-
.
ostatnio nalecialo mnie na dyskusje ...i pytam sie szanowne towarzystwo :
1 Czy dziewczyny umieja grac w kosza?
2 Czy kiedykolwiek ograla Cie jakas dzeiwucha?
3 Jakie to uczucie z nia przegac buhehehe ?
o odp. na pyt 2 i 3 prosze plec meska:D -
Anonim
-
Anonim
ooo kolezanka Krzyska (z nim przegrałem mozna zaliczyć go do dziewczyn choć strasznie brzydkich)
o ale dostałem kiedyś bloka od panny -
.
hahha no to wszytko jasne! no jak na dziewczyne nie byl bytaki brzydki ne przesadzaj hy hy :D podgolil by sie gdzie iegdzie i niezla dupcia by yla zniego :D -
-
wTeresa
no jasne ,ze dziewczyny potrafia grac w kosza :D jak bedziecie cos gralui to dajcie znac na forum.pozdr :) -
Anonim
1.tak ty jestes tego przykaldem!!:)
2.nie miałem tej przyjemnosci3.niewiem:)
pozdro -
#21 Maliniak
1. Niektore na prawde niezle wymiataja :))) Nie jeden facet chcialby grac tak jak one :P
2. Jeszcze nie :P
3. Nie wiem :))) -
..:: nulcia ::..
-
B
pewnie ze umieja!!
musze poczekac z 2 miesiaczki zeby zaczac grac wszytsko przez mecz z białorusia
a jak gosci ogrywalam zkolezankami to mieli taki dyskomforcik...panowie nie ma co sie tym przejmowac nie zawsze jest sie na gorze..
tak sie zastanawiam czy jest jaksi sport tylko dla kobiet?... -
zremiksowany
hehee no ba :] czego najlepszym dowodem jest turniej pod wola parkiem w ub roku hyhyhyy co sama wiesz Brzozko najlepiej :P
swoja droga kilka dni temu Diana mnie zdjela i to tak nie w kij pierdzial a znajac zycie to bedzie to na jakims mixie :P -
Anonim
-
.
hy hy oczywiscie te pytanie ktore zadalam jest retoryczne hehehe no ale macie po lizaku odemnie za te odpowiedzi hi hi :D -
Anonim
haha jasne najpierw rozdasz im te lizaki a potem i tak zabierzesz... :P:P -
Anonim
-
aś.
wlasnie to pytanie bylo retoryczne... powinno brzmiec: dlaczego dziewczyny tak dobrze grają?? :D -
zremiksowany
-
zremiksowany
-
Grono.Net
1.oczywiscie ze nie umieja
2. nie, walker mnie jeszcze nie ogral
3. nie wiem
wiem ze niezla dupa ze mnie, dziekuje za uznanie -
Kamil
powiem Wam, ze dzis mialem okazje na meczu grac przeciwko dziewczynie....calkiem, calkiem...Na pewno byla najlepsza w swojej druzynie :) -
Grono.Net