- 1
- 2
-
qqq qqq
Witam;] jest zima pomyslalem ze warto by bylo pobiegac za pilka zeby do konca sie nie zestarzec;] Kto bylby chetny na spedzanie sobotnich wieczorow lub innych dni na hali wsrod lepiej i gorzej grajacych amatorow? Jesli ktos jest zainteresowany prosze o odpowiedzi -
Anonim
-
Anonim
Ja + 2 moich znajomych(jesli sie zgodza);]
jak bedzie ok 10 osob chyba styknie? -
Anonim
-
-
...
-
...
-
Anonim
Mysle ze jak sie zbierze grupa to bedziemy sie zastanawiac nad hala taka zeby kazdemu pasowalo dojechac itd -
...
-
Gruber
-
Anonim
Sa miejscia;]
ok wiec maly rachunek mamy jaz pare osob:
ja + 2-3 moich znajomych
adrian
dominik + 1 jego znajomy
gruber
czyli 8 osob na ta chwile jesli wszystko pojdzie dobrze. czyli mozna juz myslec nad jakas hala, macie jakies pomysly gdzie jest tanio i latwy dojazd? Ja w tym albo w nast tygodniu pojde do mojej bylej szkoly zapytac czy nie chcieliby wynajac (jakies 300m od arkadii). Jesli macie jakies inne propozycje to podzielcie sie;] -
Jacu
Ja bym się chętnie załapał. Jestem ze śródmieścia, więc mogę wszędzie dojechać praktycznie. -
Rafał
Ja chętnie dorzucę się do puli gdyby udało się w okolicach Arkadii - extra, ale każda lokalizacja w wawie będzie ok. -
Raaaszi
Jeśli by się zwolniło jakieś miejsce to ja również chętnie pogram; ) jako że mieszkam praktycznie w centrum więc nie ma problemu z dojazdem do lokalizacji. -
Anonim
To zrobimy moze dwie druzyny po 5 i jesli bedzie wiecej osob to po prostu bedzie rezerowa lawka i bedziemy sie zmieniac zeby kazdy sie pomeczyl;p -
Anonim
Aaa i musze zapytac o ta hale tylko ze 100% pewnosci nie mam ze to przy arkadii (a dokladnie al.jana pawla 69) wypali. bede informowal, ale jesli ktos ma jakas inna na oku to mowcie -
Jacu
Na polnej (niedaleko metra politechnika) maja dobra hale, ale drogo bo około 130 za godzinę. -
Raaaszi
w weekendy 160 cała hala za godzine, drogo ale bardzo dobra hala, często ze znajomymi gramy na niej w nogę. -
Jacu
tylko pytanie czy na 10 osób potrzebna nam cała hala? ona jest duża i łatwo się zmachać, szczególnie w zimowym okresie obniżonej kondycji. -
Raaaszi
Też prawda połowa hali będzie odpowiednia tylko czy pasuje lokalizacja -
Rafał
Z tego co wiem to w OSIR na Polnej za jeden sektor płaci się 107zł, chyba ze cos sie zmieniło
- 1
- 2