Kostka Potocki 38LO w Warszawie [1365]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

to jest wg mnie miejsce, w ktorym powinien sie odbyc prawdziwy melanz potockiego, nie powsin. chocby ze wzgledu na dojazd
  • .:CHAŁABAŁA'h :.

e tam dla mnie powsin jest najzajebistrzy , ale jesli wiekszosc glosow bedzie na pola no to niech beda pola. dla mnie tam za duzo jest takich jakis dziwnych ludzi i rozbujników... no a co za tym idzie policji. ogulnie jest nie bezpiecznie..
  • Grono.Net

ojjj policji na rowerkach jest tyyyyyyyyyyyyyyyyle.
    ale pola i tak są fajne:)!
  • Anonim

wszedzie jest bezpiecznie chyba ze sie jest takim zwierzem zagrozonym wyginieciem jak rasta no i ten powsin to ja serdecznie pierdole juz wole parking w bescie wiec jestem na TAK za propozycja arcybiskuppa ŁONIARZA !!
  • Vy

Tak kurwa jasne, Może przesłać wam faksem mandaty z tamtąd :P (wczoraj zapłacony; ))
  • Emjoot

Po Polach - co by nie mowic - chodzi ostatnio od chuja Policji w cywilnych łachach! I sprawdzaja zawartosc plecakow w poszukiwaniu niedozwolonych substancji, a takze spisuja numery telefonow komorkowych!

Wlasnie takie przejscia mialem, wiec mowie!
  • Anonim

wlasnie dlatego powsin jest zajebisty... tylko ciezko wrocic wieczorem/noc... bo busy chyba do 23:xx ale na piechotke do wilanowa mozna sie przejsc, szczegolnie ze w powisnie stacje wybudowali; ) wpier na stacje po paliwo, a pozniej z buta na wilanow... a tam to juz macie nocny :)

Ten argument mnie przekonał :D
  • Anonim

dlatego nad wisla jest najlepiej - chociaz po ostatnich przejsciach wole tam nie isc, a w ogole po co wam te ognisko :O ?? nie wystarczy popic gdzies w wilanowie ?

za organizowanie ognisk w obszarach zabudowanych grozi powazna kara + rozprawa w sadzie grodzkim za niedozwolona wycinke lasu ^^

dlatego trzeba zawsze znalezc debila na ktorego sie zwali ^^
  • Królakko

A ja jestem za powsinem. To juz tradycja Potockiego... A plusem jest tez to ze nie tylko nasza szkola tam swietuje...

Ostatnio bylo nas sporo i wszyscy dobrze sie bawilismy...

co do Policji, nic nam nie zrobila choc przyjechala 5 radiolkami... a i wiejscka sie wmieszala:D
  • Anonim

Ludzie! od tysiecy lat w powsinie sa biby potockiego! a wy chcecie jakies pola mokotowskie gdzie pal jest wiecej niz na przecietnym komisariacie! w powsinie jest najlepszy klimat!
    PS. jesli chodzi o dojazd to do 23.30 wracaja z tamtad autobusy lub z kabat jezdza dwa nocniki!
    PS2. chujowe bylo wasze ognisko na zakonczenie roku.... 7osob?!
  • alicia

a tym debilem bedziesz ty ok??
  • Don't worry

no mi w sumie powsin odpowiada.
    Tylko zeby nie padalo i bylo wmiare cieplo!
    klimat zajebisty i mozna fajne akcje tam robic ale jestem wolnym sluchaczem
    pozdro zią's
  • Królakko

Dobra gatka Holcu, powsin i juz.... a zbiora sie tez dawni absolwenci Potockiego... Ja zalatwie ludzi i to sporo...

Ostatnio było wiecej niz 7 osob.. tylko ludzie cały czas przychodzili i odchodzili. ja byłem tak moze 30min. Poza tym to padał deszcz, wiec czego mozna sie było spodziewać..
  • Anonim

wole moje podwórko niz powsin i ja sie tam nie wybieram raczej
  • Mike_D

Dobra to ze starych absolwentow ja sie wbijam. Pozdro mlody, kiedy znow pijemy?
  • Anonim

jakies takie konkretne powazne picie to chyba bedzie w moim wykonaniu dopiero po maturach, ale za to przez całe wakacje no tak czy inaczej napic by sie wypadało
  • Anonim

kiedy wam sie matury koncza?? to wtedy zrobimy po rozdaniu swiadectw porzadne ognisko! zbierze sie tez najlepszy rocznik 85 :] i bedzie tak jak za dawnych lat....
  • Anonim

nie wiem ja to mam ostateczną 16 maj
  • 1
  • 2
| |

Grono uczniów i absolwentów 38 LO im. Stanisława Kostki Potockiego w Warszawie. Zapraszamy. http://www....

Fotki

Miejsca grona (3)