KOSZYKÓWKA [7431]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Hopespell

Hej, szukam paru dziewczyn (lub facetów którzy nie grają agresywnie :P), które chciałyby pograć w Warszawie, czysto amatorsko i bez presji. Chodzi o to, że kiedyś grałam w kosza, później miałam kontuzję i teraz po 7 latach chciałabym spróbować znów wrócić do gry, ale zanim będę grała w miarę dobrze minie trochę czasu, dlatego szukam ludzi, którzy to uszanują, będą wyrozumiali i nie będą robili scen; )
    Jeśli znajdą się jacyś chętni to bardzo proszę o kontakt na priv albo tutaj w tym wątku :)
    Mam nadzieję, że znajdzie się kilku chętnych do wspólnej gry chociaż raz w tygodniu :)
    Pozdrawiam :)
  • osin #3

no ja bym byl chetny :)
  • a.

ja też bym ogólnie mógł ale zależy w jakie dni; )
  • %reset%

ja mam drużynę która chętnie pogra, oczywiście nie agresywnie :D
  • Hopespell

świetnie :) w takim razie myślę że po świętach uda się gdzieś wyskoczyć na jakąś salę czy coś :) jak będę coś wiedziała to dam znać :)
  • a.

to czekamy z niecierpliwością :D
  • Kamilos18 (GRCHW)

JA tez chetnie pogram^^:) zero agresora:D
  • Anonim

Jesli brakowałoby ludzi, to ja bardzo chetnie! nigdy sie nie biłem i gram pokojowo :D
  • Findek

Nie dadzą Ci spokoju dziewczyno, lepiej przyprowadź jakieś koleżanki bo każdy będzie chciał Cię kryć.
  • Jacek Jacek

Jaki tekst:D Tym bardziej że jest ładna:D Ale ona gra ze mną w jednym zespole:D
  • LOL

w sumie to i ja bym pogral
  • Anonim

ej Maku...bo sie obraze:P ty masz gdzie grac
  • Kamilos18 (GRCHW)

Ja tez chetnie moge pograc,dac mi znac priv jak cos.
  • Maf16

chętnie popykam szczególnie na sali
  • lady flame

hej :) też chętnie pogram :) jbc dajcie znać :))
  • ksn

Zapraszam wszytskich chętnych na basketa już dzisiaj między 16:30 a 17 Warszawa-Wesoła osiedle,
    plac wojska polskiego za szkołą podstawową jak coś to dzwonić 604339506 albo pisać;d
  • =]M4ci3k[=

Z chęcią, też bym zagrał :)
  • ksn

ja też bym pograł,jak by ktoś coś organizował niech da znać 604339506 najlepiej okolice pragi,płd,z resztą wszędzie będzie git jak jest basket i osoby chętne do gry
  • ksn

yo! dzisiaj godzina 16:00 Warszawa-wesoła, osiedle Plac Wojska Polskiego gramy:) dojazd z centrum 514 z wiatraka 173 i skm bezpośrednio zapraszam chętnych...
    Do zobaczenia
  • Kuba

Myslisz ze komuś będzie się chciało jechać aż tak daleko?; p
    J też moge zaprosić każdego na Białołęke na Nowodwory, bo gramy codziennie.
    Ale teraz to łatwiej podjechać do centrum pod pekin.
  • 1
  • 2
| |

TJak wiadomo przy pisaniu nowego tematu... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obra..

Fotki

Miejsca grona (0)