-
Anonim
Było już wiele tematów dotyczących szukania klubów, w których można by pograć.
Mam propozycję, aby wszyscy ci, którzy szukaja klubu pisali o tym w tym temacie.
Oto niezbędne informacje:
Twoje umiejętności: -
Michal...;P
16 lat
Radzyn Podlaski <woj. Lubelskie>
a umiejetnosci: ttrudno powiedziec <nie latwo jest mowic o sobie> -
Anonim
-
Anonim
jesli grasz w zespolach mlodziewzowcyh wchodzisz na stronke okregowego zwiazku koszykowki szukasz najblizszego klubu i zglasasz sie do trenera ze chcesz grac i trenowac zaden problem
post bez sensu ...
-
-
Anonim
no niby tak, jednak nie zawsze są tam szczegółowe informacje na temat treningów itp.
Niektórzy chcą takze wiedzieć coś nieco więcej na temat danego klubu niż jego nazwa i nazwisko trenera; ] -
Tomek.
mam 16 lat (rocznik 91) mieszkam w Warszawie (Bielany) ciezko mi okreslic jak gram, ale napewno nie jestem poczatkujacy. Myslalem, zeby najpierw pojsc do jakiegos kiepskiego klubu, zobaczyc jak stoje wzgledem innych i ewentualnie przeniesc sie do czegos pozadniejszego. Jakies pomysly? -
Albi...!
-
Tomek.
-
Anonim
>BeYourself noMatter what theySay wrote:
>mam 16 lat (rocznik 91) mieszkam w Warszawie (Bielany)
>ciezko mi okreslic jak gram, ale napewno nie jestem
>poczatkujacy. Myslalem, zeby najpierw pojsc do jakiegos
>kiepskiego klubu, zobaczyc jak stoje wzgledem innych i
>ewentualnie przeniesc sie do czegos pozadniejszego. Jakies
>pomysly?
to samo. tylko ze 30 min mam do centrum! -
Kuba
14 lat(1993r) niezle warunki jak na moj wiek, ok. 188cm, 66kg, male doswiadczenie, woj. mazowieckie, powiat miński -
Kris
rocznik 92
miasto: Mińsk Mazowiecki
Moje umiejętnośni: myśle ze gram niezle, w pierwszym skladzie mojej szkoly ktora wygrala powiat miński, wiec jakis poziom jest. -
Kris
-
Mechol
szukam klubu w Warszawie mam 14 lat r. 93. myślę że do początkujących się nie zaliczam i chcę gdzieś trenować doradźcie -
MiChał
Miasto: Mińsk Mazowiecki (Mazowieckie) near Warszawa; )
Umiejętności: Dobre wejścia pod kosz, ze wzrostem 182cm spokojnie łapie sie obręczy na wymiarowym koszu, mam takie dni kiedy każda piła za 3 siedzi w koszu, dobre rzuty z półdystansu, szybkość; ) wytrzymałość ... to chyba wszystko; ) -
Aga
13 lat,Warszawa Grochow,umiejetnosci-trudno powiedziec.Umiem tyle co gralam na wfie czyli niby malo ale w sumie jakos sobie radze:P -
Anonim
a coś dla 90 rocznika by się znalazło w Polonii ?? jest tam jakaś taka sekcja? -
Anonim
15 lat rocznik 92
Łosice (woj. Mazowieckie)
Umiejętności??? No powiem tak: Nie jestem początkującym, ani expertem. Powiedzmy ZAAWANSOWANY. 183cm wzrostu; wyskok ok.40/45cm -
>eM A Gie I Ka napisał
>a coś dla 90 rocznika by się znalazło w Polonii ?? jest
>tam jakaś taka sekcja?
Jest tam dobra drużyna 90'. Ale cieżko bedzie sie dostać do 12 meczowej. Bedą MP :) -
Anonim
No i o to chodzi zeby było trudno sie dostać. Rywalizacja by mi sie przydałą bo już dawno jej nie doznałem; -) -
jarek lukasiewicz
Klub UKS Gim. 92 Ursynów chętnie sprawdzi nowych zawodników do drużyny młodzików roczniki 1996, 1995. Młodzików starszych 1994, 1993 . Kadetów 1992, juniorów 1991. Niestety starszych nie przyjmujemy bo niemamy zespołów w wyższych rocznikach.