo. trudno mi ocenic co lepsze, ja nie żałuję chodzenia do 3a, ale z drugiej strony ci co chodzą na otwartą mają kontakt z naszymi prof i powiedzmy, że mogą zdobyć jakieś pojęcie o wymaganiach...
  • Anonim

a jak sie na tą otwartą wkręcić?
  • Julia B

no... trzeba isc do dzikanatu, powiedziec, ze się chce chodzic na otwartą, zaplacic i chodzic. jak na kurs, z tym że zajęcia są podczas uczelnianych zajęć. nie mam pojęcia ile to kosztuje, bo nie chodziłam, zresztą to się odbywa w zasadzie zawsze przed południem, więc jeżeli ktoś jescze ma szkołę, albo pracuje, to ta opcja odpada... [chociaz chyba rysunek jest 2x w tygodniu po poludniu, a malarstwo chyba 1x...zreszta nie jestem pewna]
  • Anonim

dzięki :)
  • meduza

ja na rysunek chodzę prywatnie! do konserwatora zabytków! natomiast na historie sztuki od września na jezuicką do kuźni się wybieram!
  • Anonim

nie wiesz czy kuźnia ma jakąs stronę internetową?
  • meduza

niewiem ale możesz się zapytać na forum:
    http://grono.net/user/pubcomm-showo... (Jezuicka RULLEZ)! sądze że tam dziewczyny będą wiedzieć! ja mam informacje od profesorki która tam uczy, a o strone jej nie pytałam!
| |

nie chodzi o konserwy mięsne ani o 'przepisy konserwacji odzieży'. :)) konserwacja zabytków, ot c...

Akademia Sztuk Pięknych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)