Konsole [432]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michał Lubtak

Wymieńcie wasze ulubione gry(może być jedna albo więcej) i oceńcie gry które inni wymieniają jako ich ulubione.

Ja teraz jak tak pomyśle to gry przy których spędziłem najwięcej czasu to(kolejność nie gra roli):
    -C&C
    -Oddworld: Abe's Exoddus
    -Destruction Derby 2
    -Gran Turismo II
    -Medal of Honor I i II
    -Gta - cała seria
    -Warhammer: Dark Omen

Znalazło by sie jeszcze kilka zajebistych gier napewno będę dopisywał jeszcze swoje ulubione tytuły. Życzę miłej dysputy.
  • Machiavelist

u mnie to bedzie:

GTA - cała seria - ostatnio miałem problem z prądem (wysiadł w trakcie save'u) i poszedł w cholere save z San Andreas (ukończone w 86%) wiec znowu gram od nowa
    Tekken - tak od 2 części
    The Getaway - skończenie wymaga czasu bo jest boleśnie trudna (nad misją z przechwyceniem furgonetki więziennej chyba tydzień straciłem)
    Devil May Cry - obie części
    Gran Turismo - cała seria z przyczyn oczywistych
    Tony Hawk - też cała seria

jestem chyba uzależniony do grania :P
  • Michał Lubtak

Moje uzależnienie trudno zbadać bo nie mam zwyczajnie czasu tak porządnie pograc, ale gdy tylko mam chwilę to gram bez wahania.
    The Gateway mnie zmordowal już po pierwszej postaci i dalej nie grałem, gra leży dalej w domu i sie kurzy i coś mnie do niej nie ciągnie wszystko przez sterowanie. Właściwie nad każdą misją siedziałem i się męczyłem, gra w tę grę nie sprawiała mi przyjemności.
  • Machiavelist

Policjantem gra się zdecydowanie fajniej (a ile razy mijasz się z Hammondem o dosłownie kilka sekund) a co do sterowania to nawet Team Soho przyznaje że nie do końca im wyszło, poruszanie się z kimś jako żywą tarczą zawsze doprowadzało mnie do furii, a i skradanie nie lepsze (szczerze nienawidze misji skradankowych w tej grze)
  • huj twoj moj

gry ktore wywarly na mnie najwieksze wrazenie, i pozostawily niezatarty slad w mojej glowicy:

-silent hill (czesc pierwsza nie ma sobie rownych)
    -mgs (czesc pierwsza)
    -gta (glownie czesc pierwsza i trzecia)
    -baldurs gate (wersja pecetowa, kocham zarowno jedynke, jak i dwujke)

to dla mnie dekalog. do tych tytulow zawsze chetnie wracam. no moze poza gta 3, ktore w przeciwienstwie do jedynki zbrzydlo mi po krotkim czasie, ale dostaje ode mnie szacuna za przeprowadzona rewolucje graficzna w stosunku do poprzedinch czesci.
  • Machiavelist

GTA3 w porównaniu za Vice City (że o San Andraeas nie wspomne) jest słabe - ale i tak nadal lubie sobie je wrzucić do konsolki
  • Grono.Net

kiedy jeszcze mialam napieprzalo sie glownie w soul blade'a; >
  • huj twoj moj

miedzy gta3 a vc nie ma takiej roznicy jak pomiedzy gta3 a 2 czy 1, vc jest po prostu troche wygladzone.
  • Michał Lubtak

Silent Hill?!
    Hmm, dobra nawet bardzo, ale nie dałbym jej do 10 najleprzych.
    Gdybym dał, nie darowałbym sobie ze pominąłem np. Alone in the dark i pare innych.
  • Machiavelist

SH, Alnoe i inne residenty itp. mnie wogule nie robią (może poza Fatal Frame) poprostu nie lubie surviwal horrorów - ale mam znajmego który by nas pobił że jeszcze nikt nie wpisał Resident Evil; )
  • Michał Lubtak

wiem wiem. Ja też takiego znam, ale podobnie do ciebie nigdy nie faworyzowałem tego gatunku, ale Alone in the dark mnie na długo wciągnęło.
  • huj twoj moj

resident to kicz w porownaniu do silenta, w ktorym najwazniejszy jest klimat, a nie akcja. do alone nigdy mnie nie ciagnelo gralem w kilka czesci i kazda nudzila mi sie po nie dlugim czasie. a fatal frame sciagnalem w ntsc i mam czarno/bialy obraz, jak tylko cos z tym wykombinuje, to nie omieszkam pyknac.
  • Machiavelist

Fatal Frame w europie nazywa się o lie się nie myle Project Zero - ale zawsze używam japońskiej nazwy bo jest jakoś fajniejsza (ale poszukaj Projec Zero a prawie napewno bedzie w Pal'u)
  • huj twoj moj

skumalem ze azeby odtwarzac gry ntsc w kolorze wystarczy zakupic kabel rgb, laczacy tv z konsola, co zamierzam niebawem uczynic. ale wielkie dzieki za info ! nie wiedzialem o tej zmianie nazwy. faktycznie fatal frame brzmi lepiej niz project zero :]
  • Włodek.

Shinkuu...Shoryuken!!!
    hehe..Street Fighter(i pochodne) 4ever!
    Taki mój fetysz, hahaha..:D
  • 1. Tekken
    2. Silent Hill
    3. Devil May Cry
  • Grono.Net

i final fantasy VII; ]
  • Dzieciolinho :)

Jak dla mnie na 1 miejscu jeśli chodzi o konsolowe szpile jest seria Soul Blade/Calibur :).
    Stałe piętno wyryte w mej psychice odcisnęła seria Silent Hill. Wysoko cenię sobie MGSy, serię FF i jeszcze masę innych których nie wymieniłem; ).
  • Slavq

bez dwóch zdań seria PRO EVOLUTIONS SOCCER.
    Obecnie jest to PES 4 (lepsza jest wersja "spaczowana")

AVE PES (messie)
  • Vego

FF7 , seria GT , seria MGS , seria Tenchu , seria ISS PRO i PRO EVOLUTION SOCCER , seria Tekken ofcoz , seria STREET FIGHTER :D ,szczególnie ALPHA 3; ] , aha no i jeszcze seria SOUL CALIBUR; ] więcej grzechów nie pamiętam :D <peace>
| |

Piszemy nie tylko o konsolach ale o tym co najważniejsze w konsolach, gry na każdy sprzęt, od "ro...

Fotki

Miejsca grona (0)