- 1
- 2
-
Anonim
moim skromnym zdaniem osoby ktore dostaly maxa musialy zrobic minete luczakowej, moze ktos chce sie podzielic swoimi opiniami o tych, ktorzy dostali maxa, nie przez zwykla polska zawisc, ale przez chec dowiedzenia prawdy....
-
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MariAnna Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
-
Anonim
hahahhahah pierdol sie ja nie mam 20 bo nie sprzedalem swojego ciala za zdana mature; ) -
a skad wiesz z einni tez go nie sprzedali..
a poza tym..nie minete łuczak,ale oda powinno byc :P
prziecez kazdy wie ze to pedziek :D
sam sie pierdol....ja nie mam ochoty dzis:P
no i przede wszystkim....kurwa wiecej kultury ziom :D buahahaha
sprzedasz mi sie ,skoro nie zorbiels tego na maturze??? -
-
Anonim
ej no tobie to sie napewno nie sprzedam, widze ze traktujesz sprawe tego forum troszke zbyt powaznie, jesli ci przeszkada ze ktos sobie jajka robi to twoj problem -
.:CHAŁABAŁA'h :.
-
Anonim
pawełek robił patelnie ale chyba cos mu nie wyszło bo miał tylko 19 :( -
Pablito
ale zaczekajcie chwile to sikor sie wykaze i powie co zrobilem zle ... -
Pablito
-
Anonim
minety to raczej nie, za to mala lapoweczka jak najbardziej, btw: pultacie sie na tym forum jakbyscie egz. do gimnazjum zdawali :D -
.:CHAŁABAŁA'h :.
-
Grono.Net
kurwa ja mam 9/20 plasuje sie w czolowce szkolnej jak i klasowej:).bez lizania i innych takich.Sojka?co tu duzo mowic byl tam najdluzej:] hehehehehehehehhe -
Grono.Net
sikor ty musisz sie przestac z sojka kolegowac bo ci stłamsi (tak to sie pisze?) umysł.zaczniesz pic zdrowa wode zamiast piwa itp:) jebaniutki 20/20 !!harpagan! -
Grono.Net
ej jeszcze jedno ta grucha to jakas podejrzana jest!kurwa na kazdym forum gdzie moja mysza nie stanie to kurwa ona tam jest i to tylko w tych szkolnych!!ja mysle ze to jedna z nauczycielek podszywajaca sie pod uczennice:]w morde jebane czego ci nauczyciele nie wymysla:] kurwa chce poznac sekrety liceum a potem je sprzedac innym nauczycielom!!!:] na ziemie sie kładz!!!!!!!!!!!!! hyhy -
Don't worry
Hahaha!
na bank ludzie co maja 20ptk strzelali minete w koncu Krolak wie co mowi :]
sam mial 20/20 hahaha -
buaha..zakrzak..a w leb dawno nie dostales?? o tak ..kabluje wszytko Peggy..i ona potem wie kogo chlostac wzrokiem :d buehehe.....
wilku a ty ile miales?? -
Don't worry
no ja to mialem 17. tyle ile bylo maxymalnie bez chlapania minetki :]
-
Anonim
-
-
Anonim
ej, bo jest sprawa taka,ze 20 punktow mozna zdobyc uzywajac tylko i wylacznie wrodzonej inteligencji i blyskotliwosci, nie trzeba tak jak wy to zrobiliscie, dawac loapowek, czy robic minety. ja jestem na to zywym dowodem, sieknalem dwudziestke!!! a sowinskiej sie chyba glupio zrobilo ze mnie do maturki nie chciala dopuscic
- 1
- 2