-
Anonim
pilnie szukam kogos kto mowi po koreansku...kwestia właściwie na wczoraj!! -
-
Anonim
-
Lord_Blizzard
-
-
-
Lord_Blizzard
-
Anonim
-
oj Ernesto, tak juz bys chcial, zeby wszystko dzialalo i bylo jasne...;):p
-
Lord_Blizzard
Przyjaciółka Żeglarzy:
"pilnie szukam kogos kto mowi po koreansku"
Ernesto:
"stronka dziala, bene; ale czego mamy tam szukac ?"
Moja odpowiedź:
Kogoś, kto mówi po koreańsku :) -
hmm, probowalam sie tam zalogowac, ale niestety nic z tego, wiec nawet nie mam jak zglosic sie do potrzebujacej:)
-
KENNY
hehe tak sie skladaa ze jestem na fil. koreanskiej wiec cos tam po koreansku umiem:) problem jest taki ze jestem z poznania -
Lord_Blizzard
Ty umiesz tylko "Nalshiga josymnida"; ) więc się tu nie lansuj! :) I nawet transkrypcji nie znasz :P a jakbym odpowiadał na egz tak jak na poprawce to bym miał 5 a nie 3... :[ -
A Ty Lordzie jakiej transkrypcji uzyles?:D bo ja zadnej nie rozpoznaje:)
-
Lord_Blizzard
Wiesz co, nie jestem pewien co do jej nazwy:) ale chyba McCune'a-Rieschauer'a - w każdym razie to jest chyba oficjalna? (przynajmniej koreańczycy jej używali na wykładach).
A to co napisałem to po polsku by się to czytało podobnie do: "nalsiga czosymnida" i znaczy to: "Jest ładna pogoda" :) -
ekhem, wykladowcy uzywaja zazwyczaj McCuna,bo nie moga sie przestawic na obowiazujaca z 2000 roku:) a znaczenia nie musisz mi tlumaczyc bo ucze sie koreanskiego od 4 lat:)
-
Red Molto
-
-
Red Molto
-
-
Red Molto
Tak trzymać wobec tego, ja znowu zrobiłem stronę bo wszyscy mnie ponaglali i jak przychodzi co do czego, to znów nikt nie ma czasu dać mi materiałów. (strona koreanistyki). Dno.