- 1
- 2
-
DoNwIkO
panowie ustawili po jednej i po drugiej stronie radar fotoradar i lapia juz 3 dzien tam stoja i lapia wiec uwaga! ostrzegam! zeby nie bylo ze potem nie mowilem!? -
kurwa, te fiuty wcale nie dzialaja w celu poprawy bezpieczenstwa czy cos takiego, tylko zwykle nabijanie kasy - rowniotka droga, prosta jak wół szczał ze tak powiem, ale no nic, KASA, tylko kasa sie liczy, wkurwia mnie to, ale szkoda nerwow, to trzeba lac po mordach od razu; )
-
DoNwIkO
-
Grono.Net
to kurwa dzis pewnie mnie pstrykneli. zgdzam sie ze to najbardziej debilne miejsce na ograniczenia -
-
DoNwIkO
-
™
-
Lelon
-
Lelon
Pusto jak na jakims wypizdowie, ja spokojnie sobie jade a on mi wybiega zza przystanku i lipa 93km/h na ograniczeniu do 60km/h -
Sprite
z gory sory za debilne pytanie, ale gdzie jest Hynka? bo nie moge skojarzyc, a odkad mi ukradli samochod nie mam motywacji, zeby kupic nowy plan miasta, a jezdze sporo po wawie i wolalabym uniknac spotkania z nimi.
napiszcie jesli mozecie :)) -
oj dziewczyno....; ) miedzy zwirkami a aleja krakowska, btw. jaki samochod Ci ukradli?
-
Sprite
czy to jest ta, ktora leci od lotniska tzn hotelu gromada do aleji krakowskiej? czy cos pokrecilam?
honde civic 5d :(((((((((((((((((((((( -
yyyy.......na hynka nie ma zadnego hotelu gromada, pierwsza prostopadla do zwirek jadac od lotniska to 17 stycznia, moze o tej myslalas? bo tam na rogu jest hotel.
-
Sprite
tak dokladnie 17 stycznia, juz pamietam, bylam tam na komendzie :((((
to ktora to ta hynka? bo cos mi mowi, ze czesto tamtedy jezdze :) -
-
Sprite
aha, czyli nastepna po 17 stycznia jadac w strone banacha? czyli czesto tamtedy jezdze.
:( mam nadzieje, ze nie bedzie niespodzianek -
Bartek
-
-
Anonim
-
Grono.Net
-
- 1
- 2