.:KONTROLE RADAROWE WAWA:. [2652]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • DoNwIkO

panowie ustawili po jednej i po drugiej stronie radar fotoradar i lapia juz 3 dzien tam stoja i lapia wiec uwaga! ostrzegam! zeby nie bylo ze potem nie mowilem!?
  • ╠ Vonsal ╣

kurwa, te fiuty wcale nie dzialaja w celu poprawy bezpieczenstwa czy cos takiego, tylko zwykle nabijanie kasy - rowniotka droga, prosta jak wół szczał ze tak powiem, ale no nic, KASA, tylko kasa sie liczy, wkurwia mnie to, ale szkoda nerwow, to trzeba lac po mordach od razu; )
  • DoNwIkO

vonsal zgadzam sie odrazu za pierwszym pierdolnieciem
  • Grono.Net

to kurwa dzis pewnie mnie pstrykneli. zgdzam sie ze to najbardziej debilne miejsce na ograniczenia
  • DoNwIkO

hehe no moze moze najlepiej ciagnac sie za jakims zajacem1? ehe !?
  • dzisiaj tez stali <lol2>
  • Lelon

Czasami stoja z suszareczka:( 200zl w plecy
  • Lelon

Pusto jak na jakims wypizdowie, ja spokojnie sobie jade a on mi wybiega zza przystanku i lipa 93km/h na ograniczeniu do 60km/h
  • Sprite

z gory sory za debilne pytanie, ale gdzie jest Hynka? bo nie moge skojarzyc, a odkad mi ukradli samochod nie mam motywacji, zeby kupic nowy plan miasta, a jezdze sporo po wawie i wolalabym uniknac spotkania z nimi.

napiszcie jesli mozecie :))
  • ╠ Vonsal ╣

oj dziewczyno....; ) miedzy zwirkami a aleja krakowska, btw. jaki samochod Ci ukradli?
  • Sprite

czy to jest ta, ktora leci od lotniska tzn hotelu gromada do aleji krakowskiej? czy cos pokrecilam?

honde civic 5d :((((((((((((((((((((((
  • ╠ Vonsal ╣

yyyy.......na hynka nie ma zadnego hotelu gromada, pierwsza prostopadla do zwirek jadac od lotniska to 17 stycznia, moze o tej myslalas? bo tam na rogu jest hotel.
  • Sprite

tak dokladnie 17 stycznia, juz pamietam, bylam tam na komendzie :((((

to ktora to ta hynka? bo cos mi mowi, ze czesto tamtedy jezdze :)
  • ╠ Vonsal ╣

no hynka to nastepna.
  • Sprite

aha, czyli nastepna po 17 stycznia jadac w strone banacha? czyli czesto tamtedy jezdze.
    :( mam nadzieje, ze nie bedzie niespodzianek
  • Bartek

w którym dokładnie miejscu on stoi?
  • ╠ Vonsal ╣

ja widzialem na wysokosci stacji benz.
  • Anonim

stoi tam jeszcze? bo dzis wracajac ze szkoly nie zauwazylem nic...
  • Grono.Net

hej czy hynka jest juz bezpieczna? widzial ktos ich tam ostatnio?
  • ╠ Vonsal ╣

dzis jechalem ok 19stej - nikt nie stal, cisza
  • 1
  • 2