.:KONTROLE RADAROWE WAWA:. [2652]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bożena

Witam!
    Wzjezdzajac z Galerii w strone al willanowskiej jets nakaz skretu w prawo, wiele osob chcac skrocic sobie droge wzjezdza w lewo, a tam czeka niespodzianka patrol drogoweczki schowany w krzaczkach na stacji benzynowej neste(wzjezdzajac naprawde ich nie widac).Najczesciej stoja okolo godzinki przed zamknieciem galerii. Nie dajcie sie tam zlapac!!!!!!!!
  • Grono.Net

święta prawda, albo są na neste, albo mają taki cichy kącik między blokami i tam ich za cholery nie widać. Już raz mi sie zdarzylo, 500 zl + 8pkt w sumie mialo byc...
  • Stiopek

Ja tam zrobiłem taki manewr jak było ciemnawo jesienią, padał deszczyk jeszcze troche :-).
    Patrze lewa wolna z prawej dopiero jada ze swiatel wiec brummmm i po chwili...... z lizaczkiem z lewej mi machają. Suczka VW transporter wiec to nie drogowka ale mandatem mnie postraszyli wylegitymowali poszli sprawdzic papiery i puscili :-)
    Byłem w szoku , raczej nie mogli wypisac mandatu ale stracha mialem niezlego :-) mogli mi walnac mandacik!

Czy nie drogowka może wypisywać mandaty?????
  • pepe_jest_ok

raz tam skrecilem w ten sposob ale doszedlem do wniosq ze to bez sensu bo moge wrocic do domu na pare sposobow i to wcale niewiele dluzszych

a skoro nie widac roznicy to po co przeplacac

:D:D:D
  • Anonim

Stiopek...
    komendant główny moze ci mandat wypisać,
    albo pan dzielnicowy...
    albo pan co ambasady pilnuje (jak tylko mu ktos druczek da; -))
  • chcę być żółtym gibonem

niestety mogą :(
    nawet zwykły pan prewencja; ) może walnąć mandat jesli zprzyłapie nas na łamaniu prawa
    sam się kiedys zdziwiłem jak mnie prewencja zatrzymała za brawurową jazdę :P oczywiście nie mieli jak udowodniz że jechałem za szybko więc skończyło się na dmuchaniu w "balonik", aczkolwiek troszkę się stresowałem że się czepną żółtego światła (hmm oni to juz wjechali na czerwonym :)
  • Anonim

Podobnie jest na Bemowie - wyjazd z Bazarku na Wrocławską i nakaz jazdy w prawo.. Mozna jednak podjechac 30 metrow, objechac wyspę i skrecic w lewo ale od razu wpada sie w łapy drogówki kóra sie czai w zatoczce - 2 razy chciali mnie za to zgarnąć ale w porę skręciłem w Powstańców Śl. Fakt jednak że stoją..
    To samo jest przy skręcie w Chyliczkowsą (o ile dobrze pamiętam) trasa z Piaseczna na Konstancin i tam jest zakaz skrętu w lewo. Taki skręt oczywiście oszczędza duzo czasu (w przeciwieństwie do innych skrętów; ) ale grozi 8 punktami - tam też się czają..