-
A P
Ale sie teraz pozmieniało...kiedy my bylismy w szkole było zupełnie inaczej.Ktoś jest z 85 lub konczył szkołe w 2004? -
Anonim
No tak, bo ile Was już w szkole nie ma? Roooooooook- ale sie pozmieniało!!! Buahaha -
ZUZA!!!LKKA!!!
uważam że wasz rocznik był ostatnim który miał luzy w maturalnej klasie i wam nauczyciele pomagali a nie byli przeciw wam -
Anonim
ehhh bo kiedyś było inaczej.. z roku na rok ta szkoła psi sie coraz bardziej.. i młodzież nie 'ta' hahaha -
-
Anonim
1985 - obecny :)
moze to ze nie chca pomagac na maturze jest kwestja tego jak WY sobie ulozycie zycie z nauczycielami. My raczej problemow z nimi nie mielismy i moze dlatego Lubili nas i chcieli dla nas dobrze. Moze wy im czyms podpadliscie ? -
Anonim
To nie kwestia nauczycieli i ukladow, a matury samej w sobie i zalozen tej Nowej, ktora my zdajemy :-/! -
ZUZA!!!LKKA!!!
nauczyciele nagle zaczeli nas srożej traktować i tu nie można się doszukiwać naszej winy
-
Anonim
-
Tere Fere
Nie ma tego zlego. U nas jedna nauczycielka chciala pomoc i zrobila zadanko na maturze z matmy. Wszystko bylo dobrze ale samo zadanie akurat zle. -
Anonim
Zuza, jakie luzy... weźmy za przykład B.Markowską... zajęcia były bardzo ciężkie. Ze względy na nas i na jej "trudny charakter"... myśle że jesteś w błędzie. To co, my jacyś ładniejsi od was jesteśmy?? -
Anonim
-
ZUZA!!!LKKA!!!
nie ale mi chodzi o klase maturalną u nas dąbkowska kazał chodzić do ostatnich zajęć nawet tym co matmy nie zdawali -
Anonim
No to faktycznie męki wielkie przechodziliście; ) Poza tym jak słysze jak wszyscy narzekacie na te nową maturę to powiem szczerze że z szacunku do Was wolę nie uzewnętrzniać swoich myśli...
Kazdy miał taki luz na jaki sobie zasłużył i tyle - poza tym zawsze jak sie jest na bieżąco (a nie patrzy z perspektywy czasu) to wydaje się że akurat twój rocznik, klasa itp są najbardziej pokrzywdzone...
Pozdr roczniki 84 i 84 -
ZUZA!!!LKKA!!!
ja się ciesze przynajmniej ze mamy wcześniej tą matruę bo po 16 maja ja mam juz wszystko z główy i luz do października z tego się cieszę -
Królakko
Nie badz taka pewna ze bedziesz miala luz [heheh]
A propro P Markowskiej, to malo kto mial tak przejebane przed matura jak ja :D, ale nawet ona na ustnej chociaz trochwe mowila ludzkim glosem :D...
Co do waszej matury ustne, jest ona zupelnie bez sensu i calkiem banalna. Musicie nauczyc sie z polskiego tylko tej pracy co przygotowaliscie, a my wszystkiego co bylo, a nie za malo...
co do nauczycieli, to jak kto se poscielil tak sie wyspil... ja do matury uczylem sie moze ze 3 dni :D, stres byl wielki, ale sie udalo i to wam z calego serca zycze.
pozdro caly rocznik 85 i czesc 86 :D -
ZUZA!!!LKKA!!!
-
Agniesia
-
Anonim
-
Anonim
-
Królakko
racja rubin :
jutro zamieszcze tekscik o markowskiej ten co kiedys napisalem na Polskim o niej
PS: a ta opowiesc o grzybach byla wyjebana w kosmos :D