- 1
- 2
-
Hopespell
Hej, szukam paru dziewczyn (lub facetów którzy nie grają agresywnie :P), które chciałyby pograć w Warszawie, czysto amatorsko i bez presji. Chodzi o to, że kiedyś grałam w kosza, później miałam kontuzję i teraz po 7 latach chciałabym spróbować znów wrócić do gry, ale zanim będę grała w miarę dobrze minie trochę czasu, dlatego szukam ludzi, którzy to uszanują, będą wyrozumiali i nie będą robili scen; )
Jeśli znajdą się jacyś chętni to bardzo proszę o kontakt na priv albo tutaj w tym wątku :)
Mam nadzieję, że znajdzie się kilku chętnych do wspólnej gry chociaż raz w tygodniu :)
Pozdrawiam :) -
osin #3
-
a.
-
%reset%
-
-
Hopespell
świetnie :) w takim razie myślę że po świętach uda się gdzieś wyskoczyć na jakąś salę czy coś :) jak będę coś wiedziała to dam znać :) -
a.
-
Kamilos18 (GRCHW)
-
Anonim
Jesli brakowałoby ludzi, to ja bardzo chetnie! nigdy sie nie biłem i gram pokojowo :D -
Findek
Nie dadzą Ci spokoju dziewczyno, lepiej przyprowadź jakieś koleżanki bo każdy będzie chciał Cię kryć. -
Jacek Jacek
Jaki tekst:D Tym bardziej że jest ładna:D Ale ona gra ze mną w jednym zespole:D -
LOL
-
Anonim
-
Kamilos18 (GRCHW)
-
Maf16
-
lady flame
-
ksn
Zapraszam wszytskich chętnych na basketa już dzisiaj między 16:30 a 17 Warszawa-Wesoła osiedle,
plac wojska polskiego za szkołą podstawową jak coś to dzwonić 604339506 albo pisać;d
-
=]M4ci3k[=
-
ksn
ja też bym pograł,jak by ktoś coś organizował niech da znać 604339506 najlepiej okolice pragi,płd,z resztą wszędzie będzie git jak jest basket i osoby chętne do gry -
ksn
yo! dzisiaj godzina 16:00 Warszawa-wesoła, osiedle Plac Wojska Polskiego gramy:) dojazd z centrum 514 z wiatraka 173 i skm bezpośrednio zapraszam chętnych...
Do zobaczenia -
Kuba
Myslisz ze komuś będzie się chciało jechać aż tak daleko?; p
J też moge zaprosić każdego na Białołęke na Nowodwory, bo gramy codziennie.
Ale teraz to łatwiej podjechać do centrum pod pekin.
- 1
- 2