-
Anonim
Ja to raczej marne... zamulanie w Warszawie, może jakąś robote ogarne na jakiś czas. Pewnie jakiś melanż sie trafi jakoś ale ja to musze uważać na siebie. Jedyna dobra opcja to wyjazd z moją żoną gdzieś. -
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ MariAnna Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
ja to do babci..nad mozre z miskiem i do ciotki z miskiem :D
no i pewnie gory stolowe.. i sniezka :D -
Anonim
hmm w sumie nic specjalnego...zakladam wyjazd pod koniec sierpnia do Zakopca a na poczatku sierpnia na przystanek Woodstock swietowac urodzinki. a tak to zamulanie w Wawie -
Anonim
ja to w wakacje mam plan swietowac koniec edukacji w moim zyciu a co do wyjazdu to napewno jakis bedzie !! -
-
-
Olgabell
-
Anonim
a ja bede handlowal cialem przez pierwsze dwa miechy a we wrzesniu jade w himalaje -
.:CHAŁABAŁA'h :.
-
-
koalasmuck
-
-
Emjoot
Pewnie jakies praktyki... Moze MSZ, moze inne Ministerstwo (Skarbu albo Infrastruktury) ?
No i pewnie znowu jakis intensywny kursik japonskiego ^_^ -
Marcello
-
*LoLa *
Ja planuje wyjazd do Grecji...ale cóż najpierw musze na niego zarobić a z tym może być cięzko:/ -
☆
Ja planuje....no juz wszystko praktycznie załatwione..wyjazd do Turcjii:))....potem W.Brytanie nawiedzam...no i obóz z prawkiem...hihi..bede juz furka jezdzic...:) -
CZERNIAKOWSKI ROZRABIAKA
-
Pablito
e sojka a co z Egiptem !? no ... i mielno duza ekipa mialo byc grane ... oj cos Sojkowski sciemniasz nam tutaj ...
Turek uwazaj na siebie tam w tej WB ... -
☆
Ohh... Pushek jakis Ty troskliwy..niespodziewalam sie tego po Tobie..
Dobra ,dobra ..wszystko bedzie git...sama nie jade...damy rade...
Widze ze sie juz nie opedze od ksywki "turek"choc nie bardzo za nia przepadam...:/ -
Anonim
ojjjj ale to takie słodkie... "turek", siedzieć po turecku itp... ja to mowie w dobrym tego słowa znaczeniu:) -
ktos napisal WODKA??? wstydz sie..prziecez kazdy wie ze to na pierwszym miejscu :P