Kosmetyka profesjonalna [1189]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

nie znalazłam podobnego tematu ale chętnie skorzystam jeśli ktoś mnie skieruje do już poruszonego z mnóstwem opinii i sprawdzonych adresów:) interesuje mnie wykonanie makijażu oczu, koszt, czas, trwałość, właściwie to cokolwiek o tym.. najchętniej w Warszawie lub okolicach.
  • Anonim

Zdecydowanie polecam Sharley i pania Irene Martyniuk. Nie chodzi tu o zaden snobizm;)Makijaz permanentny wykonany przez ta pania jest perfekyjny.Makijaz u niej robila jedna z moich klientek i za jej namowa moja mama.Obie te osoby sa zachwycone:)Naprawde polecam.Uwazam,ze jest to zabieg na ktorym nie warto oszczedzafc,nawet jesli gdzies mozesz zrobic sobie makijaz o 200zl tanszy,to mysle,ze lepiej jest jednak oddac sie w rece osoby,ktora takich makijazy wykonuje przynajmniej kilka dziennie niz kogos,kto moze sie okazac,ze poprostu uczy sie na Tobie...
  • Zmiany ,zmiany...

Przykro mi Elizo, ale mam znajomą osobe która makijaż permanentny w Polsce wykonyje bardzo długo. I jako osoba świeżo po kursie robiła makijaże swojej rodzinie ,potem klientką i gdy po paru latach przyszedł czas na korekte ciotkom sama zauważyła, że jej pierwsze makijaże były na prawde bardzo dobre. A po wielu latach pracy i jeszcze większej wprawie niestety przychodzi czas na zmączenie ręki, i trudno o doskonałość.
    Bardzo prosze nie odbierać tego jako niczyją obraze, jedynie chciałam zauważyć, że jako kosmetyczki uczymy się całe życie, a ten co nic nie robi ten się nie myli.
    Pozdrawiam
  • Anonim

Kasia,wydaje mi sie,ze nie kazdy robi od razu piekne i dokladne makijaze.Rzeczywiscie najczesciej jest tak,ze jesli ktos robi cos po raz pierwszy czy dopiero jeden z pierwszych,stara sie przy tym wyjatkowo.Jezeli Twoja znajoma od poczatku miala tak wprawna reke, to bardzo dobrze,ale nie znaczy to,ze kazdy tak ma.Przykladowo na kolezance mojej mamy, makijazu permanentnego uczyla sie jej kolezanka,ktora bardzo sie starala,jednak ja zeszpecila:( Dlatego tez,uwazam,ze jesli ktos pyta o osobe juz sprawdzona to chyba uczciwie jest polecic osobe,ktora ma w danym temacie niewatpliwa wprawe niz osobe jeszcze sie uczaca.Nie chodzilo mi o osobe zmeczona praca,ktorej trzesie sie reka,ale o to,ze ja osobiscie wolalabym isc do osoby doswiadczonej niz do takiej ktora sie uczy.Pomimo to,ze pewnie taka osoba bardzo sie stara,ale jednak jest to pewne ryzyko. Widzialam makijaze,ktore wykonuje pani,ktora polecilam i sa naprawde bardzo staranne.Moze jestem laikiem w kwestii makijazu permanentnego,ale widze jesli cos jest krzywo,czy nierowno.Z tego,co wiem talent tej osoby zostal doceniony rowniez na mistrzostwach w makijazu permanentnym.Dla mnie to ciekawa informacja,ze linergistka po latach pracy staje sie mniej efektywna.Nie wiedzialam o tym.Masz racje,kosmetyczki ucza sie cale zycie.Dzieki tej informacji dowiedzialam sie czegos nowego.
    Nie rozumiem tylko dlaczego piszesz na poczatku,ze sie myle,a na koncu "ten,co nic nie robi ten sie myli"- ja nie jestem osoba,ktora nic nie robi;)
  • Anonim

Uwazam, ze idac do osoby niedoswiadczonej duzo ryzykujemy. W koncu praktyka czyni mistrza. Jesli makijaz permanentny to tylko u doswiadczonej osoby.
  • Bartek

w salonie Sharley nie tylko pani Irena jest najlepsza, wszystkie są na jednakowym poziomie i wszystkie zajmują czołowe miejsca na mistrzostwach Polski w makijażu trwałym
    to że Twoja koleżanka czy mama trafiły właśnie do niej nie świadczy o tym że reszta pań wykonujące makijaż w tym salonie są gorsze
  • Anonim

Misio,ja nie napisalam,ze one sa gorsze.Polecilam akurat ta pania,bo widzialam jej makijaze.Makijazy wykonanych przez inne panie pracujace w Sharleyu poprostu nie widzialam,ale domyslam sie,ze skoro maja takie osiagniecia,to sa napewno swietne w swoim fachu i nie odmawiam im tego.
  • Anonim

>to że Twoja koleżanka czy mama trafiły
    >właśnie do niej nie świadczy o tym że
    >reszta pań wykonujące makijaż w tym salonie
    >są gorsze

Pokaz mi,gdzie napisalam,ze inne panie wykonujace w Sharleyu makijaz permanentny sa gorsze.Przeciez ja nic takiego nie napisalam.................
  • Bartek

ale nie ja nie mam pretensji :)
    w październikowym Joyu będzie o makijaży trwałym
  • Bartek

akurat mam takie szczęście że moja siostra jest linergistką w tym salonie :D
  • Anonim

O,to gratuluje:)Musi byc bardzo zdolna,ja tez bym chciala taka siostre:)
  • Anonim

a ja mogę polecić salon przy ul.Fieldorfa i bodajże ul. Abrahama. Nazywa sie Heder i też jest warty polecenia. Strona tego salonu to http://www.heder.pl moich kilka klientek już tam robiło makijaż permanentny i są zadowolony. A co do Sharley to też jest bardzo dobry salon i bez względu na kogo się tam trafi będzie się zadowolonym.
  • Zmiany ,zmiany...

I pani Agnieszka która tam wykonyje makijaże permanentne też ma puchar za mistrzostwo jako lingeristka
  • Tefka

http://www.bella-derm.pl/ dr.n.med. dermatalog-kosmetolog Magdalena Łopuszyńska wykonuje naprawdę pięknie i profesjonalnie makijaż
  • *Go$ka*

Też polecam fajna babeczka -gabinet kosmetyczny BELLA.
    Tylko szybko zadzwoń bo może być problem z wolnym miejscem
  • Anonim

polecam Belle

jestem bardzo zadowolona, i to od 5 lat
  • Nie ma mnie dla nikogo

z czystym sumieniem polecam Sharley, panią Asię:)
  • Jashi

i po co takie cos robic, skoror trzeba pozniej znouw powtarzac a jak schodzi to nierownomiernie i zanim pojdziesz poprawic to mozesz wygladac glupio poprostu...
  • Strun@♪ ♪♪ ♪

Ale masz rok z glowy:p
  • Anonim

Odnawiam temat:)
    Troszkę poczytałam. Zapisałam się na powieki górne do new look
    http://instytut-urody.com/
    Wiem,że tak się nie powinno ale zasugerowałam się ceną :(
    Czy któraś z Was jest w stanie coś powiedzieć na temat tego miejsca?

Ewentualnie przekazać jakieś sugestie?
    Będę wdzięczna:)
  • 1
  • 2
| |

Zawód z przyszłością:KOSMETYCZKA -KOSMETOLOG! Zapraszam ludzi,dla których wiedza o kosmetykach ...

Fotki

Miejsca grona (0)