-
Anonim
właśnie zaczełam 3 semestr... do 1 marca mam złożyć temat i notatki do pracy dyplomowej. mam pytanie do dziewczyn które już pisały, bądż będą pisały swoją pracę. jaki był temet Waszej pracy dyplomowej? skąd brałyście materiały? ja jeszcze nie wiem jak będzie wyglądała moja praca dyplomowa (praca do 20 stron, choć ewentualnie może być więcej...), ponieważ już od roku pracuje na kosmetykach kolorowych pomyślałam sobie że będę pisać z wizażu: "KOsmatyki kololorowe, a pielęgnacja twarzy". Chce wykorzystać tu swoją wiedzę na temat produktów Maybelline, L`Oreal (zostałam przeszkolona z tych kosmetyków i znam dobrze te firmę). co myślicie o moim pomyśle na temat takiej pracy? czekam na Wasze opinie i sugestje co do tematu..
POZDRAWIAM! -
Anonim
Moje dziewczyny teraz będą pisały pracę dyplomową, tematów do wyboru było 30
Od diagnostyi skóry, poprzez elektrolecznictwo, cellulit, wypełniacze skóry i trądzik, pielęgnacje poszczególnych części ciała i rodzaje cer.
Kosmetyki kolorowe to świetny temat,
W rozdziale I można napisać rys historyczny kosmetyki ( od starożytnego egiptu, chin, japonii, barok , średniowiecze itp.)
W kolejnych rozdziałach przejść prze rodzaje, opis, kosmetyków kolorowych. Osobny rozdział może być poświęcony składnikom takich kosmetyków, a co za tym idzie częstym alergiom. Temat " rzeka" :)
Z tego co się orientuje, osoby kończące w roku 2006 są ostatnim rocznikiem piszącym prace, przyszłe roczniki będą zdawały egzamin kwalifikacyjny do zawodu ( składa się z części pisemnej i praktycznej). Nasz kochany MENiS che się rozwijać. Egzaminem objętych jest 75 kierunków w szkołach policealnych oraz techników.
http://www.cke.edu.pl/
Osoby zainteresowane mogą prosić o przesłanie informatora odnośnie egzaminów z określonego zawodu. -
-
Anonim
Poprzedni temat mówił o obronie pracy dyplomowej, ten porusza kwestię tematów i formy :)
-
-
-
Anonim
Fakt. Odpowiedziałam na posta :) nie zwróciłam uwagi na inne. Będe bardziej uważna na przyszłość :) -
-
Anonim
http://www.cke.edu.pl/index.php?opt...
Dlaczego nie ma tutaj kosmetyki??
Kurcze, szczerze powiem, że czytam sobie o tych egzaminach i trochę zaczynam się bać tego wszystkiego... U mnie w szkole nic nawet nie mówią o egzaminie, o pracy dyplomowej... -
Anonim
Dlaczego nigdzie nie ma kosmetyki??!! W żadnych punktach dotyczących kształcenia, egazaminu itp. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
oj nie wiem gdzie chodzisz do szkoly, ale tam gdzie ukończylam szkole( na rakowiedzkiej) to by nie przeszlo....
ja pisalam na temat zabiegu nawilzająco-dotleniajacgo z firmy Collin....
-
Julia Karo
Witam,
chętnie pomogę napisać pracę:
-licencjacką
-magisterską
-zaliczeniową.
Posiadam tytuł magistra i pisanie prac jest dla mnie pasją i przyjemnością. Moje wieloletnie doświadczenie, sprawia, że moi klienci są zadowoleni ze współpracy ze mną.
Jeżeli takie cechy jak:
-rzetelność,
-terminowość
-solidność
-indywidualność
-precyzja
są dla Ciebie ważne w tworzeniu pracy, to zapraszam do współpracy !
Każda praca pisana jest indywidualnie -
TANIO !
SZYBKO!
RZETELNIE
mail @: eprace.na100@gmail.com