Kosmetyka profesjonalna [1189]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Dziewczyny, naprawdę żadna nie ma na ten temat zdania?:(
  • .ev.

Sharley, sharley ! zdecydowanie tak... jestem bardzo zadowolona i napewno po 2,3 latach wrócę by powtórzyć :D:D zdecydowanie do p. Anny Magnuskiej :) Bardzo zdolna i miła kobietka :):)
  • bibek

taki na emo xD
  • Ola Grzebyk

eee ale to wazne zeby zrobic u profesjonalistow a nie tanio, ja wole zaplacic w Keramedzie (Wroclaw) niz oszczedzac na wygladzie..
  • Marta Oczko

zgadzam sie z kolezanka powyzej, tymbardziej ze makijaz permanentny to nie jest cos przy czym mozna ryzykowac
  • A B

Makijaż permanentny:
    http://kosmetyczka-warszawa.waw.pl/...
  • Anonim

Świetna, dyplomowana, z 14 letnim doświadczeniem manicurzystka, lineargistka (osoba wykonująca makijaż permanentny), makijażystka (makijaż ślubny, dzienny, tradycyjny, wieczorowy) poszukuje pracy w Salonie kosmetycznym na terenie Warszawy.
    Bardzo proszę o poważne oferty na adres mailowy:
    orchideastyl@gazeta.pl
  • bogumiła rowicka

Ja robiłam permanentny u p.Bogulak (2002) w Sharley, po 1 razie byłam zachwycona, po 5 latach zrobiłam ponownie i KICHA, na ustach mam drobne zrosty i blizny, a brwi już po roku zrobiły się pomaranczowe. Pani Bogulak nie raczyła uprzedzic, że za drugim razem nie ma szału. Oczywiście jak powiedziała z daleka tego nie WIDAC.
| |

Zawód z przyszłością:KOSMETYCZKA -KOSMETOLOG! Zapraszam ludzi,dla których wiedza o kosmetykach ...

Fotki

Miejsca grona (0)