-
Anonim
Ja chyba tez sie skusze i sprawdze te metode i czy bedzie efekt jo-jo, ciekawe. -
Anonim
W środę minie tydzień od diety. Narazie mam - 4kg. W środę zaczynam drugą fazę diety. Dziś byłam na zabiegu, zaczełam też od razu po nim wmasowywać preparaty antycellulitowe, skóra po rolleticu jest bardzo rozgrzana/rozpulchniona i świetnie wszystko wchłanie. -
Anonim
Przypuszczam, że jeżeli osoba po 14 tygodniach od razy wróci do swoich starych przyzwyczajeń to przytyje, bardzo szybko. Ja ma nadzieje, że ten czas pozwoli mi jakoś poukładać moje nawyki żywieniowe.
Wczoraj miałam strasznego doła, przygotowałam obiad dla mojego kochanie, pysznego gyrosa z ryżem z warzywami, sosy czosnkowe, majonezowe itd, piwko, potem jakiś film leciał, to na stół wkroczyły chipsy. Myślałam, że mnie poskręca. Ten biedak uciekł do kuchni i tam jadł po jednym, żeby mi przykrości nie robić. Miałam ochotę wchłonąć wszystko ze stołu :) -
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
:D
Polecam, polecam. Ja od jutra zaczynam 2 fazę diety i trzy razy w tygodniu rolletic. Muszę się uspokoić, bo codziennie właże na wagę, dziś było -4,4 kg. Wiem, że niedługo się ustabilizuje i będzie schodziła wolniej, ale narazie jest super :D -
Anonim
>Magda napisała:
>:) jestes pewna??:P
Jak najbardziej. Jak przerwe to mnie zabijcie! -
Anonim
Dziś II tydzień
Waga: -4,9 kg
Rano byłam na zabiegu.
Dziś zjadłam sobie ukochanego grejfruta, pierwszy owoc od tygodnia, mniam. Potem zupka kalafiorowa, tzn. kupiłam w salonie takie zupki regenerująco-odchudzające i do niej po prostu wrzucam warzywa.
Na kolacje, zrobie sobie na grillu trochę mięsa :) -
Anonim
-
Anonim
Rozmawialam z kumpelami, to nie maja takich wynikow jak nie trzymaja sie diety. Naprawde to jest bardzo wazne , zeby przestrzegac jedzenia okreslonych rzeczy.
Dowiedzialam sie tez, ze ten trzeci tydzien jest okropny, jakies wymyslne napoje ziolowe, moze jak bede na Rolleticu, to kupie ksiazeczke, bo, az sie boje. -
Anonim
NIe strasz mnie:) Nie zmusze sie do picia jakis ziolowych obrzydliwych herbatek...Moze lepiej zmodyfikuje ta diete i bede po prostu jadla warzywa i owoce przez tydzien+ser chudy, jajko... -
katalana .
Witam,
jestem po drugim porodzie i tym razem mój brzuch ma się fatalnie -jest sflaczały (a to juz sześć miesięci po!). Wyczytałam w internecie, że można spróbować masaży rolletic. Czy to prawda? Czy jest możliwość skorzystania po prawej stronie Wisły??? -
ja też chodziłam na roletic, ale raczej po to żeby ujędrnić skórę i pozbyć się celulków przed latem
efekty były super więc polecam
tutaj jest tanio - płaciłam 80 zł za 10 wejść po 30 minut -
Studio Kształtowania Sylwet...
Marii Grzegorzewskiej 6, Warszawa
Telefon: 022-6449452
Godziny otwarcia: od 9 do 20 pon-pią sob-od 9 do 15