Kostka Potocki 38LO w Warszawie [1365]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

moim skromnym zdaniem osoby ktore dostaly maxa musialy zrobic minete luczakowej, moze ktos chce sie podzielic swoimi opiniami o tych, ktorzy dostali maxa, nie przez zwykla polska zawisc, ale przez chec dowiedzenia prawdy....
  • Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MariAnna Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

i dlatego ty masz 20 ptk ??? :d jhahahahaha
  • Anonim

hahahhahah pierdol sie ja nie mam 20 bo nie sprzedalem swojego ciala za zdana mature; )

a skad wiesz z einni tez go nie sprzedali..
    a poza tym..nie minete łuczak,ale oda powinno byc :P
    prziecez kazdy wie ze to pedziek :D

sam sie pierdol....ja nie mam ochoty dzis:P

no i przede wszystkim....kurwa wiecej kultury ziom :D buahahaha

sprzedasz mi sie ,skoro nie zorbiels tego na maturze???
  • Anonim

ej no tobie to sie napewno nie sprzedam, widze ze traktujesz sprawe tego forum troszke zbyt powaznie, jesli ci przeszkada ze ktos sobie jajka robi to twoj problem
  • .:CHAŁABAŁA'h :.

ej ej Królak zostaw gruche( co za dwuznacznosc) hahaha
  • Anonim

pawełek robił patelnie ale chyba cos mu nie wyszło bo miał tylko 19 :(
  • Pablito

ale zaczekajcie chwile to sikor sie wykaze i powie co zrobilem zle ...
  • Pablito

o kurde ... to w takim razie purchla musiala tam dawac ostro ...
  • Anonim

minety to raczej nie, za to mala lapoweczka jak najbardziej, btw: pultacie sie na tym forum jakbyscie egz. do gimnazjum zdawali :D
  • .:CHAŁABAŁA'h :.

ja to mysle ze Sojer tam brodą posmyrał kogo trzeba :D
  • Grono.Net

kurwa ja mam 9/20 plasuje sie w czolowce szkolnej jak i klasowej:).bez lizania i innych takich.Sojka?co tu duzo mowic byl tam najdluzej:] hehehehehehehehhe
  • Grono.Net

sikor ty musisz sie przestac z sojka kolegowac bo ci stłamsi (tak to sie pisze?) umysł.zaczniesz pic zdrowa wode zamiast piwa itp:) jebaniutki 20/20 !!harpagan!
  • Grono.Net

ej jeszcze jedno ta grucha to jakas podejrzana jest!kurwa na kazdym forum gdzie moja mysza nie stanie to kurwa ona tam jest i to tylko w tych szkolnych!!ja mysle ze to jedna z nauczycielek podszywajaca sie pod uczennice:]w morde jebane czego ci nauczyciele nie wymysla:] kurwa chce poznac sekrety liceum a potem je sprzedac innym nauczycielom!!!:] na ziemie sie kładz!!!!!!!!!!!!! hyhy
  • Don't worry

Hahaha!
    na bank ludzie co maja 20ptk strzelali minete w koncu Krolak wie co mowi :]
    sam mial 20/20 hahaha

buaha..zakrzak..a w leb dawno nie dostales?? o tak ..kabluje wszytko Peggy..i ona potem wie kogo chlostac wzrokiem :d buehehe.....
    wilku a ty ile miales??
  • Don't worry

no ja to mialem 17. tyle ile bylo maxymalnie bez chlapania minetki :]
  • Anonim

zazdosc... zazdrosc... straszna rzecz;)

wszyscy chlapaliście!!!!
  • Anonim

ej, bo jest sprawa taka,ze 20 punktow mozna zdobyc uzywajac tylko i wylacznie wrodzonej inteligencji i blyskotliwosci, nie trzeba tak jak wy to zrobiliscie, dawac loapowek, czy robic minety. ja jestem na to zywym dowodem, sieknalem dwudziestke!!! a sowinskiej sie chyba glupio zrobilo ze mnie do maturki nie chciala dopuscic
  • 1
  • 2
| |

Grono uczniów i absolwentów 38 LO im. Stanisława Kostki Potockiego w Warszawie. Zapraszamy. http://www....

Fotki

Miejsca grona (3)