-
MiChał
Gdzie i kiedy zapakowaliście pierwszy raz piłe do kosza?? Pochwal się tutaj i szpanuj przed innymi :p :) -
Anonim
Miałem 14 lat a dokonałem tego w Parku Szczęśliwickim w Warszawie!!!!!!!!! -
norbert
3gimnazjum czyli chyba 15 lat
zwykły, z jednej nogi, jedną ręka na boisku szkolnym:D -
drandran
-
-
Anonim
-
Anonim
-
-
MiChał
-
..:Lakers:..
ja pierwszy raz zapakowałem na salezjańskich igrzyskach światowych w Chorwacji gdy miałem 14 lat :D ; ) -
Anonim
Moj 1 raz hmmc hyba 2 gim zwykly wsad ale od tamtej pory laduje jak chce no a teraz tylko cwicze by latac
-
Art
-
DopeMan~
-
Anonim
-
T-Street
Rok temu...teraz wsadzam prawie za kazdym razem kiedy mam dobra okazje. Jedna lub dwiema...juz mi to nie robi roznicy...; ) W koncu mialem sie chwalic, nie? :D
~~Much Luv~~CJ -
Anonim
Ja tam jeszcze nie wsadzilam pilki do kosza bo jestem za niska ale wysoko skacze:] -
™MiSiO™
Ja pakowałem rok temu 12 lat na niski, a tera pracuje nad wysokim i
doskakuje jak narazie do obręczy, ale chopa mam sporego jak mam 1,75 zwrostu :) -
tajdi!
Ech, ja wsadziłem w te wakacje. Ale nie była zadowolona chyba... Zresztą, ważne że zapakowałem! A ładna była, ładna... Miała dosyć okrągłe kształty, jednak wypukła tam gdzie trzeba, było za co chwycić jak to sie mówi. Pamiętam, była wtedy dosyć chłodna, gdy tylko jej dotknęłem obiegły mnie dreszcze. Ach i jeszcze jej kolor - czerwoniutka jak kwiat róży...
Moja pierwsza obręcz <marzyciel> -
-
stachu
-
tajdi!
Robiłem to z nią na wiele sposobów. Z boku. Zarówno jednego jak i drugiego. Od tyłu też. Choć było ciężko, udało mi się zapakować. Oczywiście najczęściej robiłem to z nią klasycznie. A robiliśmy to często. Bardzo często. Jak lwy podczas godów. Co 15 minut. Przez 5 sekund. Czad!