-
Anonim
czy ktos widzial teledysk? jesli tak to jakie sa wrazenia po obejrzeniu "tego czegos"...:)) -
Songo
to był pierwszy teledysk z "take a lok in the mirror", który obejrzałam. stwierdziłam, że oni są jeszcze bardziej popierdoleni, niż myślałam. najbardziej podobało mis ię, a ten koleś zamiast pryszcza wycisnął sobie oko. -
HUBI
-
Yoś
też mam i nie oglądam, momenty z paznokciami są najstraszniejsze :D
ogólnie taki sobie, mieli duzo lepszych -
-
Anonim
no jest kilka scenek ktore sa obrzydliwe...
np jak wyrywal sobie panzokcie lub wysyral zęba co sobie cala czaske wyrwal:))) albo z tymi pryszczami - aż żygać sie chce...bleee... -
Yoś
-
Grono.Net
Teledysk świetny :) W prawdzie minę mam nie zaciekawą oglądając go ale to odruchowo :) -
Anonim
-
corem
"Right Now" jest zajebistym, ale specyficznym teledyskiem. Co do tekstu piosenki i muzyki jak dla mnie to całkowicie nie pasuje i nie mam pojęcia dlaczego KORN zapragnął oddać ten kawałek wizualizacji własnie w ten sposób.
Zajebiste: Wbija sobie słuchawką od telefonu ołówek w ucho; D
Obrzydliwe: Nóż pod paznokciami i kości palców; Q -
HUBI
No ale w sumieto mamy to na co zasłużyliśmy, słuchamy chorej muzyki to mamy i chore teledyski :P Przesadzam :) -
.┐┌.
teledysk hardkorowy :)
za pierwszym razem zwijalo mnie raz ze smiechu dwa z odrazy :) obejrzalem kilka razy i da sie przyzwyczaic :)
ogolnie obrzydliwy ale fajny; )
nastepny niech zrobia z postaciami z Happy Tree Friends :P -
Anonim
Maksymalnie popier*olony teledysk, ale kawałek jest jednym z moich ulubionych, więc potrafię znieść te wszystkie "chore sprawy".; -P -
Wojcisz.
Ja widziialem ten teledysk. Byl chyba pierwszy z take a look in the mirror ( albo did my time z tomb ridera, nie ejstem pewien). Teledysk jest jak zwykle powalony, oblesny i szalony.Są momenty ktore mnie troche brzydza ale w sumie podoba mi sie!! -
HUBI
R2R, a może następny będzie z Tobą, jak Ci petarde w dupsko wciskają?? Może być?? :P -
ANDY
-
ANDY
-
Anonim
adidas jest zawodowy:))))))))) i blind tez - jonathan taki mlody i chudy<lol> -
Songo
oI ktoś ma podobne poglądy na temat jonathana co ja! jak miło. bo wiesz, tak ciągle słysze jaki to on piękny, cudowny itd.nawet komenty pod zdjęciami, gdzie wygląda jak tuczny prosiak i tak jakos dziwnie...bo za czasow pierwszych dwoch plyt to on byl dopiero zajebisty
a co sadzicie o "got the life"? bo mis ie wydaje troche beznadziejny (teledysk oczywiście) -
Grono.Net
.. no zaniedbał się 'troszkę' :| Jak patrze na stare teledyski to doceniam jego ówczesne walory :> Bo teraz to.. :/ Co do "got the life" nic specjalnego faktycznie. -
Anonim
co do do right now to jakis fan zrobil ponoc ten teledysk. ja przynajmniej slyszalem od innego fana korna cos takiego...