Kosmetyka profesjonalna [1189]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • xavi .......

Witajcie,
    gdzie w okolicach Warszawy, lub w samej stolicy warto jest się wybrać na kurs wizażu?
    Chcę "bilecik" na taki kurs podarować dziewczynie; -) Dobry pomysł? Ona marzy o takim zawodzie. Będę wdzięczny za jakieś adresy/dane itp.
  • Felicja Martynowska

Pomysł bardzo ciekawy, sama chciałbym coś takiego otrzymać; ) Moja koleżanka była w zeszłym roku na kursie wizażu i bardzo go sobie chwaliła. Dowiem się u kogo to było i ci dokładnie napiszę.
  • xavi .......

Proszę o w miarę szybką odpowiedź, bo mam jej to podarować już w przyszły weekend; -)
  • Felicja Martynowska

Tutaj: http://www.new-nails.com/index.php?... masz za 300 zł fajne szkolenie. Tu właśnie była koleżanka, która teraz pracuje w zawodzie. Bardzo sobie chwaliła to szkolenie.
  • xavi .......

Super - czegoś takiego właśnie szukałem, a szczególnie odpowiada mi cena; -) Pokaże to jeszcze koleżankom by same oceniły czy to dobry pomysł.
  • Felicja Martynowska

Późnej warto spróbować tego szkolenia:
    http://www.new-nails.com/index.php?...
    Oczywiście jeśli Twoja dziewczyna wiąże swoją przyszłość z kosmetyką
  • xavi .......

Nie, to na razie niepotrzebne. Zamawiam to --> http://www.new-nails.com/index.php?... Nawet udało się w idealnym momencie. Jeśli dziewczynie się spodoba, to już sama wybierze się na zaawansowane szkolenie. Aż takich prezentów dawać jej nie będę; -)
  • Felicja Martynowska

Rozumiem; ) Daj znać jak oceniła szkolenie - również chcę się wybrać na coś takiego. O New Nails słyszałam już m.in. że mają doświadczonych instruktorów, pracują nad każdym kursantem, a co najważniejsze, zależy im na jakości kursu. Ale to tylko słyszałam. Kiedy twoja dziewczyna ma się pojawił na tym kursie?
  • xavi .......

Zaplanowała sobie szkolenie na drugi tydzień lutego, więc pozostało sporo czasu. Z prezentu była bardzo zadowolona. Dzwoniła już do New Nails by się wstępnie umówić. Od dawna mówiła o takim szkoleniu - liczę, że czegoś się tam nauczy.
  • Felicja Martynowska

Wiesz co? Chyba sama muszę poważnie pomyśleć nad takim szkoleniem. W sumie to przydałyby mi się nowe umiejętności, choćby dla pracy w wakacje. To szkolenie "dobry start" z New Nails byłoby jak znalazł.
  • xavi .......

Luba jest po szkoleniu. W skrócie opowiem ci jak to oceniła. Przede wszystkim - jest bardzo zadowolona. Twierdzi, że po instruktorce widać było naprawdę bogate doświadczenie. Nie pracuje w New Nails od wczoraj. Na szkoleniu przebywały tylko dwie osoby, a trzecia dochodziła na nie, bo na jakichś innych zasadach się uczyła. Niemniej jednak przez większość czasu uczyły się we dwójkę. Nie potrafię wam przekazać tych różnych określeń związanych ze szkoleniem, więc to już ona sama opisze. Ogólnie program był zrealizowany w całości, od A do Z. Niczego nie pominięto, a każda kolejna część była realizowana bardzo solidnie. Reasumując - szkolenie godne polecenia.
  • Felicja Martynowska

Czyli to co ja usłyszałam okazało się być prawdziwe. Jeśli New Nails również i wy polecacie to ostatecznie się decyduje na szkolenie. Na początek to podstawowe o którym pisałam, czyli "dobry start". Jestem ciekawa czy mi się spodoba; )
  • xavi .......

A czemu miałoby ci się nie spodobać. Na podstawie tego co usłyszałem, mogę powiedzieć, że ta firma podchodzi profesjonalnie do obsługi każdej klientki, a to przecież wciąż rzadkość. Pewnie po "dobrym starcie" spróbujesz innych szkoleń. Chcesz już teraz coś rezerwować w New Nails? Czy raczej w odległej przyszłości?
| |

Zawód z przyszłością:KOSMETYCZKA -KOSMETOLOG! Zapraszam ludzi,dla których wiedza o kosmetykach ...

Fotki

Miejsca grona (0)