KOSZYKÓWKA [7431]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Było już wiele tematów dotyczących szukania klubów, w których można by pograć.

Mam propozycję, aby wszyscy ci, którzy szukaja klubu pisali o tym w tym temacie.

Oto niezbędne informacje:

Miasto:

Twoje umiejętności:
  • Michal...;P

16 lat
    Radzyn Podlaski <woj. Lubelskie>
    a umiejetnosci: ttrudno powiedziec <nie latwo jest mowic o sobie>
  • Anonim

Wiec ja pomogę wszystkim z woj. Mazowieckiego!
  • Anonim

jesli grasz w zespolach mlodziewzowcyh wchodzisz na stronke okregowego zwiazku koszykowki szukasz najblizszego klubu i zglasasz sie do trenera ze chcesz grac i trenowac zaden problem

post bez sensu ...
  • Anonim

no niby tak, jednak nie zawsze są tam szczegółowe informacje na temat treningów itp.

Niektórzy chcą takze wiedzieć coś nieco więcej na temat danego klubu niż jego nazwa i nazwisko trenera; ]
  • Tomek.

mam 16 lat (rocznik 91) mieszkam w Warszawie (Bielany) ciezko mi okreslic jak gram, ale napewno nie jestem poczatkujacy. Myslalem, zeby najpierw pojsc do jakiegos kiepskiego klubu, zobaczyc jak stoje wzgledem innych i ewentualnie przeniesc sie do czegos pozadniejszego. Jakies pomysly?
  • Albi...!

• Tomek.

Dzieki, tylko kiepski dojazd :( A cos blizej znacie?
  • Anonim

>BeYourself noMatter what theySay wrote:
    >mam 16 lat (rocznik 91) mieszkam w Warszawie (Bielany)
    >ciezko mi okreslic jak gram, ale napewno nie jestem
    >poczatkujacy. Myslalem, zeby najpierw pojsc do jakiegos
    >kiepskiego klubu, zobaczyc jak stoje wzgledem innych i
    >ewentualnie przeniesc sie do czegos pozadniejszego. Jakies
    >pomysly?

to samo. tylko ze 30 min mam do centrum!
  • Kuba

14 lat(1993r) niezle warunki jak na moj wiek, ok. 188cm, 66kg, male doswiadczenie, woj. mazowieckie, powiat miński
  • Kris

rocznik 92
    miasto: Mińsk Mazowiecki
    Moje umiejętnośni: myśle ze gram niezle, w pierwszym skladzie mojej szkoly ktora wygrala powiat miński, wiec jakis poziom jest.
  • Kris

I prosze o pomoc.
  • Mechol

szukam klubu w Warszawie mam 14 lat r. 93. myślę że do początkujących się nie zaliczam i chcę gdzieś trenować doradźcie
  • MiChał

Miasto: Mińsk Mazowiecki (Mazowieckie) near Warszawa; )

Umiejętności: Dobre wejścia pod kosz, ze wzrostem 182cm spokojnie łapie sie obręczy na wymiarowym koszu, mam takie dni kiedy każda piła za 3 siedzi w koszu, dobre rzuty z półdystansu, szybkość; ) wytrzymałość ... to chyba wszystko; )
  • Aga

13 lat,Warszawa Grochow,umiejetnosci-trudno powiedziec.Umiem tyle co gralam na wfie czyli niby malo ale w sumie jakos sobie radze:P
  • Anonim

a coś dla 90 rocznika by się znalazło w Polonii ?? jest tam jakaś taka sekcja?
  • Anonim

15 lat rocznik 92
    Łosice (woj. Mazowieckie)
    Umiejętności??? No powiem tak: Nie jestem początkującym, ani expertem. Powiedzmy ZAAWANSOWANY. 183cm wzrostu; wyskok ok.40/45cm
  • Norbi #7<od Teraz..

>eM A Gie I Ka napisał
    >a coś dla 90 rocznika by się znalazło w Polonii ?? jest
    >tam jakaś taka sekcja?

Jest tam dobra drużyna 90'. Ale cieżko bedzie sie dostać do 12 meczowej. Bedą MP :)
  • Anonim

No i o to chodzi zeby było trudno sie dostać. Rywalizacja by mi sie przydałą bo już dawno jej nie doznałem; -)
  • jarek lukasiewicz

Klub UKS Gim. 92 Ursynów chętnie sprawdzi nowych zawodników do drużyny młodzików roczniki 1996, 1995. Młodzików starszych 1994, 1993 . Kadetów 1992, juniorów 1991. Niestety starszych nie przyjmujemy bo niemamy zespołów w wyższych rocznikach.
| |

TJak wiadomo przy pisaniu nowego tematu... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obra..

Fotki

Miejsca grona (0)