Kosmetyka profesjonalna [1189]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Magdalena Werpachowska:)

Hej dziewczyny:-) Moze mi doradzicie.Ja jestem juz po studium kosmetycznym lecz chcialbym zrobic kurs na paznokcie( zel akryl) Moze mi doradzicie gdzie jest stosunkowo tanio i dobrze.Tak zeby mozna bylo sie czegos nauczyc.Pozdrawiam i z gory dzieki:-)
  • Anonim

Bardzo dobre kursy sa w Sabell w Ursusie. Nie wiem jak z cena, bo juz nie pamietam, ale kobieta ktora tam uczy jest super i wie jak przekazac wiedze. Polecam!

Dzieki wielkie, sprawdze.Jak ktos moze mi jeszcze cos polecic to napiszcie,pozdrawiam
  • Anulka :)

witam
    b dobre kursy sa w Art house na mokotowie zel akryl manicure pedicure wzorki masaz dloni itd dwa lata temu 750zl za caly kurs teraz niewiem
  • Anonim

polecam lekture forum eurofashion i kosmetyczki.net

tematów o szkoleniach jest mnóstwo

dzieki dzieki dziewczyny:-) z pewnoscia skorzystam i sprawdze,pozdrwawiam
  • seαns pαrαnoidαlnej iluzji

robilam kursy w sabelu i w art housie, lepiej oceniam sabell, w art housie to olewka byla, jak ci naprawde zalezy to sie dobrze nie nauczysz tam, ja polecam peggy sage - naprawde specjalisci ktorzy pomagaja bardzo, nie wiem dlaczego niektorzy mowia ze tam to juz lipa,chyba jeakis zlosliwce; ) jest bardzo fajnie ale ile ludzi tyle opini.
  • Anonim

Ja jestem z Warszawy,ale szkole sie tylko w Lodzi.Uwazam,ze warto dojechac,bo nie kosztuje to duzo wiecej,a wlasnie tam sa wg. mnie i wielu najlepsze osrodki szkoleniowe:
    Women Nails(Young Nails)
    Beautica-Sylwia Pfajfer(SPN)
    w Bydgoszczy-Emilia Jasinska(INM)
    a w Warszawie pani Malgosia Ekert - szkoli na Creativie-najdrozsza niestety marka.
    Wazne jest to,zebys nauczyla sie pracowac na dobrym produkcie.Wymienione przeze mnie osrodki pracuja na produktach najwyzszej jakosci,natomiast w Sabellu sa organizowane szkolenia firmy La Femme,ktora ma fatalna opinie,a w Art Housie New Nails,ktory tez dobra opinia sie nie ceszy.
    Zajrzyj na grono Paznokcie-tam jest temat o kursach,ktore polecaja dziewczyny.
  • Anna

Polecam WSZPZiU w Poznaniu ( 3 metody;)

Dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam.
  • Klaudia Makowska

http://w8.grono.net/forum/topic/399...
    Zapraszam na gronko paznokciowe, tam wszystko o pazurach
    ;p
  • Joanna Krawczyk

ja polecam Akademię stylu i urody na ul. międzynarodowej (park skarszewski)

1290zl., 100h, aktywna nauka, duzo praktyk na tagrach, roznych stoischach i w studiu reklamowym wytworni filmow dokumentalnych i fabularnych na chelmskiej, bagadata oferta, super kadra, bardzo dobre warunki, zapewnione produkty i materialy, kursy w tygodniu lub w weekendy, na koniec certyfikat dyplom w jez. polskim i angielskim, zaswiadczenie ministerstwa edukacji narodowej i zaswiadczenie o praktywach, poza tym szkola znajduje oferty pracy

wiecej szczegolow na prv

przez moje posrednictwo mozena sie tez zapisac na spotkanie informacyjne:)

pozdro.
  • bob

polecam art house naprawde mozna sie nauczyc :)
  • Anonim

Hey dziewczyny a czy może któraś z was zna Kurs Fresh Nails prowadzony na rakowieckiej na ochocie?? bo nie wiem czy dobrze zrobie wybierając ten kurs.
  • Anonim

Polecam kurs Perfect Lady.....ja zrobiłam go w Bydgoszczy i jestem bardzo zadowolona ale myśle ze w innych miastach też znajdziecie :) Naprawde szczerze polecam :D
  • Strun@♪ ♪♪ ♪

Zdecydowanie Beautica na produktach SPN, polecam salon "U Aniolkow" na Grochowskiej 324 paw. 7.-Wawa.
  • Julka Nowak

Ja polecam Panią Anię Gembala-Papież z abc nailstore katowice i kursy stylizacji paznokci właśnie tam prowadzone. Bardzo wysoki poziom, doskonałe produkty - bardzo profesjonalne. Byłam na szkoleniu podstawowym, a potem na zaawansowanym.
    W międzyczasie byłam jeszcze na kilku warsztatach w innych firmach, ale nawet się nie umywały i szybko wróciłam do "korzeni".
    Z tego co wiem od kilku miesięcy szkolenia prowadzone są w Tychach.

Tutaj strona internetowa:
    http://www.beautify.pl
  • greta g

w Warszawie polecam New Nails maja kursy 80-godzinne, ale też dłuższe 120-godzinne, koleżanka mi poleciła, zdecydowalam się i bardzo jestem zadowolona, małe grupy, fajni prowadzący, dużo materaiłu zrezalizowaliśmy, myślę, że po prostu trzeba obejrzeć sobie ich stronę interntową i przestudować ofetrę
  • Valentynka <3

ja polecam trendy-style na warszawskim bemowie.
  • Ania Zakrzewska

Hej. Ja robiłam taki kurs w AP Edukacji w Krakowie w zeszłym roku. Kurs był prowadzony przez profesjonalną kosmetyczkę - wizażystkę. Z tego co pamiętam to trwał 20 godzin dla każdej z trzech metod zakładania tipsów. Kosztowało mnie to ok. 500 zł. Na koniec dostałam certyfikat. Dzieki temu znalazłam pracę w salonie kosmtycznym Więc polecam.

• 1
  • 2
| |

Zawód z przyszłością:KOSMETYCZKA -KOSMETOLOG! Zapraszam ludzi,dla których wiedza o kosmetykach ...

Fotki

Miejsca grona (0)