KOSZYKÓWKA [7431]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MiChał

Gdzie i kiedy zapakowaliście pierwszy raz piłe do kosza?? Pochwal się tutaj i szpanuj przed innymi :p :)
  • Anonim

Miałem 14 lat a dokonałem tego w Parku Szczęśliwickim w Warszawie!!!!!!!!!
  • norbert

3gimnazjum czyli chyba 15 lat
    zwykły, z jednej nogi, jedną ręka na boisku szkolnym:D
  • drandran

w 1 gim. a gdzie to nie pamietam :D
  • Anonim

wczoraj na hali 85; ]
  • Anonim

Eee... w 1 gimnazjum
  • Norbi #7<od Teraz..

6 klasa podstawówki :) (ale nie mówie, że na 2.60 :P) :)
  • MiChał

Ja zajebałem pół roku temu na Sksie w sql :))
  • ..:Lakers:..

ja pierwszy raz zapakowałem na salezjańskich igrzyskach światowych w Chorwacji gdy miałem 14 lat :D ; )
  • Anonim

Moj 1 raz hmmc hyba 2 gim zwykly wsad ale od tamtej pory laduje jak chce no a teraz tylko cwicze by latac
  • Art

ja pierwszy raz zapakowalem w tym roku w wakacje na maazurach:D
  • DopeMan~

Chlip... A ja musze jeszcze pocwiczyc...
  • Anonim

to był 75 sierpien konkretnie
  • T-Street

Rok temu...teraz wsadzam prawie za kazdym razem kiedy mam dobra okazje. Jedna lub dwiema...juz mi to nie robi roznicy...; ) W koncu mialem sie chwalic, nie? :D

~~Much Luv~~CJ
  • Anonim

Ja tam jeszcze nie wsadzilam pilki do kosza bo jestem za niska ale wysoko skacze:]
  • ™MiSiO™

Ja pakowałem rok temu 12 lat na niski, a tera pracuje nad wysokim i
    doskakuje jak narazie do obręczy, ale chopa mam sporego jak mam 1,75 zwrostu :)
  • tajdi!

Ech, ja wsadziłem w te wakacje. Ale nie była zadowolona chyba... Zresztą, ważne że zapakowałem! A ładna była, ładna... Miała dosyć okrągłe kształty, jednak wypukła tam gdzie trzeba, było za co chwycić jak to sie mówi. Pamiętam, była wtedy dosyć chłodna, gdy tylko jej dotknęłem obiegły mnie dreszcze. Ach i jeszcze jej kolor - czerwoniutka jak kwiat róży...

Moja pierwsza obręcz <marzyciel>
  • Norbi #7<od Teraz..

Dobra dobra, ale 360 czy pod dwoma nogami :P:P:P :D
  • stachu

2 klasa gim
  • tajdi!

Robiłem to z nią na wiele sposobów. Z boku. Zarówno jednego jak i drugiego. Od tyłu też. Choć było ciężko, udało mi się zapakować. Oczywiście najczęściej robiłem to z nią klasycznie. A robiliśmy to często. Bardzo często. Jak lwy podczas godów. Co 15 minut. Przez 5 sekund. Czad!
| |

TJak wiadomo przy pisaniu nowego tematu... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obra..

Fotki

Miejsca grona (0)