- 1
- 2
-
Anonim
Hejka:D
Szukam jakiegoś obozu koszykarskiego na wakacje 2009.
Mam 16 lat, nie gram w żadnym klubie, a swoich zdolności nie potrafię ocenić perfekcyjnie. Chciałabym się podszkolić itp.
Ktoś coś poleca? -
hipson
Elo,
Nazywam się kuba i ostatnio znalałem fajny obóz koszykarski dla ludzi w naszym wieku (ja mam 15). Obóz nazywa się chris i dokładny opis będzie zamieszczony na stronie chris.com.pl od 28 02. Znajomi polecali ten obóz i w tym roku też na niego jadę. -
pjotrek
http://www.ecotravel.pl/oboz_let/pa...
nie wiem bo nie bylem, ale zapowiada sie ciekawie;p sam nie wiem czy nie pojechac;p -
Anonim
wiecie, wydaje mi sie ze to jeden wielki lipton :P
wyjdzie tak samo jak bys pojechal na jakikolwiek oboz i gralbys se w basket -
-
Anonim
przypominam tylko że jestem dziewczynką. Chyba to ma jakieś znaczenie.
-
Anonim
ja jade na obóz : http://walonis.w.interia.pl/
lecz to chyba raczej skierowane jest do panów i jest juz bardzo mało miejsc -
ダヴィッドゥ
zgodze sie z Mateuszem ten oboz jak inny tylko troche wiecej bedziecie grali w basketa i to wszystko -
dorotka
19.07 - 25.07 Interkosz dla młodzieży 14 +
Obóz sportowy dla fanów koszykówki, z codziennymi treningami na 4 boiskach koszykarskich prowadzonymi przez trenerów z USA, z meczami w ramach obozowej ligi dziewcząt i chłopców, z udziałem drużyn z Ukrainy, Litwy, Białorusi, Niemiec. Dużo atrakcji, konkursy indywidualne, drużynowe i koszulka oraz piłka dla każdego. Oczywiście trochę wakacyjnego wypoczynku miedzy meczami, filmy, dobra muzyka i
dekatlon, czyli 10 przykazań, dla sportowców i nie tylko.
Koszt 520 zł
do zobaczenia? -
bartu
-
dorotka
-
Anonim
-
Anonim
-
bartu
-
Anonim
-
bartu
-
Anonim
wiesz ja nie jestem katolikiem wiec nie wiem czy moge jechac na taki oboz?:P -
bartu
ale to nie jest katolickie, wejdź se na stronke proemu i poczytaj dokładnie -
Anonim
niepowtarzalnej atmosferze! A także powtórka z Dekalogu…
co chwila o biblii czy cos:P -
Anonim
dobra prawdopodobnie sie jeszcze dzisiaj zapisze:}
ale znacie jeszcze jakies obozy z wolnymi miejscami? -
dorotka
19.07 - 25.07 Interkosz dla młodzieży 14 +
Obóz sportowy dla fanów koszykówki, z codziennymi treningami na 4 boiskach koszykarskich prowadzonymi przez trenerów z USA, z meczami w ramach obozowej ligi dziewcząt i chłopców, z udziałem drużyn z Ukrainy, Litwy, Białorusi, Niemiec. Dużo atrakcji, konkursy indywidualne, drużynowe i koszulka oraz piłka dla każdego. Oczywiście trochę wakacyjnego wypoczynku miedzy meczami, filmy, dobra muzyka i
dekatlon, czyli 10 przykazań, dla sportowców i nie tylko.
Koszt 520 zł
ponownie zapraszam
- 1
- 2