-
Anonim
siema, mozecie mi napisać coś o szkole tylko tak poważnie cojest spoko a co masakra nauczyciele na których trzeba uważać, a którzy są luz. ile pkt trzeba mieć żeby się dostać i t p; p z góry dzięki -
Anonim
Punktow nie trzeba miec duzo (tak sadze).
Jezeli chodzi o szkole, to ja ja lubie. Nauczyciele w gruncie rzeczy sa spoko - szczegolnie teraz jak nie zdalam i traktuja mnie jakos powazniej chyba.
Jezeli chodzi o informatyke to sie niczego nie nauczysz...
Fizyka - jak bedziesz chcial, to sie nauczysz, ale nie licz na nauczycieli
Bilogia - podobnie jak z fizyka
Chemia - jak wyzej... :P
Polski - pani Łuczak jest master, z reszta jest spoko, ale przyszlosci z polskim nie wiarz
Geografia - Wojtus MISTRZ!!! Lesiak, moze byc...
Matematyka - pani Makowska - wymagajaca i srednio uczy wg mnie... pani Jankowska - wymagajaca, ale da sie z nia dogadac, ogolnie spoko. Reszta jakas taka niematematyczna chyba :)
Jezyki sa bardzo fajne. Super jest to, ze mozesz sobie wybrac 2 jakich chcesz sie uczyc.
Z dyrekcja da sie dogadac (przynajmniej mi to dobrze idzie). Tak samo jak z szatniarzem i reszta CREW; )
Ja pozytywnie odbieram szkole, a nawet ja lubie - ale dopiero od tego roku w sumie -
koalasmuck
straszna szkoła... okropni nauczyciele... i jeszcze ten mcdonalds obok...
odradzam -
Anonim
-
-
Desmond
To zalezy jakich nauczycieli będziesz miał i tyle, z panem Szatniarzem róznie bywa, jak wcześniej chcesz ze szkoły wyjść to nie ma bata (nie da Ci ubrań)
Ogólnie dostatecznie -
.:CHAŁABAŁA'h :.
-
Anonim
-
monisia :*
ja mysle ze sie dostaniesz, i wcale nie jest tak zle jak oni mówią ja jestem tu pierwszy roczek i uważam że dokonałam właściwego wyboru idąc do tej szkoły, mi pan marek prawie zawsze daje kurteczke a jak nie to zawsze można poprosić kogoś znajomego co pracuje na szatni, nauczyciele od języków są w sumie w większości spoko, derekcja też, Wojtuś - rządzi, może żeczywiscie chemia, fizyka i biologia nie są u nas na wyskim poziomie ale ci nauczyciele niesą też zabardzo wymagający, polski z pania nowak-łoś no cóż w sumie to nic do niej niemam mysle ze jesli sie jej słucha to mozna dużo wyniesc z lekcji, matematyka - Kinga słoczynska , ta kobieta mnie wykonczy, nieumie uczyc , robi sprawdziany 2 razy tródniejsze niz zadania z pod. ale w gruncie rzeczy nie jest taka zła , podsumowując są u nas w szkole beznadziejni nauczyciele ale wiekszosc jest do wytrzymania, atmopsfera super, a mc jest zaletą bo gdzie by sie chodziło na okienkach, albo jak naprzykład ktos po dotarciu do szkoły stwierdzi ze niechce mu sie isc na pierwszą lekcje....... nie ma idealnych szkół ale ja bym ją oceniła na 5= , pozdr -
Ina
ja w tej szkole jestem przez przypadek a w klasie tym bardziej...
co prawda troche musze jechac do szkoly ale chyba sie ciesze ze tu jestem:)
ocenie na koniec jak zdam
u chemiczki sa niezle akcje.. mozna pospiewac:)
Prokopiak od niemieckiego jest fajna.. chyba najbardziej ja lubie
ale jak sie trafi na Bednarkiewicz to tragedia... umie sie mniej niz na poczatku... ona strasznie mota w glowie, a jak zwroci sie jej uwage ze zrobila blad to cie opierdoli.. przynajmniej u nas tak to wyglada... z tego co pamietam bo staram sie unikac tego przedmiotu
zamiast mc moglaby byc jakas kawiatenka albo cos... przynajmniej bym cos tam jadla, a tak to do Malinki trzeba isc:)
ja sie bez problemu dostalam do tej szkoly.. to naprawde nie jest trudne
ale szatnia to mnie wkurwia... co prawda pan Mareczek nie jest najgorszy.. ale kurtek raczej nie daje jak chce sie wyjsc ze szkoly,a le zawsze mozna nosci przy sobie:)
-
Anonim
'Prokopiak od nemieckiego jest fajna' <--- czy wy sie pochorowaliscie czy co ? wy jej chyba jeszzec nie znacie.
a co do szkoly to praktycznie z kazdym da sie dogadac i wielu rzeczy da sie nauczyc, tylko jak na matmie cie przepuszczaja zawsze a prac domowych nie trzeba robic to ciezko jest sie jej nauczyc.
Dyrekcja moim zdaniem swietna - pogi i dyra z nimi zawsze sie dalo wszystko tak naprawde. -
Anonim
Nie wiem z kim miałeś matme foksie ale chyba nie z Jankowską. Bo ona nie dość że lubi stawiać laski (tylko bez skojarzeń) to jeszcze prace domową zadaje i to całkiem sporą.
Ogólnie to w tej szkole można się opierdalać i wszystkim leniom 38 LO polecam. -
Anonim
no tak - jankowska to wiem, u niej raczej ciezko sie opierdalac, ale reszta to poprostu luz totalny, a szczeoglnie w klasie maturalnej to ja juz chyba nic nie robilem -
Anonim
pamiętam napis pod koniec roku szkolnego na drzwiach do sali od polskiego (sali Łuczak):
"STOP! pozwól przejść dziecku do następnej klasy"
hahahahahahaha mistrzostwo no i oddaje atmosfere -
Anonim
heh no ciekawie ciekawi; ] piszcie dalej a ja bede sobie kumulował wiedze o kostce :] narazie jest pozytywnie :):):) -
Twins
Nauczyciele od jezykow sa super szczegolnie pani Roksana Sobieralska;) bardzo dobrze uczy i do tego nasza wychowawczyni jest na prawde super -
Anonim
e tam co WY wiecie:P Mietek Matuszkowiak, Ania Szczerbicka i Mariusz Kisielewski to są PRAWDZIWI mistrzowie:) -
Kartezjuszz
-
Anonim
Carter, Pani Prokopiak byla spoko... Nic do niej nie mam... Jak dostawalem 1 to za to ze nie umialem, a jak umialem to i 4 moglem dostac. Proste.
z tym ze latwo bylo mozna podpasc, jak ktos z grupy gadal za bardzo to cala grupa miala karna kartkowke, na ogol same jedynki byly.
no oczywiscie jeszzce zalezy jak traktujecie nauczyciela, bo jesli pomiatacie nim, to i on sie potrafi odwdzieczyc... w koncu to tez czlowiek -
Kartezjuszz
-
Anonim
Bo was Prokopiak pewnie nie lubila. Mialem z nia lekcje przez ostatni rok i to jest bez kitu spoko babeczka, najsmieszniejsza jest jak udaje ze sie wkurzyla (tak jak Pogi). Ja to w sumie niczego sie nie nauczylem z fizyki, chemii, z biologi cos umialem, ale mielismy ją tylko rok. 6 matematyk w tygodniu z Makowska, tego sie nie da zapomniec:) Ogolnie wszyscy od wf-u sa zajebisci, kiedys mielismy takiego skurwiela, sataniste od wf-u. Mam nadzieje ze juz dawno nie zyje. W sumie to przez te 3lata w nowym liceum caly czas byly jakies brechty i dobre akcje. Polecam!