-
ksn
dla chcącego nic trudnego ale trzeba coś zorganizować ( a co do grania codziennie to akurat nie gram mam tam znajomych którzy grają sam dojeżdzam do nich :) )
pzdr -
ksn
Witam ponownie fanów basketa jeśli ktoś jest z okolic wesołej,rembertowa,sulejówka i chce zagrać w kosza zapraszam na plac wojska polskiego Wesoła miedzy 18 a 19 codziennie (jeśli ktoś mieszka dalej a ma chęci dotrzeć do nas również zapraszam)
Elo wszystkim graczom -
Kazz
Widze ze temat troche podupadł wiec moze mała reaktywacja bo widze ze duzo osób by pograło a niema z kim zróbmy cos z tym !! :) -
If U're 555 then I'm 666
Przyjedzie ktoś do Nowego Dworu Mazowieckiego... Zapraszamy BTeam. :*
(my też możemy przyjechać)
jak coś to na priv na jakiś meczyk :D
P.S.: Dobrze że został reaktywowany ten wątek:D -
-
Kazz
-
Czaro
ja polecam Wesołą, spoko, tylko ostatnio ziomków zabrakło, więc wbijajcie:) -
Kazz
Zbiore tam swoje 4 litery tylko daj droge na boisko z pkp i z przystanku na którym jezdzi 514 xD -
Czaro
-
Kazz
-
ksn
yo sluchajcie moze znajdziemy jakies miejsce zeby kazdemu pasowalo zbierzmy sie i grajmy mo0ze nawet maly turniej sie zorganizuje a pozniej wieczorkiem jakies piwko. -
Kazz
To ja proponuje podstawówke 162 koło ulicy łukowskiej 6 koszy czyli 3 boiska nie zniszczone ja proponuje w najblizszy wtorek kolo 17 dojazd 141 115 382 158 182 to najblizsze
w te autobusy mozna wsiasc na saskiej gdzie jezdzi duzo przyspieszonych
kontakt 505750848
mozna tez sie ustawic przy promenadzie -
ksn
no i git kazz ja zbieram swoich ziomkow ograniaj swojich i vco zapraszamy innych wyjadaczy zeby wpadli pzdr
-
Kazz
-
ksn
-
Kazz
-
ksn
sorry ale ja dzisiaj odpadam raz ze niema ziomkow ode mnie 2 kontuzja,ale jak cos jestesmy w kontakcie eloszka -
Kazz
-
Mariusz Paciorek
Witam
Poszukuję osób zainteresowanych grą w koszykówkę w Józefowie k/Warszawy.
Gra co piątek w godz.21-22 w wynajętej hali sportowej w Józefowie.
Najbliższe spotkanie piątek 04.02
Poziom min. podstawowy
Koszt uczestnictwa 10zł
Pozdrawiam
Mariusz
606472604
mariuszp200@wp.pl -
Tomek
Witam,
Poszukuje osób do gry w kosza na rivierze w centrum warszawy (metro politechnika)
Gramy w soboty 21-22.30
Poziom podstawowy, zapraszam również panie (mamy już 2-3)
Pierwsze półgodzinki robimy trening, prowadzony przez profesjonalnego instruktora sportu w koszykówce :D, więc będzie można poćwiczyć podania, rzuty i jak będzie dobrze szło ciut taktyki;P.
Koszt uczestnictwa 15zł, lub zniżkowe 10zł przy płaceniu za cały miesiąc
Pozdrawiam
Tomek
664-435-191
t.lojek@onet.eu