-
Anonim
chcialabym dowiedziec sie jak najwiecej o tym studium. Czytalam temat "szkola" i szczerze powiem, ze metlik w glowie mam niezly teraz. Jestem zdecydowana na Awangarde, ale szukam potwierdzenia ze to dobry wybor no albo zdwiedzenia mnie od niego jesli zly. -
Anonim
-
Anonim
>MsDreamy :) napisała:
>chcialabym dowiedziec sie jak najwiecej o tym studium.
>Czytalam temat "szkola" i szczerze powiem, ze metlik w
>glowie mam niezly teraz. Jestem zdecydowana na Awangarde,
>ale szukam potwierdzenia ze to dobry wybor no albo
>zdwiedzenia mnie od niego jesli zly.
Czytając tematy o szkołach policealnych kosmetycznych też mialam niemały mętlik w głowie, ale wybrałam właśnie studium Awangarda chociaż nie miałam do końca pewności czy to był dobry wybór. Mogę Ci powiedzieć ,że szkoła jest całkiem niezła, niestety samemu trzeba sie zaopatrzyc w materiały potrzebne do pracy. Wpisowe kosztuja 320zl , tyle samo czesne. Niestety nie wiem czy są tam jeszcze miejsca...jak byłam podpisać umowę pani z sekretariatu poinformowała, że zamierza zamknąc listę. Ale..proponuję zadzwonić do sekretariatu i się dowiedzieć :) Strona http://www.awangarda.edu.pl
Pozdrawiam -
Anonim
>malwinka napisała:
>a mozesz powiedziec gdzie to studjum???
>
Puławska 14 :) -
-
Just
320zł dzienne czy zaoczne???
ja skonczyłam to studium w tym roku, jak każda szkoła ma swoje wady i zalety. jak macie jakies pytania to chętnie pomogę :) -
Anonim
-
Just
-
kola
Chciałabym napisać kilka słów na temat Awangardy w Warszawie, ponieważ warto o tej szkole napisać.
Super wyposażenie: 4 pracownie- SPA, PODOLOGIA i 20 stanowisk, kapsuła SPA. Kadra o rewelacyjnych kwalifikacjach, miła, przyjazna atmosfera. Personel od roku chyba cały wymieniony.
Wejdźcie na stronę i zobaczcie galerię i aktualności szkoły.
Zdawalność egzaminu zawodowego prawie 100%. Wiele osób po pierwszym roku otworzyło własny gabinet, a z innych szkół też się przepisują uczniowie(z Mydłowskiej też).
Ciekawe szkolenia dodatkowe, udział w sesjach zdjęciowych ,a nawet makijaże i fryzury na wyborach Miss. Jest extra, rodzinnie i sympatycznie. Niech żałuje ten, kogo tu nie ma. -
M Kacprzyk
Hej ja także chodzę do tej szkoły i bardzo sobie ją chwale. To prawda Pani Karolina od kosmetologii super babeczka , zawsze pomocna i trzumam nad wszystkich dobra rękę.
Szkolenia tez są ok. Więc zachecam ,bo warto...;)
Wyposażenie też jest bogate...;)
Pozdrawiam..;)