KOSZYKÓWKA [7431]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • marozet

Czy mi się tylko tak zdaje czy rzeczywiście u nas w sklepach jest tragicznie z butami do koszykówki?
    Półtora roku temu wchodziłem do np. Reeboka i był spory wybór. Akurat wtedy "zakochałem się":) w DMX NBA. Nie wiem dokładnie jak się ten model nazywa bo na buciku nie ma, a pudełka dawno nie mam.
    Kosztowały chore pieniądze, pewnie przez znaczek NBA:).
    W każdym razie było z czego wybierać, a teraz...?!
    3 modele do kosza, 2 przecenione. Widać, że nie najlepiej wykonane. Wchodzę do sklepu NIKE - 3 modele. Patrzę w go-sporcie na półkę z NIKE 4 modele....
    Cały czas mi się wydawało, że Reebok czy NIKE mają co najmniej kilkadziesiąt modeli butów do koszykówki, a u nas nic. Bieda i ubóstwo. Dobrze, że stare buciki jeszcze się trzymają, bo trzeba by się było powiesić na sznurówkach:)

Jakie są wasze odczucia?
    Może ktoś zna sklepy gdzie naprawdę jest wybór butów do kosza?
  • #Móżyn

Hmm najlepiej pojedź do jakieś większej galerii lub do Factory na ursusie tam jest sklep reeboka z b. dużą ilością modeli i jeszcze mają modele AND1 , a w Nike'u też jest spory wybór.. A jeśli mowa o innych sklepach to rzeczywiście kiszka straszna.. ale cóż.. napewno więcej osób gra w piłę lub chodzi w zwykłych adidaskach niż w butach nad kostkę..

Pzdr.
  • Maciej?

ja właśnie wczoraj sobie na allegro zamówiłem butki...air force one (do chodzenia rzecz jasna) i wegług mnie tam się bardzo opłaca kupować...no ale jeśli chcesz w sklepie no to właśnie Factory, w Galerii Mokotów jest kilka dobrze zaopatrzonych sklepów... i jest kilka hurtowni jeszcze...
  • Pawlak

..... http://www.pickyourshoes.com ..... do wyboru - do koloru.
  • marozet

W internecie owszem. Ale akurat ja muszę najpierw przymierzyć but. Jeśli nie czuję, że mam coś na nodze to wtedy jest ok i mogę go kupić.
    Wybiorę się kiedyś do FACTORY.
  • Monika Kulkowska

pociesze was:D dziewczynom jest jeszcze cięzej znaleźć fajne butki:)
  • Pit

w Łodzi wchodzisz do sklepu sportowego i buty z podpisem basketball na etykietce to lipa a nie but do kosza...wszystko dla dresiarzy idzie a nie tych co naprawde graja w kosza i potrzebuja solidnych wytrzymalych butow...
    na dodatek jak juz jakims cudem sie znajdzie i sie pytam czy jest rozmiar 48,5 to mi expedientka odpowiada ze oj nieee, mamy tylko do 45...
    co to ma byc??
    48,5 jak na koszykarza to nie jest jakis monstrualny rozmiar buta...
    tragedia...od 2 lat zamawiam przez internet, to jedyna alternatywa, trzeba tylko znac rozmiar wkladki w cm i po sprawie :)
  • ..:: Kukoc ::..

w Factorty widzialem ze 2 tygodnie temu stare Lebrony (czarne) za bodajze 2 stówki z hakiem.
  • Anonim

Ja mam AND 1 z Anglii bo u mnie w ogóle kiepsko w mieście z butami :( Ale na szczęście ma się rodzine za granicą :)
  • Maciej?

no ja na pocztaku w sklepie przymierzyłem but a potem kupiłem ten rozmiar na allegro!!
  • #Móżyn

Z tymi starymi LeBronami to prawda..:] 260 kosztują a ja już poluję na mój rozmiar;)

Pzdr.
  • Anonim

lipa jest po maxie z AND1 Rekanize dostępne są tylko 2-3 kolory z możliwych chyz siedmiu.
  • CarMELOO

Dokładnie u nas w sklepach nie ma dobrych butów do kosza a jeśli się już trafią to albo nie ma rozmiaru albo cena z kosmosu.Na szczeście mam mozliwość sprowadzenia z usa ,albo przez allegro.
  • Anonim

http://www.footlocker.com
    http://www.allegro.pl
    nike shox VC IV rzadza!
  • Anonim

W Blue City jest fajny sklepik AND1 i Convers'a ....tam sa ladne buciki i spory wybor....
  • Anonim

dziewczyny i tak maja gorzej z kupnem butów do kosza ... PRAKTYCZNIE WOGÓLE NIE MA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ja już od dawna na jakies sensowne poluje ale narazie to tylko jedne widziałam xP ale strzsanie DROGIE !
  • Mac

Na puławskiej(warszawa rzecz jasna) jest zajebisty sklep w ktorych jest praktycznie wszystko procz t-macow. Duzo stafu do kosza - moze nie najtaniej ale jest.
  • Sergio

Co z tego ze są jak kosztują ciężkie pieniądze. Wystarczy poczekać aż oddadzą je do Factory i stanieją o 40-50%.
  • Anonim

Jaki model lebronów w factory widzieliście 1 low ?? tzw. AZG ? :]
  • Anonim

w faktory jest spory wybór......jak byłem ostatnio to Rekanize było 5 lub 6 modeli.........ale jednak AND1 może i ma fajne buciki lecz nie są to najlepsze buty do poważńego grania.......jak jush są wysokie to wiązania idą nisko i nietrzymają kostek.........to są buty bardziej do grania dla przyjemności od czasu do czasu....a jak na poważnie (klub, treningi , mecze) to jednak lepiej sobie kupić jakieś NIKE lub Reebok'i.........przynajmniej tak się sprawdza dla wysokich graczy.........pozdr
| |

TJak wiadomo przy pisaniu nowego tematu... * Sprawdź, czy już o tym ktoś nie pisał. * Nie obra..

Fotki

Miejsca grona (0)